Ukraina, Poltava
...Sukkerkjeks med glasert bunn, dekorert med marmelade, med en rik smak og kirsebæraroma. Pakket i individuell emballasje som veier 180 g, det er 12 stk. i correx. Kan selges både etter vekt i esken med ulik vekt og i correx.
Portefølje (9)
Frankrike, Pont-De-Labeaume
LE SAFRAN DE ROMEGIER, en bedrift beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og har mottatt gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonku...
Portefølje (28)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Hellas, Halandri
...Glass- og plastprodukter for emballering av matvarer - Flasker for olje/eddik (klassiske, miniatyrer) • Flasker for vin og alkoholholdige drikker • Urteinfusjoner • Glass og emballasje for honning, sauser/krydder/marmelader • Meieriprodukter (desserter, yoghurt, ost, kaffe, smør) • Bakeri (søtsaker, sjokolade, kjeks, chips, iskrem) • Menneske-/kjæledyrmat (marmelade, sauser, kaffe, instant drikker, dyrefôr)...
Samsvarende produkter
Matemballasje materialer
Matemballasje materialer
Portefølje (2)
...Ved å bruke vårt utstyr for sjokoladeproduksjon kan du; - Produsere et bredt spekter av sjokoladetyper på én produksjonslinje, - Sjokoladeproduksjon i forskjellige farger og former, - Bytte raskt fra ett produkt til et annet, - Utvide mangfoldet av massene med hverandre og med vaffel, kjeks og andre kombinasjoner ved å øke variasjonen av former, lage fyll og konfekt. Hver masse kan brukes: sjokolade, karamell, praline-masser, nougat, halva, marsipan, tørkede frukter, fondant, soufflé, marmelade osv. - Nesten helt fri for manuelt arbeid.
Portefølje (9)
Tyskland, Garstedt
... tilstand. Agar-Agar-pulver er hvitt til gulaktig-hvitt eller lys gele. Styrken på gelen kan standardiseres ved tilsetning av dextrose og maltodextriner eller sukrose. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig opp til 90 °C - gelérer etter avkjøling - vegetarisk - egnet for vegansk kosthold - egnet for laktovegetarisk kosthold - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Bruksområder: - Iskrem - Fyllinger til desserter - Syltetøy - Geléer - Marmelade - Fruktcocktailer - Kakeglasur - Fyllinger til bakverk og kaker - Fruktkompott...
Portefølje (45)
Tyskland, Heidenheim
...Marmeladetrekk, glassdeksler, smykkedekker, bomullsklut for marmeladetrekk, dekorasjonskluter for marmeladeglass Stoffbiter som dekorasjonskluter Smykkekluter for marmeladeglass Våre smykkekluter gir marmelade- eller honningglass et nostalgisk utseende: som i bestemors tid! Våre smykkekluter er perfekt egnet til å fremheve produktene dine i butikkhyllen blant mange andre, og dermed tiltrekke seg oppmerksomheten til kundene. Den litt nostalgiske følelsen minner samtidig om positive egenskaper som "hjemmelaget" og øker dermed verdien av produktet ditt.
Portefølje (6)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Profesjonelle ikke-migrerende gelkoncentrat matfarger brukes til å skape lag-på-lag effekt i desserter (marmelade, gelé, marshmallow osv.). På grunn av den spesielle formelen holdes de distinkte lagene i lang tid og blandes ikke. Denne matfargen brukes for baser med opptil 50% fett. Den kan også brukes for å gjøre retter mer varierte i farger i henhold til HoReCa matsektoren. Det grunnleggende...
Portefølje (18)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne, praktisk og sikker emballasje for alle typer konfekt. Utmerket gjennomsiktighet og glans, styrke og elastisitet, frostmotstand ned til -400 °C og mulighet for baking ved +220 °C. Emballasje for kaker, paier, bakverk, marshmallows, marmelade, godteri og bakverk. Vi utvikler et vakkert, høytidelig, gave-design av beholdere for søtsaker og kaker ved bruk av en glanset polymer PET, da den...
Portefølje (20)
Nederland, Boxtel
...Litt geléaktig glasur som kommer i nøytral/transparent, med glitter i flere farger og med smak av kakao sjokolade. Glasuren brukes for å gi glans og glitring til (rulle)fondant, bavarois, kaker, donuts og mer, samt for å beskytte lag av frukt. Glasuren kan også brukes som fyll for å erstatte syltetøy/marmelade. PH-verdien er lav, noe som gir glasuren en søt, litt sur smak. Bruk av glasuren på...
