Frankrike, Boulogne Sur Mer
... kvalitet. Lakseblokker (filet, kjøtt, biter og stykker, fileter). Laksefileter Lakseporjoner Laksebiter Laksepoke Laksebuk (belly) Longer og steak av tunfisk (germon) Longer og steak av albacore tunfisk Colin lieu Msc (frossen sjømat) Kveite Msc (frossen sjømat) Merlu (frossen sjømat) Alaska pollock...
Portefølje (5)
... svinekjøtt, ryggfett, loin ribs, spare ribs, mage. - Leverandør av naturlige tarmer. - Svineinnmat: foie, hjerte (rengjort og sentrifugert) – åpen (multi-snitt), hjerte (rengjort og sentrifugert) – lukket (enkelt snitt), nyrer, svinehamp (Trim 80/20 diafragma), tunge. - Iberisk kjøtt; rack, loin, svinekoteletter eller filet. Iberisk svinekjøtt: iberisk svinefett med svor +3 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett med svor +4 (Iberisk ryggfett med svor på), iberisk svinefett uten svor (Iberisk ryggfett uten svor), mage. - Leverandør av innmat.
Andre produkter
Sauhus
Sauhus
Portefølje (1)
Frankrike, Le Plessis Robinson
... individuelle porsjoner: entrecôte, T-bone, côte de bœuf, faux-filet, ribbe, tomahawk, plat-de-côtes, bavette, tende de tranche, osv. Grand Caractère bruker Skin Pack-teknologi for sine pakker, som gir lengre holdbarhet enn tradisjonell emballasje. Eksepsjonelt kjøtt for gastronomiprofesjonelle: restauratører, håndverks-slaktere, storhusholdningsdistributører. For å gjøre de beste kjøtttypene tilgjengelige for flest mulig, tilbyr Grand Caractère et utvalg av sine kjøttprodukter i LS- og tradisjonelle hyller i GMS.
Portefølje (9)
Belgia, Alken
...SCHEPERS har i over tre kvarter vært en anerkjent produsent av delikate kjøttprodukter, spesialisert på saltet og røkt charcuterie av beste kvalitet. Vår absolutte bestselger er filet d'Anvers ekstra, røkt oksekjøtt. Alle våre produkter er preget av håndverk og lidenskap. Gamle håndverksoppskrifter kombineres her med ferske råvarer og de nyeste produksjonsmetodene og -verktøyene. Resultatet er et...
Belgia, Malmedy
Naturvennlig fiskeoppdrett i hjertet av de belgiske Ardennene mellom Malmedy og Stavelot. Laksen bearbeides på flere måter: levende laks (kontroller i samarbeid med Afsca, den vil ankomme til dine dammer i full helse), fersk laks (renset eller filetert umiddelbart etter fangst i et godkjent verksted og levering samme dag), røkt laks i filet (en uforlignelig smak takket være håndverksrøking med...
Storbritannia, London
...palmeolje, bomullsolje, solsikkeolje med høyt innhold av oljesyre. I tillegg tilbyr vi programmer som inkluderer spesialitetskøtt - som lam, geit og innmat. I mellomtiden leder vi markedet for kutt som ytrefilet (churrasco), faux-filet og indrefilet. I tillegg leverer vi en stor etterspørsel etter storfekjøttprodukter, inkludert hamburgere og koteletter. Derfor har vi...
Italia, Rocca Grimalda
...filet og hamburgere. Vi bruker en spansk håndverksovn kalt Josper, som med eikekull gir maten en perfekt steking og en lett røyksmak, noe som gjør kjøttet vårt deilig. I sommersesongen kan man spise ute i det grønne i vårt store utemiljø, og vi har en svært romslig parkering. Kom og besøk oss, du vil garantert bli fornøyd.
...Hacilar Kjøttgrossist Kvalitetskutt av lam, storfe, kalv og fjærfe mer på vår nettside. Kalv & Storfe * Karkasse * Pistol * Lår * Bryst med lapper * Skulder * Rygg med filet +Delsnitt Lam * Karkasse * Pistol med rygg * Lår med hofte * Forparti med lapper * Nakke * Skulder +Delsnitt Fjærfe * Hel kylling * Bryst * Lår * Vinger +Delsnitt...
Frankrike, Saint-Berthevin
... fjærfeprodukter - Gårds-kylling - Coquelet - Vaktel - Perlehøne - Kanin - And (hel, andebryst, filet, vinge, lår ...) - Fette and (andebryst, foie gras) - Kalkun - Kalkundeler - Bearbeidede kalkunprodukter - Kebab - Kjøttpålegg - Due - Spillvilt - Bakverk / Brød - Smør - ...
