...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smaksprofil. Takket være 48 timer med naturlig fermentering, kan vi nyte både søte noter av melkek sjokolade og karamell, samt mer fruktige noter av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet. Lokasjon: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Høyde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Prosess: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell...
Portefølje (25)
Italia, Guardiagrele
...Naturlig hvetegjær som sikrer volum og aroma av naturlig fermentering. Ideell selv under temperaturstress. Format: 20 kg Dosering: 3 - 5 %...
Portefølje (91)
Italia, Savignano Sul Panaro
...Økologisk kaffe, enkelt opprinnelse naturlig, med sterk fruktsyre, søt med et hint av fermentering. Kjennetegnet av en sterk blomsterduft.
Portefølje (17)
Italia, Ponte Galeria
...Produsert i Japan med tradisjonell naturlig fermenteringsmetode, er Koikuchi soyasaus, i motsetning til soyasaus på markedet, ikke produsert med industriell metode, men med den gamle originale metoden som innebærer en lang fermentering, oppnådd med naturlige ingredienser: soyabønner, hvete, salt, kildevann av høyeste kvalitet og koji. Soyasausen Koikuchi Nipponia har en balansert umami-smak, med...
Portefølje (8)
...Delvis bakt frossen bakervare. Helt håndlaget. Laget med ekstra jomfruolivenolje, tomatpuré og oregano. Naturlig fermentering i 24 timer. Inneholder ikke laktose. Uregelmessig form.
Portefølje (9)
... våre produkter er veganske og kjennetegnes av en typisk og uforvekslelig smak gitt av den spesielle bearbeidingen og det unike klimaet i Euganei-høydene. Etter en naturlig fermentering på 12 timer blir deigen bearbeidet med surdeig og utvalgte naturlige ingredienser, og etter riktig hviletid for deigen, blir delikatessene håndlaget av våre mesterbakere, én og én.
Italia, Porchia Di Montalto Delle Marche
... bouquetter til druene. I tillegg til alt det jorden naturlig tilbyr, legger Poderi dei Colli vekt på miljøet, med nøye økologisk dyrking, og valget av oppdrettssystemer som fokuserer på høy kvalitet. Poderi dei Colli kan stole på et spesialisert team og moderne vinifikasjonsteknologier, spesielt for håndtering av varme/kulde under fermentering. Kompetanse og teknologi brukes for å bevare og verdsette...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play