Tyskland, Stuttgart
...Hvit perlvin Frizzante 24 L. ENGANGS-Kegfat Ung, smakfull Hotline T. 0711-3161400 Hvit perlvin Frizzante 24 Lit. ENGANGS-Kegfat! BIANCO ”DELIZIA” 10,5% Alk. Parol Vini Ung, frisk, smakfull. Ingen returflasker! Ingen kostnader for returer. Etter bruk, bare i "den gule beholderen". Passer til forretter. Ideell som aperitiff og til cocktails. Vin i Keg-fat for "storskalautskjenking" for...
Portefølje (5)
Tyskland, Egenhofen
...Typ: NZ3200 Brukt maskin Forretter Høyde- og svingjustering elektrisk Sklidelengde: 3200mm Skjærbredde: 1250mm Digital skjerm for svingvinkel og breddeinnstilling 3 hastigheter Sagbladdiameter maks. 400mm Motoreffekt: 5,5kW Automatisk motorbrems Byggeår: 2006...
Portefølje (9)
... forretter til hovedretter og snacks. Deres allsidighet og helsefordeler gjør dem til et populært valg blant kokker og hjemmebakere alike. I tillegg til sin deilige smak, er egyptiske oliven fulle av essensielle næringsstoffer og antioksidanter som fremmer generell helse og velvære. De er en rik kilde til sunne fettstoffer, spesielt oljesyre, som har blitt knyttet til mange helsefordeler, inkludert...
Portefølje (6)
... kafeen din; vi leverer de ferskeste og mest smakfulle løsningene skreddersydd til ethvert behov. Våre frosne snacks, supper og forretter vil transportere deg til en annen verdensmat med hver slurk og bit. Med PorsiOn, press grensene for smak, nyt gleden av matlaging, og fortryll kundene dine. Oppdag i dag, bli med oss på din smakreise!
Portefølje (1)
Hellas, Ilioupolis / Athens
Vi er et matproduksjonsselskap lokalisert i Athen, Hellas. Vi har ekspertise i å lage deilige, tradisjonelle, konserveringsfrie frosne forretter fra greske oppskrifter siden 2006. Vårt mål er å utvikle oss, men også å opprettholde kvaliteten på høyeste nivå, slik at vi kan gi kundene våre en vakker reise til den greske kulturen og middelhavsmat gjennom smaken av produktene våre. Alle produktene...
Storbritannia, Twickenham
... forretter, og deretter velge en av kebabene som hovedrett, som kylling shish, lam shish kebab, bronzino og laks blant annet. På slutten kan du avslutte måltidet med vår hjemmelagde, deilige baklava, akkompagnert av tyrkisk kaffe eller vår spesielle te fra Svartehavet-regionen. Vi mener vi er en av de beste restaurantene og takeaway-stedene i Twickenham. Vi serverer tyrkiske brennevin og vin.
Vårt laboratorium produserer håndlagde produkter laget utelukkende med ingredienser av høyeste kvalitet, uten tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefrie, melkefrie og eggfrie. Dette inkluderer: forretter, hovedretter, tilbehør, fylte eller ufylte brød, pizzaer og søtsaker, fritert mat, rustikke retter, jule- og festlige søtsaker. Produktene er allerede kokt og fryst, og er klare til å...
... du lyst på en original frokost, en brunch, eller bare å sette sammen din piknikkurv for sommerutfluktene, har vi noe som vil glede deg. Ideer for alle dine ønsker La deg friste av våre chutneys for å tilpasse oppskriftene dine. Vær dristig med ande-forretter takket være chutneyen med tørkede aprikoser og gammel rom. For burgerentusiaster vil chutneyen med mango og pærer være et must for en...
Portefølje (10)
Spania, Mataró
... kanapeer, iberiske og lokale tapas, varierte oster, iberisk eller serrano skinke i skiver eller flak, spyd, laks i flak, utvalg av patéer, salater og andre forretter, smørbrød av alle slag, cocktailbakverk, fruktterter, søte bakverk, fruktspyd, feiringskaker etter ønske, drikkevarer av alle slag. Vi gir deg et uforpliktende tilbud på catering, ta kontakt med oss. Vi dekker hele provinsen Barcelona.
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Italia, Sassello
L’ Artigiana del Fungo-fabrikken ble etablert i 1996 som et familieworkshop som produserer konserverte matvarer. Den gang og nå holder den fast ved sine opprinnelige retningslinjer: kvalitet på råvarer, nøye utvalgt, og jakten på ferske produkter som blir kontrollert én og én. Utvalget av våre konserverte produkter spenner fra forretter til konfekt. Du kan enkelt finne en saus eller en forrett...