Romania, Constanta
...Lever, Sener, Maske, Snute, Tarm, Fett, Nyre, Lever, Hjerte, Penis.. Vi tilbyr også et høyt standard og premium kalv, ung okse og storfekjøtt merke "BOVERO" hvor vi gir deg de beste premium kuttene og biffene tilgjengelig: Filet Mignon, Ribeye Steak, Top Sirloin steak, Striploin Steak, Rumpsteak. I tillegg til ferskt og frosset lam, sau og geitkjøtt; Hele slaktede dyr Hele slakt eller...
Portefølje (1)
Belgia, Ravels
... slakting enten pakket for detaljhandel og grossist, eller de blir kuttet for videre bearbeiding. Våre suppekyllingprodukter, inkludert filet og kjøtt, er som kyllingprodukt eksepsjonelle på grunn av den mer uttalte kyllingsmaken og en fastere struktur. Denne egenskapen gjør produktet vårt unikt og gir uante bruksområder og merverdi ved bearbeiding i eksisterende kyllingoppskrifter.
Firma Podolski er et slakteri for fjærfe. Vi kombinerer tradisjon og erfaring med modernitet og utvikling. For å sikre høy kvalitet på produktene våre, utfører vi oppdeling av slaktet basert på maskiner fra ledende produsenter. Vi tilbyr kylling og dets deler: - filet - lår - kjøtt fra låret - kvart - vinge Firmaet har sin egen moderne transportbase. I vårt daglige arbeid er vi opptatt av helse...
...PBO/PBI, IQF/Interleaved/Bulk","Contact":"Vennligst ta kontakt med oss: sanawich@mail.ru","Brand Name":"Merke: Hake fiskefilet","Glazing":"Glasering: 0-30%...","Related product":"Relatert produkt: Hake filet, porsjon...","Packing":"Pakking: 1*10kg","Product Type":"Produkttype: Fisk","Part":"Del: Filet","Quality":"Kvalitet: Høy kvalitet til riktig pris","Packaging":"Emballasje: Bulk","Style":"Stil: Frossen","Key words":"Nøkkelord: Hake filet","Latin name":"Latinsk navn: Merluccius productus","Shelf Life":"Holdbarhet: 24 måneder"}...
Danmark, Karlebovej
... (W / R & filet) 10. Sål fisk 11. Revfisk, 12. Sardinfisk (Simi IQF) 13. Mullet fisk (Simi IQF) 14. Hestemakrell, 15. Fiskelizard, 16. Ansjos, 17. Skad fisk, 18. Blekksprut. 19. Bombayand, 20. Katfisk, 21. Saltet manet. 22. Razor musling skall. 23. Toppskall, baby musling skall. Vi tilbyr produkter av beste kvalitet og konkurransedyktige priser. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt med oss for langsiktig og regulert samarbeid.
Italia, Luzzara
Vårt selskap har vært spesialisert siden 1975 på produksjon av gjengede stenger, hele gjengede stangbiter, delvis gjengede trekkstenger og jernkroker, både rå og galvanisert, i FE, C45, 8.8, 10.9, rustfritt stål og messing. Filet benytter seg av moderne maskiner og høyt kvalifisert personale med lang erfaring i bransjen. Vår produksjon omfatter både standardmateriale, som stenger på én og tre...
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
... Produksjonspraksis & Krav for storfeskjærerier og avbeinsanlegg. Agaras produserer kjølte eller fryste storfefilet, striploin, topside, silverside, rumpe, øye-runder, knoker, trim, benfrie forpartier, benfrie flanker, indre/ytre fett fra storfe, biprodukter, innmat, sener, bein for menneskelig konsum, 3. kategori bein, 3. kategori fett, 3. kategori blod, storfeskinn og også kjølte svineslakt, kjølte eller fryste svinebein, loin, skuldre, nakker, mageregioner, filet, trim, innmat, skjærfett, nakkefett, svor.