Portefølje (10)
Frankrike, Nousty
Grunnlagt i 1986 av François CROPSAL, er CROPSAL-huset den eldste produsenten av håndlagde syltetøy og geléer i Pyreneene. Vi tilbyr et svært bredt utvalg av søte delikatesser laget på tradisjonelt vis, som kombinerer en subtil blanding av tradisjonelle smaker og mange originaliteter som "Ferskener med Jurançon", "Jordbær med Madiran", "Appelsiner med Armagnac", "Fikener med tre sitrusfrukter, val...
Portefølje (4)
Tyrkia, Gaziantep
We Plus Group er en mangfoldig gruppe av selskaper innen flere felt, inkludert entreprenørvirksomhet, ingeniørfag, bygging, handel, logistikk og shipping. Våre tjenester inkluderer handel og forretning, tollbehandling, transport av varer, logistikk, produktsupport og emballasje, ingeniørarbeid, rehabilitering av husly og infrastruktur, samt leirbygging. Som We Plus Group har vi en bred produktpor...
Portefølje (20)
Ukraina, Kyiv
... energikildene for menneskekroppen. Sukker produseres hovedsakelig fra sukkerroer eller sukkerrør. Sukker er hovedingrediensen for tilberedning av søte retter og drikker. Det tilsettes te, kaffe og kakao for å gi dem en søt smak som reduserer den standard bitterheten. Sukker fungerer som et godt konserveringsmiddel for tilberedning av ulike produkter fra frukt og bær – syltetøy, marmelade, gelé. Den ernæringsmessige verdien av 100 g produkter er 1666,4 kJ eller 398 kcal (karbohydratinnhold) – 99,8 g. For mer informasjon, vennligst kontakt oss.
Portefølje (27)
Italia, Gravina di Catania
Selskapet CONVIVIA – For Italian Food Lovers ble grunnlagt på Sicilia, ved foten av vulkanen Etna, av ønsket til Pietro om å gjøre den sicilianske tradisjonen med god og høy kvalitet mat kjent, også utenfor nasjonens grenser. Den lidenskapen og den sosiale gleden som fyller hjertene til sicilianerne, som alltid ønsker å dele de rettene som er laget med omsorg og kjærlighet for andre, er den dype...
Portefølje (6)
Tyskland, Hamburg
... av næringsmiddelindustrien til hermetikk, bakeblandinger, brød, kjøttprodukter, frukt- og grønnsakskonserver, fruktjuicer og -nektarer, syltetøy og marmelade, samt i øl og vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E 301 Produksjon: Natriumascorbat blir syntetisk fremstilt fra askorbinsyre.
... utmerkede smaken av økologisk granateplemarmelade som vil begeistre deg. Vårt mål er å tilby deg, gjennom en marmelade av eksepsjonell kvalitet og uovertruffen smak, de utallige ernæringsmessige fordelene ved granateple. Ved å tilsette rene ingredienser og økologisk brunt sukker beriker vi de naturlige sukkerartene i granateplet med et fantastisk resultat: den uovertrufne smaken av vår økologiske granateplemarmelade. Nyt den daglig til frokost sammen med et glass økologisk granateplejuice for å starte dagen din med energi og en helt næringsrik frokost.
Portefølje (8)
Frankrike, Marseille
Equateur Fruits, etablert i 2004, er et ledende selskap innen levering av bearbeidede frukter til næringsmiddelindustrien. Vi spesialiserer oss på levering av sitrusfrukter og eksotiske frukter. Vi garanterer produktene våre ved å holde oss til internasjonale standarder samt deres spesifikasjoner. Alle produktene våre er anerkjent for sin sporbarhet og for sin kvalitet, 100% naturlig. Våre kunder ...
Portefølje (8)
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
Italia, Bistagno
Giuso: et århundre med innovasjon. Produksjon og salg av produkter, ingredienser, halvfabrikata og matvarer for iskrem, konditori og bakeri: italienske iskrem, krem, kandisert frukt, syltetøy, marmelade, konserverte kirsebær. Oppdraget: Å produsere sammensatte ingredienser og halvfabrikata for håndverkere og småindustrier, gjennom kontinuerlig forskning på innovative løsninger og med mål om total tilfredshet for sluttkunden.
... linjer; yoghurt, ayran og kefir linjer; produksjonslinjer for mange ostevarianter som hvitost, cottage cheese, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, kremost; fruktjuice, syltetøy, marmelade og melasseproduksjonslinjer lager iskrem og melk søt produksjonslinjer; brus, cola drikker, sjokolade, margarin, tomatpuré, osv. etablering av spesialutstyr for produksjonsanlegg og levering av rettet levering til matindustrien.