Belgia, Londerzeel
Davigel tilbyr deg et bredt utvalg av ferske (600 referanser) og frosne matvarer (1200 referanser): forretter, fisk, delikatesser, kjøtt, fjærfe, ferdigretter, grønnsaker og tilbehør, skalldyr og desserter.
... OG PANETTONER TIL JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ER OGSÅ ET SELSKAP SOM DISTRIBUERER ANDRE TRADISJONELLE SICILIANSKE SØTE PRODUKTER, SEMIFERDIGE PRODUKTER FOR BAKST OG ENNÅ ET STORT UTVALG AV TYPISKE SICILIANSKE FROSNE PRODUKTER, SOM FOR EKSEMPEL: ARANCINI (MER ENN 15 SMAKER: MED SAUS, PISTASJEE, AUBERGINER, LAKS, KYLLING OG MYE MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DET MANGLER OGSÅ PRODUKTER UTEN GLUTEN (FORRETTER, HOVEDRETTER, ARANCINI, BAKST OG MYE MER). PÅ FORESPØRSEL KAN VI TILBY ALLE TYPER KJEX. UANSETT KAN DU FINNE ALLE VÅRE PRODUKTER PÅ VÅR NETTSIDE www.barbagallodolciaria.it.
Frankrike, Tournefeuille
Selskapet DISCOFRA er spesialisert på distribusjon av matvarer for profesjonelle innen kollektiv catering. Engrosdistribusjon av alle typer produkter beregnet for tilberedning av måltider fra forretter til desserter.
Italia, Cisterna Di Latina
Mål om godhet, enkelt og raskt FAST, QUICK AND EASY! Vår kompetanse gjør oss i stand til å lage ferdige forretter typiske for det italienske kjøkkenet som kombinerer godhet og hurtighet i tilberedningen. Takket være vårt patent koker rettene på kort tid og uten forkoking.
...rustfrie hyller, avtrekkskap, avtrekkskap med aktivt kull, rustfrie hyller, rustfrie vasker, håndvasker med søppelbøtter, skap for garderobe med skille for skittent/rent, restaurantkjøkken, frityrkokere, stekeplater og toastmaskiner, fry-top, reservedeler for MBM-kjøkken, reservedeler for Soget-kjøkken, induksjonsplater, kjøttkverner, rivjern, skiver, grønnsakskjærere, blendere, vitrine for sushi, vitrine for frokost, vitrine for forretter, frysebokser, oppvaskmaskiner for restauranter, glassvaskere for barer, profesjonelle avkalkere.
Belgia, Forville
... verkstedet er laget ved bruk av grønn energi, fra sol eller vind. Vannet som brukes under produksjonen av delene er resirkulert, og kjøpet av leire skjer så nært verkstedet som mulig for å fremme kortreiste løsninger. Elephantom lager serviser med flate tallerkener, forretter, skåler eller dessertbeholdere både i steintøy og porselen. Kreasjonene for profesjonelle lages skreddersydd, med hensyn til...
Frankrike, Paris
TFOODS distribuerer og markedsfører ferdigretter basert på tradisjonelle oppskrifter fra Maghreb for å spise sunt samtidig som man nyter: 100% naturlige ferdigretter fra Maghreb og Middelhavet. Våre forretter og retter er tradisjonelle oppskrifter fra Maghreb fra det kjente merket Sannefa, som har en produktlinje av meget høy kvalitet. Vårt mål: å bringe Middelhavet til tallerkenen din! Våre...
Portefølje (20)
Kroatia, Pola
...Ferdigretter, 32 spesialiteter blant forretter og hovedretter, i tillegg til "Uten gluten og Vegansk". Våre ferdigretter kan oppbevares i opptil ett år ved romtemperatur, og er klare på to minutter i mikrobølgeovn. Vin av høy kvalitet til rimelige priser. Solblomstolje, mais, peanøtter, soya, raps, palme. Ekstra jomfruolivenolje. Kjøttpålegg, italienske og utenlandske skinker. Halal-vin med 0...
... er en av de mest populære blant lokalbefolkningen for spansk mat, sjømatrestauranter og risretter. 80 % av de faste kundene gjentar opplevelsen og har allerede smakt Paella negra eller Paella med fjellris, svart pølse og confiterte svineribbe, spesialiteter fra vår kokk. I tillegg har menyen vår grillet fisk, sjømat og typiske forretter fra Catalonia, samt det kan ikke mangle Tataki av tunfisk...
