Belgia, Anderlecht
...Fermentator med surdeig Tradilevain 220L JAC TL220 Presentasjon av fermentatoren for surdeig "TradiLevain" fra JAC Essensiell blant maskiner for profesjonelt bakeri, gjør fermentatoren for surdeig det mulig å produsere og oppbevare naturlig flytende surdeig, i stedet for å bruke gjær. Kvaliteten påvirker direkte kvaliteten på brødet: det er viktig å mestre ulike nøkkelvariabler, som struktur...
Portefølje (189)
Belgia, Nivelles
...Egenskaper: Vinterens strenge forhold, alder og sportslig trening er situasjoner som kan påvirke nivået av ubiquinol i kroppen. Ubiquinol er den ikke-oksiderte formen av koenzym Q10. Det er et naturlig molekyl, produsert ved fermentering av gjær, og inneholder derfor ikke urenheter fra kjemisk syntese. Ortho Ubiquinol Q10 inneholder vitamin E som bidrar til cellebeskyttelse mot oksidativt stress. Ortho Ubiquinol Q10 inneholder kaldpresset og deretter filtrert jomfru linfrøolje. Sammensetning: 100 mg ubiquinol, 12 mg vitamin E (100% AR).
Portefølje (80)
Belgia, Vinalmont
Avieta er en produsent av belgiske vafler av høy kvalitet i over 80 år. Vårt familieeide selskap har utviklet en unik kompetanse som kombinerer tradisjonelle belgiske oppskrifter med førsteklasses ingredienser som ekte smør, naturlig gjær og den berømte belgiske perlesukkeret! Den uovertrufne smaken og teksturen av våre vafler har gitt Avieta internasjonal anerkjennelse. Vi tilbyr et bredt...
Portefølje (2)
Belgia, Aywaille
... % av bakterier, mugg, protozoer, alger, virus, gjær og kalk i imponerende mengder i enkelte områder, som vanner hele instrumenteringen av enheten og helt frem til fylling av spyttkoppen. Elea Fountain plasserer også vannautomater for venterom, private rom, avslapningsrom, assistentrom osv.: vannautomat med behandlet vann gjennom kullfiltre, servert kaldt eller varmt, direkte tilkobling til vannforsyningen.
Det Enzymatiske Anti-Infeksjonssystemet (Sea-i®) er et naturlig teknologisk hjelpemiddel som hemmer gram-positive og gram-negative bakterier, samt gjær og mugg. Takket være sin hemmende virkning gjør Sea-i® det mulig å forlenge holdbarheten og opprettholde den konstante organoleptiske kvaliteten på meieriprodukter, fersk fisk, fruktjuice, flytende egg, osv.
Belgia, Malmedy
... tilbyr vi to øl avhengig av sesongene. Den sprudlende Blanche annonserer våren. På slutten av sommeren, når høsten gjør sitt inntog, gir dette friske ølet plass til Black med sin markante smak og kremete skum. Ølene fra La Brasserie de Bellevaux er verken filtrert eller pasteurisert. Dette er levende øl av lett uklar natur. Et bunnfall av gjær kan være synlig i bunnen av flasken.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants kombinerer tradisjon og teknologi for å produsere øl med høy gjæring, rike på smaker og i samsvar med de strengeste kvalitets- og hygiene-standardene. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Våre øl er brygget utelukkende av kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vann og gjær). De er helt naturlige og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Den andre gjæringen på flaske eller fat gir dem en 100 % naturlig kullsyre.
Belgia, Engis
... hermetiske eller frosne grønnsaker - behandling av poteter - utvikling av ulike melkeprodukter - mineraltilskudd til drikkevarer og korn - behandling av nudler og hurtigpasta - behandling av oljer og fett - gjær og fermentering, osv. Produktutvalget fra Prayon-selskapet er delt inn i to hovedfamilier: renset fosforsyre og spesialsalter (natrium-, kalium- og kalsiumsalter).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play