Italia, Castelnuovo Magra
...Palomita Blanca Ristorante ligger i Castelnuovo Magra på Via Borgolo 15, i området La Spezia. Vi er en sjømatrestaurant som gjenoppfrisker tradisjonelle retter ved å bruke kun sesongbaserte og høykvalitets råvarer. Hjemmelaget pasta, smakfulle forretter og hovedretter, opplevelsesmatlaging og nøye utvalgte viner. Alt med en utmerket pris/kvalitet-forhold. Menyer som alltid er forskjellige for å...
... og gammel sennep. Mer til lunsj Club Sandwich. Chorizo criollo, ovnsbakte poteter og criolla-saus. Fullkornsbrød med 6 korn, hjemmelaget røkt ørret, spirer og konfiterte tomater. Entrecôte, ovnsbakte poteter og chimi-saus. Croque Madame. Dagens meny Hver dag lager vi nye retter fra verdensmat, slik at dere kan nyte dagens meny fra mandag til fredag. Vi tilbyr alltid 3 valg av forretter, hovedrett og dessert. Vi begynner vår servering av mat fra kl. 13:30, da alt lages med ferske produkter og tilberedes samme dag.
Tyskland, Stuttgart
...Internasjonal og middelhavsmat på Restaurant Löwenstube i Stuttgart. I vår restaurant finner du et stort utvalg av supper, forretter, hovedretter og desserter, nøye tilberedt. På vår spanske kveld kan man nyte deilige tapas og andre spanske spesialiteter, og la seg bli båret med av den spanske atmosfæren. All annen informasjon om restauranten vår og en detaljert meny finner du på vår side under http://www.restaurant-loewenstube-stuttgart...
Tradisjonell, men likevel stilfull – ferskefabrikken ess:kult. Fra forretter til hovedretter og desserter tilbyr ess:kult et variert utvalg av ferske bekvemmelighetsprodukter.
Spania, Fuengirola
Restaurante los Enebros er en restaurant med forfatterkjøkken som ligger i Fuengirola, på Avenida Jesús Santos Rein. Et rolig miljø hvor du kan nyte deilige retter laget av kokk Juan Rondón og teamet ved Restaurante los Enebros. Blant rettene finner vi et stort utvalg av kjøtt, fisk og originale forretter med ferske ingredienser kjøpt samme dag som de tilberedes. Hvis du befinner deg i Fuengirola...
Spania, Valencia
... appelsin og ikke bitter (lite humle). Aroma: Lett fruktig aroma med appelsin. Temperatur: Anbefales servert mellom 4 og 6 grader. Emballasjetype: 33 cl. Ingredienser: Vann, Pale Ale-malt, humle og appelsin. Matparinger: Ølet GÈNESIS kan kombineres med alle typer middelhavsmat, som tapas, forretter, fisk, risretter, oster, skinker, pasta, pizza, spesielle retter,…...
Frankrike, Marcolès
... lagring i fat laget av kastanjetre gjør dette til en virkelig unik hydromel som overrasker mange vinelskere. Apis Terrae-hydromelen bør serveres som aperitiff, men også og spesielt som tilbehør til forretter og desserter, samt hovedretter, foie gras, fjærfe (snegler, reker...), oster, mørk sjokolade, tørket frukt. Dette er nye smakskombinasjoner som den nye premium honningvinen laget i Frankrike muliggjør, en gjenoppdaget og videreført kunnskap av denne unge mannen som er lidenskapelig opptatt av gastronomi og birøkt. Hydromelen er en lagringsvin av honning som kan oppbevares i flere år i kjelleren.
... virksomhet har drevet oss til å alltid bli bedre og skape kulinariske spesialiteter med enkel og umiddelbar bruk, egnet for å krydre crostini, fantasifulle forretter, hovedretter eller for å gi smak til kjøtt og fisk. Alt kan nytes ved å tilsette fersk trøffel på den måten du foretrekker: i skiver, flak eller rett og slett revet, og vi er i stand til å levere dette frukten i alle varianter og ønskede størrelser, akkurat slik naturen skaper det. Takk for oppmerksomheten, vi presenterer noen oppskrifter og vårt produktsortiment.