Portefølje (32)
Frankrike, Rungis
... bearbeidingslaboratorier, en feilfri produktsporbarhet og de nære båndene det opprettholder med sine leverandører og kunder. Fransk restaurantdrift: Linefanget havabbor, torsk, turbot, steinbit, rødspette, havmus, gul og svart torsk, dorade, vill og oppdrettet maigre, blekksprut, sepia, rascasse,... Japansk restaurantdrift: Filet av albacore tunfisk, fet og rød, oppdrettet laks fra Norge og rødmerket, oppdrettet dorade (Hellas), oppdrettet havabbor (Hellas), fersk og frossen blekksprut, hvit mullet,... Kollektiviteter: leverandør av sjømatprodukter til store kollektiviteter.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Tyrkia, Izmir
...Vi er en konsern som har IFS, BRC og Global Gab. Vi kan levere følgende varer; FILLETER (PBI, PBO, V CUT) SEABASS DICENTRARCHUS LABRAX PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 50/75 - 75/100 - 100/140 SEABREAM SPARUS AURATA PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 50/75 - 75/100 - 100/140 MEAGRE ARGYROSOMUS REGIUS PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 70/100 - 100/145 - 145/200 - 200/240 REGNBUEØRRET ONCORHYNCHUS MYKISS...
Tyskland, Schirgiswalde-Kirschau
Vi produserer tilapia, pangasius, rødreker, reker, elveabbor, gjedde og snøretorsk i våre lukkede resirkuleringsanlegg, dyrket i Sachsen. Vi har også mulighet til å bearbeide produktene våre til filet eller AmK-fisk. Videre tilbyr vi tilpassede fisker for alle de her produserte fiskeslagene som tørrfôr som settefisk.
Spania, Zamora
... verdsatt gourmetprodukt i den internasjonale gastronomien. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uten bein eller i skiver. På grunn av vår europeiske kundebase har vi utvidet katalogen vår med flere produkter: produkter som spanske oster, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhet: Vårt utmerkede iberiske kjøtt (filet, indrefilet, nakke, rygg...). Vi er klare til å oppfylle alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører...
Belgia, Bruxelles
... ferdigoppvarmede sauser, italienske sauser og stadig nye varianter av konserver. Didden fortsetter sin internasjonale ekspansjon takket være kvaliteten på produktene sine. Didden tilbyr deg konserver, delikatesser for ost, kalde sauser, krydder, pastasauser, ferdigretter, salater, blandinger for amerikansk filet og sauser som kan varmes opp.
Belgia, Moeskroen
... skjæreområdet, som oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene (HACCP, BRC), kan kundene våre stole på det beste storfe-, kalv- og lamme kjøttet. Et halvt storfe, et for- eller bakparti og ulike tekniske stykker, fra filet pur til americain, er en del av det brede tilbudet. I det nye skjæreområdet i Moeskroen er det også opprettet et verksted for porsjonering og emballering av storfe-, kalv-, svine- og lamme kjøtt. Her produseres også kjøttdeig og kjøttdeigprodukter som pølser, hamburgere, vinker, …...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Spania, Vigo
kommersielt merke av et selskap som har vært i produksjon og salg av sjømatprodukter i mer enn 20 år, både frosne og hermetiske, på det internasjonale markedet. Vi produserer og selger nesten alle typer frossen fisk i alle presentasjoner fra WR, filet, HG, HGT,... samt hermetisk fisk.
Tyskland, Passau
... trykking, trykking av lokk, trykking av kopper, trykking av skåler, utvikling og produksjon av plastemballasje, emballasje laget av polypropylen, skjellskåler, Optra-skåler, skåler for stek, filet skåler, skåler for hele kyllinger, grønnsaks- og salatskåler, skåler for pålegg, skåler for bær, skåler for asparges, Skin Pack i brett, PP-skåler med mikroskum-optikk, merkegravering på skåler, delte skåler, skåler med perforering, MAP-skåler, sorteringsinnsatser, flerfiksasjon av sugeinnsatser, EcoPro-skåler...
Frankrike, Dremil-Lafage
...Gaston & Din Sjømat Catering. Produsent av ferdigretter for sjømat- og cateringavdelinger. Gaston er historien om en produsent som startet sin virksomhet i 1978 i Toulousaine-regionen i Drémil-Lafage. Våre sjømatprodukter er laget for hånd og er basert på ferske råvarer: filet av fersk torsk fra vill torsk. Dette garanterer en uovertruffen kvalitet både når det gjelder ferskhet og tekstur i vår...
Tyrkia, Elazig
... ørretoppdrett i regionen og landet. Som en pioner innen ørretproduksjon, bidrar Keban Alabalık A.Ş ikke bare med sin egen produksjon, men også ved å lede prosesseringen og markedsføringen av 25.000 tonn ørret produsert i regionen, og gir dermed betydelige bidrag til den voksende sjømatsektoren i Elazığ og omegn. Våre produkter: FERSK KJØLT (HELE) ØRRET FERSK KJØLT RENSKET ØRRET RENSKET FROSSEN ØRRET FROSSEN ØRRET FILET RØKT ØRRET...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play