...Modellen Verseau, med sine stansede profiler, er svært populær. Den kan forsterkes med tillegget av et dekorativt glass "filet de Versailles". Denne inngangsdøren er også tilgjengelig i en hel versjon.
Tykkelse på døren: 80 mm, blant de tykkeste på markedet
Eksklusivt system mot bilame-effekt (deformasjon av døren relatert til sollys)
Dekor systematisk på begge sider av døren
Triple laminert...
...Engros og detaljhandel av kampanske bøffelkjøtt og pølser. Blant produktene: T-bone steak 500 g, florentinsk kutt, skiver, entrecôte, filet, pølser, kjøttdeig, hamburgere, roast beef i nett, rullet i nett, bresaola.
...Som ungoksekjøtt betegner vi kjøttet fra hannlige, ikke-kastrerte dyr som er slaktet i alderen 14 til 22 måneder.
Ungokser Forparti Deler
Tykk skulder - Standard / PAD
Falsk filet - Standard / PAD
Skulderstykke - Standard / PAD
Forbeinskjøtt uten bein
Forbein med bein i hel
Forbein med bein i skiver 3-4 cm
Tungekjøtt
Høyrygg
Margbein
Margbein saget 5 cm
Bryst uten bein - Standard / PAD
Lapp uten...
...Variété: Bobby, filet
Origine : Bønner er opprinnelig fra Sør-Amerika, men dyrkes i dag i mange land over hele verden. Våre bønner dyrkes i Senegal.
Beskrivelse : Bønnen er en grønn grønnsak i form av en bønne, med en myk tekstur og en lett søt smak. Den brukes ofte som tilbehør til hovedretter eller legges til salater.
...Stekefilet / Brødfilet
Dimensjoner: 400X800 mm - 5 hulrom
Fib'Maé består av en ramme i rustfritt stål og et silikonbelagt glassfiberstoff i rødt. Det er en veldig brukervennlig filet for fersk eller frossen deig.
Takket være det non-stick belegget er det veldig enkelt å ta deigen ut, selv om den har festet seg i nettet.
Brukervennlig - lite avfall - økonomisk ved kjøp og vedlikehold
Når fileten er slitt, er det enkelt å bytte ut stoffet.
... atlanterhavslaks og opptil syv ganger høyere i EPA og DHA enn vanlige ferske filet av dorade royale. Spratt inneholder omtrent 1,43 g / 100 g av disse flerumettede fettsyrene som bidrar til å forebygge mentale, nevrologiske og kardiovaskulære sykdommer.
En supermat for din beste venn: Tørket spratt, et naturlig middel mot inflammatoriske sykdommer og leddgikt hos hunder!
Hundestørrelse: 5 Kg maks 5 til 10 Kg 10 til 20 Kg 20 til 30 Kg 30 til 50 Kg 50 Kg og mer
À la carte: Fisk
Analytiske bestanddeler: Fuktighet 8,1%, Fetter og oljer 21,3%, Proteiner 52,2%, Mineraler 17,3%
Sammensetning: 100% spratt...
...Ail rose de Lautrec, filet på 5 kg.
Ail rose de Lautrec er svært kjent for sine smaksegenskaper, da dens subtile og søte aroma ikke er påtrengende for ganen og harmonerer perfekt med alle dine retter, salater, sauser...
Ail rose de Lautrec er også kjent for sin store holdbarhet, fra en innhøsting til en annen. Ail rose de Lautrec kan dermed oppbevares fra år til år ved å holde den ved konstant...
...Beskrivelse:
Kyllingbrystfilet uten indre filet, uten skinn, uten bein, naturlig; eller saltet (1,3% salt)
Opprinnelse:
EU, Ukraina, Brasil; Thailand
Sertifikater:
Halal; IFS; BRC; QS; Four Paws; Dyrevelferd er tilgjengelig i ulike kombinasjoner
Holdbarhet/Lagring:
ved -18° C 18 -24 måneder fra slaktedato
Emballasje:
Polyblokk, jumbokartong, engangs trepall;
IQF, polybag i kartong...
...Tilberedt etter den originale japanske metoden, er Unagi Kabayaki fra Nipponia en filet av Anguilla Japonica, grillet i Kabayaki-saus etter den tradisjonelle japanske metoden og fryst for å bevare alle de organoleptiske egenskapene til denne arten.
Unagi Kabayaki er den mest verdsatte og kjente japanske oppskriften basert på ål i verden. Det er fileter av ål marinert i en søt saus laget av...
...Designet for å servere små porsjoner av mat på fester, catering og utendørsarrangementer. Disse spydde er flotte for et bredt utvalg av fantastiske varer, som fersk eller kandisert frukt og bær, grillet kylling, fiske filet og grønnsaker. Pakke med 100 enheter.
