Frankrike, Auxerre
...Toppen – vil holde seg i ytterligere 5 år","Œil":"Dyp gullfarge, arv fra sene innhøsting og år med lagring i kjelleren","Taux d'alcoolémie":"Alkoholinnhold: 12%","Vinification":"Indigenous gjær – Sene innhøstinger. Fermentering og lagring: fermentering ved regulert temperatur og lagring i 8 måneder i tank. Rest sukker 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradisjonell"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Paris
... vi deretter Cannabidiol-kristallene for å danne et pulver som kan brukes effektivt og jevnt fordelt i produktformuleringer. Egenskaper 99% + Cannabidiol (CBD) Løselig i olje Luktfri, smakløs, ekte unik molekyl Mikrobiologisk analyse Total aerob < 2000 ufc/g Gjær og mugg < 200 ufc/g E. Coli: Negativ Salmonella: Negativ Kontaminantanalyse Tunge metaller: Ikke påvist (ND) Bly: ND Arsen: ND Restløsemidler: ND Emballasje Storkjøp: 1, 5, 10, 25, 50, 100...
Portefølje (7)
Frankrike, Sangatte
... dens faste format den veldig praktisk for reiser. Fordeler med dens aktive ingredienser for hår og hodebunn: Hvit leire: renser skånsomt og gir håret silkeaktig Øl (gjær): fukter og styrker hår og spisser, gjør håret mykt og glansfullt Sheasmør: rikt på vitamin A, D, E og F, nærer hårfiberen Vegetabilsk glyserin (ikke fra palmeolje): fuktighetsgivende og fuktbindende, opprettholder og bevarer fuktigheten...
Portefølje (24)
Tyrkia, Istanbul
... effektivitet på 99,9 %, og forbedrer innendørs luftkvalitet. Ved å tilby partnerskap for løsninger på utfordringer i matsektoren, forlenger den naturlig holdbarheten til matprodukter uten bruk av kjemikalier. I tillegg har den en rustfri stålkonstruksjon som gjør den egnet for bruk i høyfuktighetsmiljøer. Takket være den høye luftgjennomtrengeligheten er energiforbruket svært lavt.
Portefølje (6)
... væske, 10-12 dråper Generell produktinformasjon Ingredienser: Renset røykondensat Tilsetningsstoffer: ingen Advarsler: ikke bruk ufortynnet Nettovolum 100 ml Bruksanvisning: Noen få dråper av denne naturlige Liquid Smoke er nok til å gi maten din en kraftig røksmak. Opprinnelse: USA Naturlig Liquid Smoke: uten tilsetningsstoffer Smaksretning: Hickory: med doseringsanordning Veldig økonomisk: veldig kraftig...
Portefølje (6)
Italia, Marcianise
...Ingredienser: Vann, sukker, alkohol av landbruksopprinnelse, skummet melkepulver, aromastoffer, baba i biter. Baba i biter: Hvetemel (HVETE) Type "0," egg, vegetabilsk margarin, uten hydrogenert fett bestående av vegetabilske oljer og fett (palme og solsikke), vann, syreregulator E330, aromastoffer, sukker, salt, naturlig gjær. Kan inneholde spor av nøtter. Inneholder allergener. Vol 17%...
Portefølje (2)
Frankrike, Guenange
...humle, gjær, CBD-ekstrakt, CBD-isolat. Alkoholinnhold: 6% - THC-innhold: 0% Drikken er forbudt for mindreårige, oppbevares på et kjølig og tørt sted. Overdreven alkoholbruk er farlig for helsen, konsumeres med måte. Antall: 1, 4, 6, 12...
Portefølje (98)
Italia, Cadorago
...Lactobacillus acidophilus er en probiotisk melkesyrebakterie som allerede lever naturlig i mage-tarmkanalen til hunder og katter, og har betydelige helsefordeler for deres tarmhelse: Godkjent som "tilsetning i dyrefôr" av Den europeiske myndighet for matvaresikkerhet (EFSA), er Lactobacillus acidophilus D2/CSL (CECT 4529) et tarmprobiotikum beregnet for kosttilskudd og fôr til hunder og katter...
Portefølje (4)
Romania, Focsani
Cordostef SRL: Høykvalitets Gjær Løsninger for Dyrefôr og Mer, er en ledende rumensk leverandør av gjærprodukter tilpasset dyrefôrindustrien, samt til baking og bryggeriapplikasjoner. Med en forpliktelse til fortreffelighet, spesialiserer selskapet seg på å levere premium gjærløsninger som forbedrer husdyrernæring, øker fôreffektiviteten og støtter dyrehelse. Hos Cordostef SRL ligger fokuset på å ...
