Frankrike, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munnen","Conseils":"Passer til alle måltider, spesielt rødt kjøtt og ost, serveres mellom 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonger med 6","Sol":"leire kalkholdig jord","NOTES":"Nesen åpner seg med noter av røde frukter, smaken domineres av fruktene...
Portefølje (11)
Spania, Murcia
...Hvitvin Beskyttet Betegnelse fra Jumilla Variasjon: 100% Økologisk Sauvignon Blanc 2022 Farge: Ren, lys krystallklar Nese: Dype aromaer, tropisk bakgrunn og hint av fersken. Munn: Uttryksfull, kompleks med mineralske toner som gir en varig smak. Paring: Perfekt med sushi, sjømat, fisk, ris, salater og også pasta og hvitt kjøtt. Alkohol: 13,00%...
Portefølje (4)
...Casta Loureiro Gulaktig farge og sitrusaromaer med blomsteraktige noter. Frisk med harmonisk smak. Balansert syre Utmerket til å følge lette retter, forretter, fiskeretter, hvitt kjøtt og skalldyr Serveres ved 8ºC til 10ºC 12% vol. 750ml...
Portefølje (4)
Spania, Granada
... minner om skogbunn.","Color":"Farge: Mørk granatrød, teglkant med fiolette detaljer, skinnende og klar, høy kropp med stor struktur.","Maridajes aconsejados":"Anbefalte matparinger: Passer til tradisjonelle gryteretter (stuing, kokte retter), steker av kjøtt og fete fisker. Forsterker smaker av pølser, patéer og lagrede oster.","Sabor":"Smak: Intens på tungen, kraftig med en elegant ettersmak av fin sjokolade. Ganske søte og behagelige tanniner, med hint av lakris. Lang og vedvarende.","Temperatura recomendada de consumo":"Anbefalt serveringstemperatur: 17℃"}...
Portefølje (5)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Le Chianti Classico Riserva fra Rocca Delle Macie ble født samtidig med vinkjelleren. I dag er denne italienske vinen en av de uunnværlige i det toskanske vinlandskapet. Aldret i franske eikefat i to år, har denne Chianti blitt raffinert i flere måneder på flaske. Med en rubinrød farge, kjennetegnes cuvéen av en vakker livlighet som gjenspeiler karakteren og friskheten i terroiren. Den er fylt med aromaer av kirsebær og fiol. Denne Chianti Classico Riserva vil garantert passe godt til alle typer kjøtt og pasta.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Denne landsvinen kan serveres på vinterbord for å akkompagnere rødt kjøtt i saus og på slutten av måltidet med kuost. Serveres ved 16°.
Portefølje (188)
Frankrike, Passa
...100% Carignan Denne vinen laget av Carignan kommer fra hundre år gamle vinranker, plukket ved optimal modenhet, fra leirholdige sandjord, som ligger ved foten av Albères og Pic du Canigou. Nese med krydrede aromaer. Lang i munnen, rund og balansert. Nyt den med varme forretter, rødt kjøtt, gryteretter og ostefat. Sertifisering: økologisk...
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
... refleksjoner. Nesen har intense aromaer av eksotiske frukter (ananas) og hvite frukter (fersken, aprikos, ...), supplert med toastede noter og vanilje. Den friske smaken og den fyldige, kremete avslutningen gjør den til den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvitt kjøtt, fisk, eller et utvalg av fersk ost.\nServeres ved 10-12°C"}...
Portefølje (46)
Tyskland, Heidesee
...Axtschlag Tre-Røyk Chips er røykflis for å aromatisere grillmaten. Egnet for gass-, ved- og elektriske griller Det rødvinsaromatiserte eiketreet gir en kulinarisk røykopplevelse og tilfører grillmaten en edel vinaroma. Spesielt godt egnet for kjøtt, fisk og grønnsaker. Tresorter: Vin - Eik Vekt: 1 kg...
Portefølje (9)
Italia, Crotone
...Økologisk rødvin Utmerket med rødt kjøtt, oster. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. innhold 13,50°/14,50°...