Spania, Aranda De Duero-Burgos
...Mesón El Pastor er en restaurant med en varm, koselig og familiær atmosfære. I 1976 åpnet den dørene i sentrum av Aranda de Duero, hjertet av lechazo churro og den berømte vinregionen "Ribera del Duero". Med eleganse og god smak har Mesón El Pastor i over 35 år tilbudt sine kunder utmerkede lechazos churros stekt i vedfyrt ovn, i tillegg til et bredt utvalg av forretter, rødt kjøtt og fisk, uten å glemme de deilige hjemmelagde dessertene. Restauranten har en vinmeny med over 100 referanser, både nasjonale og internasjonale.
Polen, Mirsk
... feriested i fjellet, men også for å organisere ulike arrangementer. Vi har allerede arrangert begivenheter som: - bryllup, - mottakelser, - kommunioner, - banketter, - firmaarrangementer. I restauranten vår serverer vi hovedretter, forretter, samt desserter og alkoholholdige drikker. Vi inviterer også våre hotellgjester hit. Vi tilbyr 34 rom for 1 og 2 personer. Noen av rommene er tilpasset for...
Belgia, Fleurus
... catering, restauranter, arrangementer, fester,… med andre ord, hele HORECA-sektoren som bruker disse produktene til mottakelser, kommunioner, bryllup, fester, banketter… Vi har også en kolleksjon av forretter i bambus, tre og glass. Produkter som allerede har hatt stor suksess! Alle våre produkter er testet i henhold til europeiske standarder for kontakt med mat.
Portefølje (96)
Frankrike, Lanzac
... forretter som anderillettes og pâtéer laget med foie gras, samt spesialiteter som andeconfit med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt utvalg av gavepakker med regionale produkter. Produktene selges i våre egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et konferanserom med tilkobling samt et spiserom er under bygging for året 2016.
Lokalet, drevet av familien Zambon i førti år, har 50 sitteplasser i tre rom, pluss hundre til i den store hagen i Campo Santo Stefano. Kjøkkenet som tilbys av kokken er typisk tradisjonelt venetiansk. Et blikk på menyen: blandede sjømatforretter og italienske forretter, ulike risottoer, linguine med sjømat, grillet fisk; dessert med skje og hjemmelagde paier. Typiske retter er gnocchetti alla Santo Stefano og ovnsbakt branzino. Et stort utvalg av pizzaer kompletterer en allerede svært innbydende meny.
GASTRONOMI Kjøleskap for kaker og terter, kjøleskap for salater, kjøleskap for drikkevarer, kjøleskap for forretter eller desserter, kjølebrett, kaffestasjoner, servicestasjoner, salgsdrikke og kantinevogner, sidebord – Guéridon, serveringsvogner, digestifvogner, osteserveringsvogner, romservicevogn Houeskeepingvogn KONTOR - MØTER OG KONFERANSER Kjølte drikkevogner, digestifvogner...
Pizzeriaen ble grunnlagt i Taormina takket være ideen til kokk Marco, som alltid har hatt en lidenskap for å kombinere smakfulle pizzaer med utmerkede håndverksøl. Hos oss kan du finne pizzaer, fra de store klassikerne til de mer spennende og fantasifulle med frukt og fisk, samt et lite utvalg av forretter og hovedretter for de som ikke er så glad i pizza. Vi har et bredt utvalg av europeiske...
Italia, Riccione
... sjøbrisen. Om vinteren bringer en tent peis og havutsikten oss tilbake til en rolig og avslappende dimensjon. Kjøkkenet på Ristorante Mariscos vil overraske deg ikke bare med variasjonen og rikdommen av rettene, men spesielt med den unike smaken av sjømatrettene. Forretter og hovedretter tilberedt med stor kunstnerisk dyktighet med de mest eksklusive artene, som vår stolthet: kongekrabben. Vår kokk elsker å tilby en variert meny hver dag, der den ubestridte hovedpersonen er den ferske fisken, nettopp fanget og tilberedt for deg.
Italia, Ravello
... beste produktene kysten har å tilby, fra forretter fra Monti Lattari som spekemat, sitroner, og til slutt de fantasiene havet gir oss hver dag. Vi avslutter dette lille vinduet mot tradisjonen og kulturen i vårt kjøkken ved å minne dere om at alt dette er akkompagnert av de berømte D.O.C. vinene fra Costa d'Amalfi og de uforlignelige likørene fra kysten som Limoncello, Laurino, Finocchietto og Concierto.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play