Portefølje (15)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: sukker, hasselnøttpasta 30% (ristede og raffinerte hasselnøtter), vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne), oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fettstoffer (palme, palmekjerne), ren hasselnøttpasta 10% (ristede og raffinerte hasselnøtter), skummet melkepulver, laktose, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)
Italia, Guidonia
...Prisene som vises på nettstedet er detaljpriser. Ingredienser: Chili 44%, solsikkeolje, tunfisk 16%, brød (hvete mel "00"), vann, naturlig gjær, kapers, potetstivelse, persille, vineddik, salt. Syrejusteringer: Melkesyre, sitronsyre Pakker: Glasskrukke ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt fra engrosprisen. Be om prisliste...
Tyskland, Breisach
...), melbehandlingsmiddel E300, fargestoff: karotin (naturlig opprinnelse), enzym. Oppbevares ved min. -18°C. Må ikke fryses på nytt etter tining. Stekes i ovn ved +170°C i 13-15 min. Oppvarming. Produkt fra Frankrike. Egenskaper: Protein fra animalsk melk. Produsent: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Tyskland. Artikkelnummer: 42564...
Portefølje (4)
Italia, Trofarello
... sprayflasker for å eliminere 99,9 % av virus, bakterier og gjær, insektmiddel sprayflasker vespajet for å eliminere veps og horneter permanent, samt rottegift i pasta, parafinblokker og pellets, masterbrody og rottekontroll.
Belgia, Vinalmont
Avieta er en produsent av belgiske vafler av høy kvalitet i over 80 år. Vårt familieeide selskap har utviklet en unik kompetanse som kombinerer tradisjonelle belgiske oppskrifter med førsteklasses ingredienser som ekte smør, naturlig gjær og den berømte belgiske perlesukkeret! Den uovertrufne smaken og teksturen av våre vafler har gitt Avieta internasjonal anerkjennelse. Vi tilbyr et bredt...
Portefølje (2)
Italia, Valiano Di Montepulciano
... med en blanding av urteinfusjoner, og dermed forsøke å øke biodiversiteten av flora og fauna i vinmarken og styrke vinrankens naturlige forsvar. I vinifikasjonen brukes innfødte gjær når det er mulig, og det gripes inn så lite som mulig for å la hver vin finne sin vei naturlig og bevare egenskapene til hver druesort. Den endelige blandingen for hver vin defineres først etter modningsprosessen.
Spania, Sevilla
... ØYEBLIKKET OG ROMMET FOR Å NYTE DEN. DE SIER AT LYKKE ER BARE ØYEBLIKK I LIVET, ØYEBLIKK HVOR DE MEST BEGJÆRTE ØNSKENE BLIR VIRKELIGHET. MAN KAN SI AT STJERNENE BLE ALIGNERT OG UNIVERSET KONSPIRERTE FOR AT DE SKULLE BLI OPPFYLT. DESIDERATA, I MOTSETNING TIL DENS INDUSTRIELLE MOTSTYKKER, ER EN 100% NATURLIG ØL DA DEN IKKE INNEHOLDER TILSETNINGSSTOFFER ELLER TEKNOLOGISKE HJELPESTOFFER. VIDERE OPPFYLTER...
Italia, Oderzo
Atecnos produserer levende gjær i flytende eller kremaktig form ved hjelp av en helt naturlig multiplikasjonsprosess. Erfaringen og oppmerksomheten til Atecnos mot naturlige prosesser har gjort det mulig å utvikle en unik produksjonsteknologi, som innebærer total fravær av kjemiske stoffer som ikke er en del av de naturlige vekst- og multiplikasjonsprosessene for gjær. Egenskapene og kvaliteten...
Belgia, Aywaille
... % av bakterier, mugg, protozoer, alger, virus, gjær og kalk i imponerende mengder i enkelte områder, som vanner hele instrumenteringen av enheten og helt frem til fylling av spyttkoppen. Elea Fountain plasserer også vannautomater for venterom, private rom, avslapningsrom, assistentrom osv.: vannautomat med behandlet vann gjennom kullfiltre, servert kaldt eller varmt, direkte tilkobling til vannforsyningen.
Italia, Cornegliano Laudense
Grunnlagt på 1980-tallet har selskapet alltid utviklet seg, takket være det konstante engasjementet fra de ansatte som er rettet mot en utrettelig søken etter løsninger i tråd med spesifikke teknologier som har som mål å kontinuerlig forbedre meieriproduktene, samtidig som tradisjon og særpreg respekteres. BIOTEC FERMENTI S.R.L tilbyr et bredt spekter av melkesyrebakterier som kan møte alle produksjonsbehov for myke oster, lagrede oster, smeltede oster og fermentert melk; i tillegg fremmer og leverer de vekstmedier, naturlig løpe, polymerer og tilsetningsstoffer.