Portefølje (2)
...{"Colore":"Intens granatrød.","Vinificazione":"Tradisjonell fermentering med maserasjon under lokk i omtrent 21 dager.","Abbinamento gastronomico":"Raffinert vin som passer til rødt kjøtt, spesielt braserte og stekte retter, lagrede oster og kompliserte retter med fondue og trøffel.","Invecchiamento":"36 måneder i små franske eikefat.","Vitigno":"100% Nebbiolo.","Profumo":"Intens og kompleks, med...
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
...Semule av durumhvete, Egg 30%, Rødbetpulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan inneholde spor av bløtdyr. For omtrent 3/4 personer. 6/7 minutter koketid i en stor mengde kokende, saltet vann. Sil av og krydre. Vi anbefaler en trøffelsaus (hvit eller svart), til kjøtt, til grønnsaker. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvitvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme område vil danne en perfekt kombinasjon. Ean13:3701511702359 Referanse:TagliatelleBioVinItalia1...
Portefølje (133)
Frankrike, Ascain
...Le SAGARNO (littéralement vin de pomme) de Txopinondo er en fermentert drikk laget av eple, lagret på bunnfallet i fat i minimum 6 måneder. Forfriskende og fruktig, bør nytes godt kald (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kjøtt. Vi produserer det etter en tradisjonell håndverksmetode med epler fra nærområdet og andre steder. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Fermentert drikk laget av eple...
Portefølje (8)
Frankrike, Parnac
...Delikatesse og friskhet av frukten. En kjole av en rose som streber etter purpurbilder som uttrykker en blanding av friskheten fra røde frukter, mykheten fra eple og pære, og syrligheten fra rips i en fet og rund kontekst. Servering: fersk, 8 -10°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med småretter, grillet kjøtt, fisk, asiatisk mat. Ideell om sommeren med salater av frukt og sesongens grønnsaker.
Portefølje (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Evnen til einerbær til å beskytte vin mot å bli sur, var kjent allerede i det gamle Roma. I middelhavslandene og i Skandinavia har einerkjegler blitt brukt i marinader og krydder til kjøtt og fisk. Bruk til Grunnlag for sauser, supper, sauser, viltretter, marinader, innmat, surkål. Smak Krydret, syrlig bitter. Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 7,5 Fett (g / 100g)… 5,5 Karbohydrater (g / 100g)… 57 Energiverdi (kcal / 100g)… 310...
Portefølje (178)
Belgia, Zwijndrecht
... Ferskt rødt kjøtt, fisk, ost PET/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE/PE PA/PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Høybarriere formbare strukturer PA/EVAL™/PA/knytte/PE Fersk pasta, halvstekt brød PA/EVAL™/PA/knytte/lonomer PE/knytte/PA/EVAL™/PA/knytte/PE Pose, Bag-in-box, overpakke PE/knytte/EVAL™/knytte/PE Juice, vin, sauser, tomatpuré PE/knytte/EVAL™/knytte/EVA Hva et EVAL™ barrierelag tilbyr: - Enestående oksygenbarriere for å beskytte de verdifulle ingrediensene i maten - Forlenget holdbarhet for MAP (Modifisert Atmosfære emballasje) - Trykbarhet med høy kvalitet og iøynefallende grafikk - ...
Frankrike, Laure-Minervois
...Blanding av Grenache, Syrah og Carignan. Fullbodied rødvin med rike tanniner som dekker ettersmaken. En vin som passer perfekt til dine grillede grønnsaker og kjøtt.
Portefølje (11)
Italia, Maruggio
...{"Recommended":"Anbefalt: Rødt kjøtt, villsvin, krydrede oster, kjøtt, lam, kjøttsaus, grillmat, storfe, pølse, oster.","Color":"Farge: Purpur rød","Alcohol":"Alkohol: 13 % - 14 % vol.","Vine growing type":"Vintype: Støttet alberello","Vintage":"Høsting: Slutten av august, tidlig september","Bouquet":"Bouquet: Delikat, veldig karakteristisk","Serving temperature (celsius)":"Serveringstemperatur...
Portefølje (8)
...Lys halmgul farge med gyldne refleksjoner, en blomsteraktig aroma med krydrede vaniljenoter. Tørr smak, behagelig frisk og vedvarende. Kombinasjoner: Ideell som aperitiff, med hvitt kjøtt, fiske-retter, sjøpinnsvin og skalldyr, østers.