Hellas, Katerini
... trendene i markedet. Det bruker et utvalg av førsteklasses råvarer som testes individuelt før de blandes, for å tilby en unik smak som kan kombineres perfekt med alle typer måltider, snacks og forretter. Hellas er kjent for å tilby mange flotte produkter rundt om i verden, som original Feta-ost, gresk yoghurt, ekstra jomfru olivenolje, osv., så Alpha Gefsi har klart å dra nytte av denne trenden...
Tyskland, Annaberg-Buchholz
Vi produserer skreddersydde frosne snacks som kyllingnuggets, fingermat og forretter laget av kylling, lam og storfekjøtt, ost, samt vegetabilske ingredienser, inkludert produktutvikling.
Spania, Santa Cruz De Tenerife
El Rincón del Sabor, Restaurant Pollería pizzeria. Vi har mange forskjellige pizzaer, salater, forretter. Vi er spesialister på kylling og kjøtt tilberedt i bidón, et nyskapende system som gir kjøttet den beste smaken, samtidig som det forblir helt saftig. Vi tilbyr hjemlevering. Vi har kortterminal.
Italia, Borgo San Dalmazzo
PRODUKSJON OG SALG AV: GENOVESE PESTO, SAUSER, DIPS, FORRETTER, EGGPASTA, BRONSETRUKKET PASTA, TRØFLER OG SOPPER...
Italia, Marsala
..." samarbeider med sicilianske gårder som fortsatt bearbeider produktene sine med fokus på kvalitet, som sår, dyrker og høster råvarene de bruker til å lage sunne og kvalitetsprodukter som kommer direkte til våre bord. "Sicilia ca Firria" har ansvar for salg av typiske regionale sicilianske produkter laget med tradisjonelle metoder og tilbyr på markedet forretter, sauser og ferdige sauser, sesongprodukter, ulike linjer med kremer og patéer, pesto, og bruschetta-krydder.
Italia, Alessandria
Antica Osteria di Rosa er en restaurant og pizzeria som tilbyr typiske retter fra Valtellina og Milano (pizzoccheri, villsvin), kjøtt, fisk (fritert blanding, grillet, dorade, branzino), pizza og forretter med reker, muslinger og venusskjell. Høflighet, seriøsitet og profesjonalitet er de tre hovedpilarene som vår familieeide virksomhet hviler på. Ikke bare kvalitetsretter laget med utvalgte...
Italia, Coriano
Il Bar ristorantino Kontatto er det ideelle stedet for en rask og velsmakende lunsjpause. Kjøkkenet tilbyr hver dag et valg av tre forretter og tre hovedretter som alltid er forskjellige, samt store salater og menyer for arbeidere. Til frokost mangler det ikke på sødme med utmerkede ferske boller og ulike søtsaker. I helgen tilbyr vi en omfattende meny med fristende retter basert på kjøtt, fisk og pizza. Rimelige priser og mulighet for avtaler med lokale bedrifter.
Italia, Pesaro
...Al Parco srl ligger i Pesaro på Via del Vallo 56. Trattoriaen er spesialisert på smakfulle forretter for å nyte en rask lunsjpause. Følg vår Facebook-side: https://www.facebook.com/Trattoria-Al-Parco-1914382675445802/. For eventuelle spørsmål og informasjon, ring oss på nummer: 0721416973...
Italia, San Donato Milanese
... tilbyr et bredt utvalg av forretter og hovedretter, forvandles om kvelden til et samlingspunkt for kjøttelskere. Restauranten ligger i San Donato Milanese på Via Agadir, 22, provinsen Milano. For mer informasjon eller for å reservere et bord, kan du ringe 335 8293775.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play