Frankrike, Fenouillet
...% naturlig formel: null GMO, null fargestoffer, null sukker, null tilsetningsstoffer. Beriket med Vitamin B6 og L-Glutamin, for å forbedre biotilgjengeligheten og effektiviteten til komplekset. 20 doser av 10g aminosyrer per krukke. Bruk av naturlige akasiefibre FibregumⓇ og 100% mikronisert pulver, for rask og effektiv absorpsjon. Vekt: 0.3 kg...
Portefølje (73)
... Campestri - som er en naturlig forekommende bakterie på overflaten av grønnsaker - er de viktigste bestanddelene. De to fermenteres deretter og renses ved hjelp av isopropanol eller etanol. Den molekylære formelen for Xanthan Gum er representert som (C35H49O29)n.
Portefølje (185)
Finland, Turku
...{"Designation":"DOCG","Volume":"75cl","Region":"Italia – Veneto","Alcohol Content":"11,5%","Variety":"100% Glera","Wine Making":"Myk pressing og ren fermentering ved kontrollert temperatur. Andre fermentering og naturlig fermentering i autoklav i omtrent 50 dager ved 12 – 13°C"}...
Portefølje (177)
... basert på renset natriumhyaluronat produsert ved bakteriell fermentering av en høy-molekylvektfraksjon av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et stoff som naturlig forekommer i mange vev i kroppen, inkludert brusk og synovialvæske. Det er en hovedkomponent av synovialvæske som er ansvarlig for dens viskositet og elastisitet. Som et naturlig smøremiddel og støtdemper er hyaluronan uunnværlig for riktig leddfunksjon.
Portefølje (46)
Frankrike, Tilloy Lez Cambrai
Frankrike, Auxerre
...Toppen – vil holde seg i ytterligere 5 år","Œil":"Dyp gullfarge, arv fra sene innhøsting og år med lagring i kjelleren","Taux d'alcoolémie":"Alkoholinnhold: 12%","Vinification":"Indigenous gjær – Sene innhøstinger. Fermentering og lagring: fermentering ved regulert temperatur og lagring i 8 måneder i tank. Rest sukker 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradisjonell"}...
Portefølje (190)
Sør-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...{"Product Description":"Kombucha 5x Konsentrert Sirup\nGrønn Te Fermenteringsbase\nCafé, Cocktail, Detox-program\nBlandet av urtemester og sommelier\nModnet med naturlige frukter og urtete blader Etter fermentering av kombucha,\nSelges i Michelin-stjerne restauranter & Intercontinental Hotel & osv\nSpesifikasjon 500ml / 1.04kg\n\nProduct Features\nSertifisert Master Fermentering\nKun Naturlig...
Portefølje (280)
Frankrike, Ham
...Vår økologiske eplecidereddik infundert med estragon er laget av nøye utvalgte økologiske epler, presset for å få en eplejuice av høy kvalitet. Denne juicen blir deretter omdannet til eplecidereddik gjennom en naturlig fermentering. Vi infunderer deretter denne eddiken med fersk estragon, noe som gir den en unik og raffinert smak. Med en vakker gylden farge og en lett sirupsaktig tekstur, avgir...
Portefølje (127)
Frankrike, Saint Cannat
... tradisjonelle metoden, hvor spesifikasjonen er en andre fermentering i flasken. Alkohol: 12% Rest sukker: 10-12 g/L DØRING Lys og gyllen farge med glitrende refleksjoner. Frisk og "oral" duft med noter av mandel. Generøs følelse i munnen etterfulgt av en vakker avslutning. Friskheten og fruktaromaene blander seg med eleganse. Denne Bourgogne musserende vinen er ideell som aperitiff og vil perfekt komplementere dine fisk- og skalldyrretter. Ideell serveringstemperatur: 6-8°C...
Portefølje (46)
Spania, Madrid
...Naturlig enzym med høy styrke. Serrapeptase er et proteolytisk enzym med en kraftig effekt, overlegen andre proteolytiske enzymer. KOMPOSISJON: Serrapeptase 120.000 UI (Fått fra stammen Serratia gjennom bakteriell fermentering). Andre ingredienser per kapsel: fyllstoff rispulver 40 mg, vegetabilsk kapsel (HPMC) 50 mg, vekter per. BRUKSANVISNING: For voksne og barn over 12 år, ta en kapsel daglig på tom mage.
Portefølje (10)
Østerrike, Villach
... kolesterolnivåer. En endring i kostholdet er derfor essensiell for de som er rammet. Utvikling av Kolesterolkompleks Vårt naturlige kolesterolkompleks er et høykvalitets vitalstoffkompleks som hjelper til med å normalisere høye nivåer av kolesterol og triglyserider. Kolesterolkomplekset inneholder et naturlig rød risekstrakt og leverer naturlig monakolin K. I tillegg til fargepigmentene inneholder den røde risen også verdifulle bioflavonoider, aminosyrer og umettede fettsyrer oppnådd gjennom fermentering. Q10 støtter energimetabolismen i cellen for mer energi....