Portefølje (6)
Storbritannia, Birmingham
... linjer; yoghurt-, ayran- og kefir-linjer; produksjonslinjer for mange ostevarianter som hvitost, cottage cheese, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, halloumi, kremost; fruktjuice-, syltetøy-, marmelade- og melasseproduksjonslinjer; produksjonslinjer for iskrem og melkebaserte søtsaker; brus, cola-drikker, sjokolade, margarin, tomatpuré, osv. Etablering av spesialutstyr for produksjonsanlegg og levering av rettet levering til næringsmiddelindustrien.
Portefølje (9)
Tyskland, Markt Schwaben
Marmelade - det er vår lidenskap. Siden 2014 har vi vært spesialister på håndlagde, raffinerte fruktpålegg. I vår fabrikk i Markt Schwaben nær Erding i Münchens østlige del, handler alt om regionalitet og sesongmessig bearbeiding. Vi koker våre fruktpålegg med rent eplepektin og uten gelésukker. Dermed er produktene våre også egnet for veganere. I vårt kjøkken finner man ingen kunstige...
Italia, Orsogna
... gastronomiprodukter • Hvite sauser • Hvite sauser med trøffel • Sauser og tomatsaus • Aromatiserte oljer og smør • Trøffel konservert i skiver og malt • Sterilisert trøffel for produsenter av spekemat og ost • Syltetøy og marmelade • Gave-/julepakker. NYTT: Aromatisert Spray Salt -70% natrium. NYTT: Trøffelperler (kaviar) Vi velger nøye våre råvarer, i respekt for den italienske mattradisjonen. Hvis...
Portefølje (9)
...Svømmebasseng 8x11 m med solsenger og parasoller. Barservice kun om sommeren ved bassenget. Kirke. Vi produserer ekstra jomfruolivenolje og økologiske grønnsaker. Vi dyrker sjeldne planter. Den middelhavske maten har som mål å gjenoppleve gamle smaker ved å bruke råvarer av høy kvalitet. Vi produserer konserver, syltetøy, marmelade, kjeks, tomatsaus og alt vi klarer å transformere med tradisjonelle metoder.
Tyrkia, Ankara
... næringsmiddelindustrien innen områder som sirup, honning, syltetøy, hermetikk, saltlake, frukttørking, olje, fisk, marmelade, sauser, egg, vann, rensing, monopumper, mineralvann, alkoholholdige drikker, ayran, melk, ost, iskrem, søtsaker, sjokolade, kjeks, bygging osv.
Bulgaria, Lovech
...-land. Selskapet utvikler seg og skylder sin suksess til innovativ ledelse, god markedsføringspolitikk, produkter av høy kvalitet og kontroll over alle produksjonsstadier samt bruk av moderne teknologi. Hovedkundene til selskapet er produsenter av syltetøy og marmelade, fruktmelk, iskrem, cateringfirmaer, konditorier, supermarkeder og andre.
Tyrkia, Ankara
...syltetøy, honning, marmelade, ikke-mat (pastaer, geler, krem)... osv. Våre maskiners ROTARY TYPES dekker et banebredde mellom 1 – 5 baner i standard; våre maskiners LINEAR TYPES dekker et banebredde mellom 2 – 10 baner i standard. I henhold til kundens krav kan vi skreddersy spesifikasjonene til maskinene. Du kan se noen av våre maskiner på www.apmmuhendislik.com.tr nettsiden. Hvis du trenger maskiner for å fylle disse eller lignende produkter, vil vi være veldig glade for å gi deg et pristilbud.
...fiskepaté, grønnsakspaté og smørbare kremer - Konserverte svinekjøtt, chorizo og viltkjøtt i olje - Håndlagde oster - Sjokolade og marmelade med smaker - Ren honning - Bie pollen - Økologiske urter og krydder. Ikke nøl med å nyte våre håndlagde produkter med den beste smaken og kosmetikk som vil hjelpe deg med å ta vare på huden din.
Italia, Scario
...Capocollo, Guanciale, Økologisk Pasta, Økologisk Vin, Oliven, Paté, Syltetøy, Marmelade, Mastaccioli, Cantucci. Håndverkshonning, Speltprodukter, Propolis, Honningkarameller, Brudens Torroncino, Hampolje og Mel, Senatore Cappelli Mel, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Krydder, Musserende vin, Grappa,...
Serbia, Gornji Milanovac
... produseres. Produksjonsenhet for Takovo-juicer og nektarer, ledsaget av linjen for fordamping av fruktpuré og en ny Tetra Brick aseptisk emballasje. Linje for produksjon av fruktgelé og marmelade. Linje for produksjon av potetgull. Linje for produksjon av salte og søte sprø flips og søte flips og ekstruderte produkter. Produksjonsenhet for ferdigretter, kjøttpaté og skivet kjøtt, utstyrt med linjer fra verdensberømte produksjonsmerker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play