Frankrike, Narbonne
...kroppsolje, osv.), Matindustri (eddik, olje, saus, fruktjuice, sirup, honning, syltetøy, marmelade, sennep, krydder, osv.), Kjemi (vaskemiddel, løsemiddel, husholdningsprodukter, motorolje, osv.), Maling og lakk (bokser, trommel, osv.). Etiketteringshastighet: Opptil 60 produkter/minutt Etikettering: Opptil 2 etiketter...
Portefølje (183)
Frankrike, Le Sen
...-europeiske området av araberne på 900-tallet. Dets mange rike og varierte ekstrakter brukes i parfymeri, aromaer og kosmetikk. Dette treet dyrkes for sine blomster som er kilden til et bredt spekter av produkter: essensiell olje, absolutt, appelsinblomstvann, men også for sine frukter som brukes til å lage engelsk marmelade og aromatisere Grand Marnier, samt for sine blader for å produsere petitgrain...
Portefølje (97)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Aprikosen er, som ferskenen, en steinfrukt av slekten Prunus som stammer fra Kina. Høsten begynner i juni og varer til august, med en produksjonstopp mot slutten av juli. Frankrike er det nest største aprikosproduserende landet i EU. De viktigste produksjonsområdene er Drôme, Gard, Bouches Du Rhône, Pyrénées-Orientales og Ardèche. Den kan nytes fersk, tørket, som juice, i marmelade eller syltetøy, og den er rik på fiber, antioksidanter og vitamin A. Vår likør serveres veldig kald. Den er også svært populær i ulike kulinariske tilberedninger.
Portefølje (41)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
...L'Armagnac Castarède - 1983 er en raffinert årgang, lagret på eikefat for å utvikle komplekse og tiltalende aromaer. Denne brennevinet har en duft av fersken, tørkede blomster og marmelade, mens smaken avslører noter av vanilje, kastanje og lystobakk. Med sin topasfarge og behagelig finish, er denne Armagnacen ideell som digestif, og gir en elegant og minneverdig smaksopplevelse.
Portefølje (51)
Frankrike, Segonzac
...Farge: Mahogni med kobberaktige glimt Nese: En bukett som harmonisk kombinerer fine noter av tørkede blomster, iris og liljekonvall med varmen fra kandiserte frukter, marmelade og crème brûlée. En krydret sødme som avdekker treaktige aromaer av ristet eik og sigarboks Smak: En bemerkelsesverdig intensitet og aromatisk kompleksitet for en gourmet Cognac, en fløyelsmyk tekstur og en overraskende amplitude Smaksalder: rundt 15 år Smaksforslag: Ren som en digestif (mellom 20 ° og 25 °), i harmoni med sjokoladedesserter eller med en god sigar.
Portefølje (2)
LA FRANCOMTOISE DES CONFITURES, som ligger i den pittoreske regionen Jura, er spesialisert på å lage deilige håndlagde syltetøy laget av frukt og tilberedt etter tradisjonelle metoder. Våre syltetøy er laget uten fruktose, uten syre og uten kunstige konserveringsmidler for å bevare smaken av fruktforberedelsene fra gamle dager. De inneholder kun frukt og sukker. Vi tilbyr et bredt utvalg av tradi...
Portefølje (46)
Frankrike, Pont-De-Labeaume
LE SAFRAN DE ROMEGIER, en bedrift beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og har mottatt gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonku...
Portefølje (28)
Frankrike, Paris
HECOSFAIR, Bli en helt! HECOSFAIR, solidarisk merke for eksepsjonelle produkter, økologisk fairtrade & crueltyfree, tilbyr deg å spise sunt og forbruke økologisk, etisk, bærekraftig, siden 2019. - HECOSFAIR vant i 2021 prisen for Best Crueltyfree Grocery Brand France fra LUXLife Magazine. - Også i 2021, noen av HECOSFAIRs delikatesser er blant de 500 beste ingrediensene i verden, i boken Régalad...
Portefølje (133)
Frankrike, Nousty
Grunnlagt i 1986 av François CROPSAL, er CROPSAL-huset den eldste produsenten av håndlagde syltetøy og geléer i Pyreneene. Vi tilbyr et svært bredt utvalg av søte delikatesser laget på tradisjonelt vis, som kombinerer en subtil blanding av tradisjonelle smaker og mange originaliteter som "Ferskener med Jurançon", "Jordbær med Madiran", "Appelsiner med Armagnac", "Fikener med tre sitrusfrukter, val...
Portefølje (4)
Frankrike, Saint-Germain-En-Laye
... selges til høyere priser enn i supermarkedene, men den er respektfull overfor biene. Den kommer fra små enheter, hvor man har valgt å produsere med fokus på bærekraftig vekst. Når det gjelder syltetøy, marmelade og fruktgeleene som tilbys, er de resultatet av en grundig innsamling av frukt av våre håndverkskonfektører for å bevare all smaken. Fruktene plukkes når de er modne for å bevare aromaene. Takket være en rask koking, utført i små kasseroller, bevares smaken av frukten helt. Sucré Nature: en nettbutikk for regionale, autentiske og 100% franske søte produkter!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play