...PROMOTERING AV FROSSEN BEARBEIDET FISK:
Hos HIPOMAR har vi på lager et utvalg av frossen fisk produsert i våre bearbeidingsrom med de beste kvalitetsstandardene, basert på de beste råvarene fra de viktigste fiskeområdene avhengig av produktets opprinnelse: FILET AV KANADISK HALIBUT UTEN HUD, SKIVER AV KAPPHAKE, PATAGONISK TINNEDYRKET BLEKKSPRUT, osv. For mer informasjon om disse bearbeidede produktene og andre frosne produkter som kan være av interesse, vennligst kontakt vårt salgsteam, våre hovedkontorer og/eller via e-post til compras@hipomar.es.
HIPOMAR: PASJON FOR KVALITETSFRYSING!
...Ingredienser:
- 100 % Økologisk Eplecidereddik (Uten Pasteurisering).
- Uten Konserveringsmidler, Uten Allergener
Bruksanvisning:
Andebryst med aprikoser eller en fiske filet. Men det kan også brukes til kroppsvård: for eksempel hårpleie eller for artrose.
Det vil være perfekt for å heve smakene i dine retter med fjærfe og skalldyr.
Det kan brukes til å lage dressinger og majones.
Dette produktet er tilgjengelig i flasker på 25 cl, 50 cl, 1L, cubi på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
På bestilling kan vi levere det i container på 1000 liter.
...{"DÉLAI DE LIVRAISON":"LEVERINGSTID","Forme":"Form","Spécification":"Spesifikasjon","Ingrédients":"Ingredienser","Culture":"Kultur","Type de produit":"Produkttype","Onion":"Løk","Sac en filet de 10 kg/20 kg":"Nettpose på 10 kg/20 kg","NON":"NEI","Maturité":"Modenhet","Sous 7 jours":"Innen 7 dager","éplucher et manger":"skrell og spis","Lieu d'origine":"Opprinnelsessted","5":"5","Taille...
... individuelle porsjoner: entrecôte, T-bone, côte de bœuf, faux-filet, ribbe, tomahawk, plat-de-côtes, bavette, tende de tranche, osv. Grand Caractère bruker Skin Pack-teknologi for sine pakker, som gir lengre holdbarhet enn tradisjonell emballasje. Eksepsjonelt kjøtt for gastronomiprofesjonelle: restauratører, håndverks-slaktere, storhusholdningsdistributører. For å gjøre de beste kjøtttypene tilgjengelige for flest mulig, tilbyr Grand Caractère et utvalg av sine kjøttprodukter i LS- og tradisjonelle hyller i GMS.
...SCHEPERS har i over tre kvarter vært en anerkjent produsent av delikate kjøttprodukter, spesialisert på saltet og røkt charcuterie av beste kvalitet. Vår absolutte bestselger er filet d'Anvers ekstra, røkt oksekjøtt. Alle våre produkter er preget av håndverk og lidenskap. Gamle håndverksoppskrifter kombineres her med ferske råvarer og de nyeste produksjonsmetodene og -verktøyene. Resultatet er et...
...palmeolje, bomullsolje, solsikkeolje med høyt innhold av oljesyre. I tillegg tilbyr vi programmer som inkluderer spesialitetskøtt - som lam, geit og innmat. I mellomtiden leder vi markedet for kutt som ytrefilet (churrasco), faux-filet og indrefilet. I tillegg leverer vi en stor etterspørsel etter storfekjøttprodukter, inkludert hamburgere og koteletter. Derfor har vi...
...filet og hamburgere. Vi bruker en spansk håndverksovn kalt Josper, som med eikekull gir maten en perfekt steking og en lett røyksmak, noe som gjør kjøttet vårt deilig. I sommersesongen kan man spise ute i det grønne i vårt store utemiljø, og vi har en svært romslig parkering. Kom og besøk oss, du vil garantert bli fornøyd.
...Lever, Sener, Maske, Snute, Tarm, Fett, Nyre, Lever, Hjerte, Penis..
Vi tilbyr også et høyt standard og premium kalv, ung okse og storfekjøtt merke "BOVERO" hvor vi gir deg de beste premium kuttene og biffene tilgjengelig:
Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak.
I tillegg til ferskt og frosset lam, sau og geitkjøtt; Hele slaktede dyr
Hele slakt eller...
... slakting enten pakket for detaljhandel og grossist, eller de blir kuttet for videre bearbeiding. Våre suppekyllingprodukter, inkludert filet og kjøtt, er som kyllingprodukt eksepsjonelle på grunn av den mer uttalte kyllingsmaken og en fastere struktur. Denne egenskapen gjør produktet vårt unikt og gir uante bruksområder og merverdi ved bearbeiding i eksisterende kyllingoppskrifter.
Firma Podolski er et slakteri for fjærfe. Vi kombinerer tradisjon og erfaring med modernitet og utvikling. For å sikre høy kvalitet på produktene våre, utfører vi oppdeling av slaktet basert på maskiner fra ledende produsenter. Vi tilbyr kylling og dets deler: - filet - lår - kjøtt fra låret - kvart - vinge
Firmaet har sin egen moderne transportbase. I vårt daglige arbeid er vi opptatt av helse...