Det Enzymatiske Anti-Infeksjonssystemet (Sea-i®) er et naturlig teknologisk hjelpemiddel som hemmer gram-positive og gram-negative bakterier, samt gjær og mugg. Takket være sin hemmende virkning gjør Sea-i® det mulig å forlenge holdbarheten og opprettholde den konstante organoleptiske kvaliteten på meieriprodukter, fersk fisk, fruktjuice, flytende egg, osv.
Luxembourg, Hautcharage
... fermenteringer skjer ved romtemperatur, for det er der magien av smaken skjer. Vi praktiserer ingen avbrudd eller utsettelse av fermenteringen, og våre sykluser er langsomme og naturlige. Våre surdeiger er milde, og doseringen av gjær er opptil 10 ganger lavere enn det moderne bakerier praktiserer. Vår eneste kompromiss med moderniteten er forkokingen etterfulgt av hurtigfrysing. Denne arbeidsmetoden lar oss jobbe uten stress i produksjonen, da det ikke er noen tids- eller organisasjonsbegrensninger.
Belgia, Malmedy
... tilbyr vi to øl avhengig av sesongene. Den sprudlende Blanche annonserer våren. På slutten av sommeren, når høsten gjør sitt inntog, gir dette friske ølet plass til Black med sin markante smak og kremete skum. Ølene fra La Brasserie de Bellevaux er verken filtrert eller pasteurisert. Dette er levende øl av lett uklar natur. Et bunnfall av gjær kan være synlig i bunnen av flasken.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants kombinerer tradisjon og teknologi for å produsere øl med høy gjæring, rike på smaker og i samsvar med de strengeste kvalitets- og hygiene-standardene. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Våre øl er brygget utelukkende av kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vann og gjær). De er helt naturlige og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Den andre gjæringen på flaske eller fat gir dem en 100 % naturlig kullsyre.
Belgia, Engis
... hermetiske eller frosne grønnsaker - behandling av poteter - utvikling av ulike melkeprodukter - mineraltilskudd til drikkevarer og korn - behandling av nudler og hurtigpasta - behandling av oljer og fett - gjær og fermentering, osv. Produktutvalget fra Prayon-selskapet er delt inn i to hovedfamilier: renset fosforsyre og spesialsalter (natrium-, kalium- og kalsiumsalter).
... produksjonsprosessen kombineres med tiden og omsorgen som legges i produksjonen av hver batch med øl, noe som gjør at smaken er "som for femti år siden". For å oppnå de forskjellige øltypene må de brygges med en basis malt som det tilsettes andre mer ristet malter til, for å gi dem en annen farge og smak. I tillegg påvirkes andre faktorer som mesketid, gjæringstemperatur, gjær eller modning, som varierer avhengig av øltypen. "Det er en helt individuell og personlig produksjonsprosess for hver type".
Italia, Velletri
Vi leverer daglig innen få timer over hele Italia, hjemmebakt brød av lys eller mørk type, stekt i vedfyrt ovn, i form av brød eller stenger. Dette brødet, produsert i Castelli Romani, kjennetegnes ved bruken av naturlig gjær, halvfullkorn hvetemel og steking i vedfyrt ovn. Hevingen oppnås med surdeig og litt ølgjær. Ingrediensene eltes i omtrent 40 minutter, hvoretter de får heve i en time...
Slovakia, Zvolen
Námásté, s.r.o., et selskap som har drevet med produksjon av mjød i mange år. Vi tilbyr 7 typer deilig mjød laget i Slovakia. På grunn av alkoholinnholdet, som oppstår ved naturlig gjæring av en løsning av honning ved hjelp av vin gjær, klassifiseres denne drikken som vin; det er honningvin. De fleste mjød er produsert i en søtere stil, hvor duften av honning kommer til sin rett, og disse mjød...
... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Italia, Gioia Del Colle
“Pizza-bunn” laget med utvalgte meltyper og naturlig gjær, hvilt i mer enn 24 timer og kjevlet for hånd av våre pizzameistre. Dette er løsningen for de som ønsker å tilby kvalitets-pizzaer raskt og uten kvalifisert personale. “Pizza-bunn” er ikke et frossent produkt, og har ingenting å gjøre med pizzaene som finnes i supermarkedene. Den er laget utelukkende for pizzeriaer, trattoriaer...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play