...I desember og januar plukkes Gemlik-oliven nøye fra trærne, og de modnes ved hjelp av "Naturlig Fermentering"-metoden, kun med vann og salt i oppbevarte bassenger, før de pakkes som bordoliven og tilbys dere. Spesielt er våre 34Gurme-produkter enda mer spesielle.
Portefølje (3)
Bulgaria, Dolni Dubnik
...Eplecidereddik er en matvare og et gammelt tradisjonelt middel. Denne eddiken er laget ved fermentering av økologisk, upasteurisert eplejuice for bedre naturlig kvalitet. Den er veldig mild og lav på eddiksyre.
Portefølje (7)
Tyskland, Schwalbach
... kontrollert økologisk dyrking (KBA) (Ecocert-sertifisering DE-ØKO-005). Med vår tiårige erfaring og samlet kunnskap gjennom fire generasjoner utvikler vi jevnlig nye produkter: for oss og våre forretningspartnere. Vår Kombucha-produksjon har ikke endret seg siden 1898. Familiens grunnleggende overbevisning er å bruke høykvalitets ingredienser i en naturlig produksjons- og fylleprosess. I vår...
Portefølje (7)
... våre produkter er veganske og kjennetegnes av en typisk og uforvekslelig smak gitt av den spesielle bearbeidingen og det unike klimaet i Euganei-høydene. Etter en naturlig fermentering på 12 timer blir deigen bearbeidet med surdeig og utvalgte naturlige ingredienser, og etter riktig hviletid for deigen, blir delikatessene håndlaget av våre mesterbakere, én og én.
Tyskland, Straubing
... sammenlignet med syntetisk eddik Eddik kan produseres på forskjellige måter. Naturlig gjæret eddik oppstår gjennom biologisk fermentering av alkoholholdige væsker og har landbruksopprinnelse. Syntetisk eddik derimot, lages vanligvis fra fossile energikilder.
Italia, Porchia Di Montalto Delle Marche
... bouquetter til druene. I tillegg til alt det jorden naturlig tilbyr, legger Poderi dei Colli vekt på miljøet, med nøye økologisk dyrking, og valget av oppdrettssystemer som fokuserer på høy kvalitet. Poderi dei Colli kan stole på et spesialisert team og moderne vinifikasjonsteknologier, spesielt for håndtering av varme/kulde under fermentering. Kompetanse og teknologi brukes for å bevare og verdsette...
Frankrike, Paris
Siden 1970 har France Mélasses vært spesialist på flytende produkter for dyrefôrmarkedet, agglomerering og fermentering. France Mélasses produserer: - melasse fra sukkerindustrien. Melasse har eksepsjonelle ernæringsmessige kvaliteter som en naturlig energikilde. Melasse er også et utmerket bindemiddel for produksjon av sammensatte fôr, og dens appetittvekkende egenskaper gjør den til en...
Luxembourg, Hautcharage
Hvis det er godt og godt laget, vil vi ikke stille spørsmål ved kvaliteten på ingrediensene og rettene som følger. For oss finnes det bare én type brød: det gode, det ekte, det autentiske. Det som er laget på gammeldags vis og i henhold til reglene for naturlig fermentering. Det har en ekte sprø skorpe og en fet og generøs krumme, behagelig å tygge og avgir enestående aromaer og smaker. Våre...
Tyrkia, Ankara
... humisk fulvinsyre i flaggermusguano er høyt, og det er kilden til naturlig fosfor, kalsium og protein. Det er en jordforbedrer og næringsstoff som inkluderer gunstige jordmikroorganismer, og er et organisk materiale som forbedrer avkastning og smak, og som ikke kan reproduseres av noen laboratorier. VIKTIGE FORDELER OG EGENSKAPER VED FLAGGERMUSGUANO • Råmateriale av organisk fosfor og inneholder...
Belgia, Enghien
Økologisk industriell bakeri på alle måter: bygning og teknologi, produksjon og fornybar energi, råvarer og emballasje! Vi utnytter det beste fra råvarene ved å forlenge hevetiden og respektere naturlig fermentering. Fargestoffer, smakforsterkere og andre tilsetningsstoffer er utelukket fra vår produksjon. Alle våre produkter er skreddersydd for hver kunde og tilpasset eksklusivt etter volum...
Belgia, Engis
... hermetiske eller frosne grønnsaker - behandling av poteter - utvikling av ulike melkeprodukter - mineraltilskudd til drikkevarer og korn - behandling av nudler og hurtigpasta - behandling av oljer og fett - gjær og fermentering, osv. Produktutvalget fra Prayon-selskapet er delt inn i to hovedfamilier: renset fosforsyre og spesialsalter (natrium-, kalium- og kalsiumsalter).
Hellas, Piraeus
Vi produserer hvitløk som, etter flere måneders fermentering under kontrollerte forhold (temperatur og fuktighet), blir omdannet til et unikt produkt (Svart Hvitløk). Det er viktig å nevne at dette er et 100% naturlig produkt, da ingen kjemiske stoffer eller konserveringsmidler er tilsatt i prosessen for å omdanne det til svart hvitløk. Gjennom denne prosessen klarer hvitløken å oppnå en søtere...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play