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Gullmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. JORDTYPE: Leire-kalkstein. VINIFIKASJON OG MODNING: Druene høstet i svært god modenhet, avstilket 100%. Fermentering i 15 dager med temperaturkontroll. Modning i 6 måneder i ståltank. BETEGNELSE: AOP Anjou Rouge. SMAKSNOTATER: Dyp rød, granatrød farge. Fin duft, delikate aromaer av røde frukter, solbær og rips. Behagelig og balansert struktur. MAT-/VINKOMBINAJON: Kjøttpålegg, rødt kjøtt, milde oster. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellom 15 og 17°C. Kartong med 6 flasker à 75cl...
Portefølje (12)
Spania, Valencia
... ARRANGEMENT HVOR SOM HELST I SPANIA MED ALLE GARANTIER FOR SUKSESS. VÅRT FORHOLD MELLOM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESJONELLE. med grovt salt og hvitløkolje. 2 timer koketid. -Koteletter og Michanas, krydret med salt og pepper. SVIN: - Hele smågriser, grillet eller stekt. Kryddret med saltlake, vin, sitron og aromatiske urter. 4 timer koketid. •- Iberiske ribbe, grillet, krydret med salt og pepper og chimichurri. 3 timer koketid. -Lår på grillen, fylt med bacon og krydret med salt og pepper og krydder.
Portefølje (9)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Spania, Santiago De Compostela
...Intens rubinblå farge. Tørr, men med flotte fruktsmaker. Hint av bjørnebær, plommer og bringebær. Lilla blomsternoter mot toppen av glasset, avrundet med rike krydder på grunn av eikealderen. Passer perfekt til alle typer kjøtt; spesielt steker, roastbiff eller indrefilet; kylling; sau og svin.
Portefølje (9)
Tyskland, Hamburg
... av næringsmiddelindustrien til hermetikk, bakeblandinger, brød, kjøttprodukter, frukt- og grønnsakskonserver, fruktjuicer og -nektarer, syltetøy og marmelade, samt i øl og vin. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E 301 Produksjon: Natriumascorbat blir syntetisk fremstilt fra askorbinsyre.
...Vitigno: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farge: rubinrød, med fiolette refleksjoner og som tenderer mot granat med aldring | Duft: vin av stor eleganse. Man opplever fruktige aromaer som blåbær og bjørnebær, med fine, ristede og vaniljeaktige noter | Smak: i munnen fremstår den tørr, varm og fyldig. Tanninene merkes, men på en myk måte takket være oppholdet i barrique. ABBINAMENTI GASTRONOMICI: Utmerket vin til stekt kjøtt, spesielt svin, lam og geit. Passer godt med vilt. Også en vin for meditasjon.
Samsvarende produkter
Altropasso
Altropasso
Portefølje (1)
...Det digitale universelle kjøkkentermometeret med spesielt kort responstid. Det egner seg utmerket for presis måling av kjernetemperaturen på kjøtt, spisetemperaturen på babymat eller for å sjekke temperaturen på vin, te eller melk. Målområdet strekker seg fra -45 til +200 grader Celsius med en oppløsning på 0,1 grader. Målesonden er laget av rustfritt stål.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKASJON : Rosé oppnådd ved maserasjon. SMAKINGER : Sjeldent vin med unik smak. Nesen er overraskende, rik og kompleks med noter av små røde bær og krydder. Den delikate smaken, godt balansert, kombinerer friskhet og finesse. Dette er en matvin, den passer perfekt med hvitt kjøtt og oster. MEDALJE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Portefølje (9)
... og noen blomsteraktige noter BOCCA: Man merker en viss astringens, men den er nesten ikke til stede og har utmerket fruktighet CIBO: Alle retter med fisk, supper, pasta- og risretter, hvitt kjøtt GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portefølje (2)
Tyskland, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Rubinrød farge. Innbydende duft og typisk smak. Med tappetut. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Druer: Merlot 11,5% Alk. Tørr. Produsent: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia Vin med rubinrød farge. Med innbydende duft og typisk smak. Passer best til kjøtt, spesielt hvitt eller kokt. Serveres ved...
Portefølje (5)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play