Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... salt Pepper 2 spiseskjeer smør Persillekrem 100 gram persille 25 gram hakket løk 100 ml kyllingbuljong Pepper 1 spiseskje smør 150 ml kremfløte Salt Først av alt, forbered persillekremen. Varm smøret på middels lav varme og stek løken i det. Når løken blir aromatisk, tilsett persillen og bland begge umiddelbart. Fjern løk-persilleblandingen fra varmen og la den avkjøle seg en stund. Lag en klumpfri puré av kremfløten, kyllingbuljongen, persille-løkblandingen, pepper og salt i en food processor.
Portefølje (241)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...Smørfyll med hvitløk og persille. Ideelt for å fylle sneglene dine, det er også perfekt som maître d'hôtel smør til grillretter og plancha. Vekt: 5x250g...
Portefølje (184)
Polen, Brzozów
...Jarzynka Spice er et universelt krydder for mange retter. Det er basert på tørkede grønnsaker, urter og gurkemeie. Det fremhever smaken av rettene perfekt og gir dem en behagelig grønnsaksaroma. Jarzynka inneholder ingen unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer, gjær eller smaksforsterkere. <strong> Sammensetning: </strong> salt, sukker, pastinakk, gulrøtter, mais, løk, purre, smør, persille...
Portefølje (781)
Bulgaria, Sevlievo
...Tre forskjellige smaker 1. Tomatpuré med oliven og pesto 2. Valnøttpuré 3. Pasta med hvitløk og persille Tilgjengelige pakker: 12 stk. pakke 60 stk. pakke Råvarer brukt: Snegleskjøtt Helix Aspersa Maxima, sprø vaffelskjell formet som en snegl, Kraftig smør (86% fett) tomatpuré, oliven, valnøtter, løk, hvitløk, krydder, hvitvin Tilberedningsmetode: klar til direkte konsum. Varm opp i en forvarmet ovn på 200 °C i 12 minutter. Serveres varm. Lagring: – 18 °C...
Portefølje (6)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser (ingredienser; 48% smeltet ost (melk) (45% smeltet ost, løpe av opprinnelse [ost (melk), 29% camembert (melk), vann, smør (melk), proteiner, smelte salter (E452, E331), stivelse, salt], mel (hvete, maltbyg), vann, rapsolje, salt, hevemidler (E450, E500), solsikkeolje, eddik, gjær, emulgatorer (E471 (raps), E322) fra kampanjer, tørket persille; tilberedning; frityr; stek i 2’30 min ved 175 °C, ikke stek for mye. Stek eller kok produktene til de er klare.
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Økologiske urter "Provence d'Antan" fra Araquelle, til salater, provençalsk oppskrift: Ingredienser: blanding av økologisk gressløk 40%, økologisk basilikum 25%, økologisk persille 25%, økologisk estragon 10%. Netto vekt 40 gr i sin vakre boks som du kan gjenbruke. Ekte provençalsk oppskrift for å akkompagnere salater, tomater og rå grønnsaker. Blandes med majones, smør eller andre sauser. 8x10cm (H13cm) stor boks Du kan bestille kun påfyll av dette produktet, boks med 40gr økologiske urter fra Provence.
Portefølje (198)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Geléaktige sauser, både salte og søte, i IQF-kuber på 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm • Smør og krydder i IQF-kuber på 8x8x8 mm EGENSKAPER • Klar til bruk • Mulighet for tilpasning av motstand mot kaldbehandling og tekstur ved oppvarming BRUKSOMRÅDER • Merking for pølser, kjøttdeig, nuggets… • Topping på pizza FORPAKNING • Pose på 10 til 15 kg • Kartong på 10 kg LAGRING • 12 til 18 måneder ved -18°C NOEN EKSEMPLER PÅ OPPSKRIFTER • Hvitløk / persille • Ketchup • Tomat • Mexicansk • Curry • Sennep • BBQ • Ost...
Portefølje (9)
Italia, Mortara
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille. Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcini sopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
Portefølje (3)
Portugal, Leiria
... og la det steke litt, krydre etter smak. Deretter tilsetter du omtrent 100 ml hvitvin og lar det fordampe. Tilsett gradvis varmt vann (litt mer enn dobbelt så mye som risen) mens du rører hele tiden i omtrent 20 til 25 minutter. Risottoen skal være "cremet" men al dente. Når den er ferdigkokt, ta den av varmen og tilsett omtrent 25 g smør. Du kan også tilsette to spiseskjeer parmesanost. Du kan erstatte vannet med fløte eller buljong. Dryss over persille, gressløk eller basilikum og server.
Portefølje (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
... krydderet til å forberede marinaden, og som topping til grillmat, grillet kjøtt. Smak Pikant, krydret, moderat krydret. Ingredienser Mat iodisert salt, tørket hvitløk, tørket løk, ertefibre, knust svart pepper, koriander, malt rød paprika, rød kornpaprika, malt sennep, rapsolje, tørket persille, timian. Næringsverdi per 100 gr. Proteiner (g / 100g)… 5,5 Fett (g / 100g)… 4,0 Karbohydrater (g / 100g)… 36,0 Energiverdi (kcal / 100g)… 200...
Portefølje (178)
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini er den franske spesialisten på tilberedning av hermetiske snegler, skjell og fylte snegler... Snegler er en familietradisjon. Romanzini har vært tro mot gastropodene siden 1921: snegler i sin naturlige form, snegler i saus, ferdigretter med snegler, snegletartiner, persille-smør, muslinger, frosker, snegler i sin naturlige form, oppskrifter på hermetiske snegler, frosne snegler eller...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play