Frankrike, Sendets
...Dette produktet, som utelukkende er laget av økologisk svart hvitløk fra Bazas, passer perfekt til bruk av svart hvitløk i matlaging. Den svarte hvitløken er redusert til pasta, kaldt med en tradisjonell mekanisk kvern. Pastaen med 100% svart hvitløk er ideell som et aperitiffprodukt. Den kan smøres på smørbrød, brukes til å akkompagnere ost eller foie gras, og vil tilføre et preg av originalitet til et øyeblikk av deling og hygge. Tilgjengelig i 50 og 100g formater.
Portefølje (9)
Sør-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... retter som syltede og stuvete retter, i tillegg til buljong, og kan også brukes til vestlige retter som biff og pasta. Premium krydder med 27 ingredienser, flest i Korea.","Product Features":" - Du kan lage buljong uten andre ingredienser på 1 sekund\n"}...
Portefølje (280)
...Trahana er en tradisjonell pasta. Den regnes som en av de eldste holdbare matvarene i gresk historie. Hver greker kjenner til Trahana og kan huske de deilige tidene da det ble servert Trahana til lunsj, middag, som snacks i mellomtiden eller til og med ved forkjølelse. Trahana blir vanligvis kokt som suppe og servert med fetaost.
Frankrike, Merville
... en stor familie av karamel, som kan variere fra melkekaramel, saltet smørkaramel, vegansk, redusert sukker… Disse karamelene, i form av pasta eller biter, gir en unik tekstur og smak til hvert produkt. Ulike ingredienser kan brukes (honning, melk, krem, sjokolade, smør, vegetabilske fettstoffer…) KARAMEL FARGER Karamel farger er de mest brukte fargene i næringsmiddelindustrien. Kjent for sin...
Portefølje (7)
Spania, Madrid
... spanske forbrukere Ost Emmental - laget av melk fra kyr som beiter i Alpene Ost Cheddar - tradisjonell britisk oppskrift Ost Hushall (light) - tradisjonell svensk oppskrift Kremost til smøring - 100% naturlig, uten kunstige tilsetningsstoffer Feta-type ost - ideell for kalde og varme retter Blåmuggost Danablu Castello - tradisjonell dansk oppskrift Smør Lurpak - den mest solgte smøret i verden Vi ser frem til å samarbeide med dere. Finn mer om oss på vår nettside og bli inspirert av oppskrifter i Naturarla-fellesskapet.
Portefølje (9)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Storbritannia, Blackburn
... produktene våre. Med vår doble tilnærming som kombinerer moderne vitenskap med tradisjonell medisin, tilbyr vi en helhetlig tilnærming for å opprettholde god helse. Hvis du leter etter måter å forbedre helsen din på som ikke koster skjorta - da er du på rett sted.
Frankrike, Wittenheim
VALFLEURI er lederen på markedet for produsenter av Alsace-pasta med 7 ferske egg. Som skaper av pasta for dagligvarehandelen, restaurantbransjen og næringsmiddelindustrien, er VALFLEURI en produsent av eggpasta, hyperproteinpasta, pasta beregnet for industrien, Alsace-pasta, bakeripasta, cateringpasta og tradisjonell pasta. Størstedelen av pastaen i verden lages med durumhvete og vann, men...
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Hellas, Veria
... vi evnen til å produsere autentiske tradisjonelle pontiske produkter som pereki, siron og evreston, bakt i en tradisjonell sats spesielt laget for vårt verksted. Våre verdier er nært knyttet til kvalitet, integritet og ansvarsfølelse. I vår pasta finner du ikke konserveringsmidler, kjemiske fargestoffer eller dehydrerte råvarer (egg, grønnsaker eller melkepulver). I stedet skaffer vi ferske egg fra Neo Prodromos i Imathia og melk fra en lokal melkebonde i Tripotamos i Veria. Melet kommer fra de sertifiserte møllene Koutsiares.
Vi sender de beste typiske produktene fra Sardinia over hele Europa: Saueost; Kuoster; Viner (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte-likør; Tradisjonelle godteri; Tradisjonell pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Våre kunder er både private og forhandlere. Rask levering!!
... Vi selger også håndlagde eller industrielle fliser i alle formater med farger etter kundens valg. Pasta og keramisk barbotine, fajanse, steingods og terrakotta. Glasurer i pulverform og høybrent maling. Vi er til stede i markeder som: India, Brasil, Angola, Irland, Frankrike, England og Spania. Dermed er vi nå klare til å fortsette å utvide vår forretningsområde til andre markeder.
Spania, Almendralejo
... klarert 65º brix Eplejuice NFC og juicekonsentrat 70º brix Pærejuice NFC Pærepuré konsentrat 20/22, 30/32 og juicekonsentrat 70º brix Tomat direkte juice NFC, Pizzasaus, Passata, pasta 28/30 brix Hot / Cold Break, pasta 36/38 brix Cold Break Sitronjuice NFC og juicekonsentrat klar, uklar, lav pulpinnhold 400/500 gpl Hvit og rød druejuice NFC Hvit druejuice konsentrat 65º brix Rød druejuice konsentrat 65º brix Viner i bulk: Hvit, Rosé & Rødviner...
Portefølje (2)
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play