Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...) fra olivenjuicen. Den gjærede teen, kjent kommersielt som Cold brew Kombucha, er laget ved å trekke teblader i kaldt vann. Sukkeret som brukes til gjæring, samt de probiotiske kulturene og olivenjuicen, tilsettes den resulterende teen. Den er lett kullsyret (gass som er naturlig produsert under produksjonen). Drikken er levende, ikke pasteurisert, og inneholder Lactococcus, Lactobacillus og Bifidobacteria samt naturlige antioksidanter (olivenpolyfenoler). Vi kan lage andre smaker etter kundens forespørsel, som sitron, mynte-ingefær, hibiskus, kokos, mango, ...
Portefølje (76)
Spania, Altea, Alicante
....","INGREDIENTES":"Vann, byggmalt, humle og gjær.","ALÉRGENOS":"Bygg","IBUS":"23","Alcohol":"5%","OLFATO":"Aroma av lett maltede korn som kombineres med friske og sitrusaktige noter fra humlen.","Estilo":"Lager","HISTORIA":"Dette er Althaia sin lyse øl, den første ølen vi brygget på fabrikken, og uten tvil den vi produserer mest av og hvor mest blir konsumert i vår kjære Costa Blanca i Alicante. Med vår Mediterranean Lager finner du en god lys og naturlig øl. Laget med kun vann, byggmalt, humle og gjær."}...
Portefølje (9)
Spania, Astigarraga
...Eplecider laget med ville epler som gjærer spontant. Ingen tilsatt gjær eller CO2. Ufiltrert og upasteurisert.
Portefølje (2)
Spania, Sevilla
... ØYEBLIKKET OG ROMMET FOR Å NYTE DEN. DE SIER AT LYKKE ER BARE ØYEBLIKK I LIVET, ØYEBLIKK HVOR DE MEST BEGJÆRTE ØNSKENE BLIR VIRKELIGHET. MAN KAN SI AT STJERNENE BLE ALIGNERT OG UNIVERSET KONSPIRERTE FOR AT DE SKULLE BLI OPPFYLT. DESIDERATA, I MOTSETNING TIL DENS INDUSTRIELLE MOTSTYKKER, ER EN 100% NATURLIG ØL DA DEN IKKE INNEHOLDER TILSETNINGSSTOFFER ELLER TEKNOLOGISKE HJELPESTOFFER. VIDERE OPPFYLTER...
... produksjonsprosessen kombineres med tiden og omsorgen som legges i produksjonen av hver batch med øl, noe som gjør at smaken er "som for femti år siden". For å oppnå de forskjellige øltypene må de brygges med en basis malt som det tilsettes andre mer ristet malter til, for å gi dem en annen farge og smak. I tillegg påvirkes andre faktorer som mesketid, gjæringstemperatur, gjær eller modning, som varierer avhengig av øltypen. "Det er en helt individuell og personlig produksjonsprosess for hver type".
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play