Slovakia, Košice
...Tami-thermalized curd 3kg er et høykvalitets meieriprodukt designet for kulinariske entusiaster som setter pris på den rike og kremete teksturen av tradisjonell ostemasse. Denne termaliserte ostemassen er perfekt for et bredt spekter av kulinariske applikasjoner, fra baking og matlaging til å nyte den alene. Med sin glatte og fløyelsmyke konsistens tilfører Tami-thermalized curd et preg av luksus...
Portefølje (105)
Polen, Warszawa, Poland
... kvaliteten opprettholdes. Melkepulver med fett brukes hovedsakelig i bakeri-, sjokolade- og iskremindustrier, samt i produksjon av yoghurt og ostemasse. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, hurtigsupper og som blekemiddel for te og kaffe.
Portefølje (278)
Estland, Tallinn
...Vår frosne revne mozzarella er også laget av fersk melk fra ku. Melken kommer fra registrerte og godkjente gårder i Europa. Deretter blir melk fra ku pasteurisert og omdannet til ostemasse før den blir til mozzarella. Hovedingrediensene i vår revne mozzarella er melk, startkulturer, løpe og salt. Den revne mozzarellaen pakkes deretter vakuumert i polyetylenposer. Hver pakke inneholder 6 frosne poser på 2 kg hver.
Portefølje (80)
... industri. Den brukes også til fylling av gelé, pudding, fruktjuice, iskremkopper, yoghurtkopper, honning, ostemasse, kjernemelk og shrimpkhand med en eller to fyllingsdyser. Den er egnet for fylling av flere væsker, har lav investering og er enkel å rengjøre. Hastighet: 2-30 flasker/min Fyllingsområde: 5L-30L Målepresisjon: ±0,2% avhengig av væsken Arbeidskraft: pneumatisk system Lufttrykk: 4~6㎏/㎝² Luftforbruk: 1m³/min avhengig av arbeidsforhold Effektbehov: elektrisitet kreves Effektbehov for andre enheter: mindre enn 7,5 kW (luftkompressor) Nettovekt: 300 kg...
Frankrike, Creissels
...Avrenning av ostemasse mellom tappetank og forming Karpehale som muliggjør jevn fordeling av ostemassen på fordeleren Lengde og bredde tilpasset osteproduksjonsteknologi Vevd polyesterbånd Variabel hastighet Deksel på båndet med sideåpning for Rengjøring På Stedet (RPS)...
Portefølje (45)
Frankrike, Belley
...Våre presseposer for Filtre Berge er utviklet i samarbeid med mange meierier. Våre presseposer for Filtre Berge muliggjør separasjon av ostemasse og serum. De gir en jevn avrenning av ostemassen, enten det er geitemelk, melk fra ku eller melk fra sau. Veldig enkel å bruke, stor kapasitet, tilpasset sesongvariasjoner, stor kontroll over tørrstoffinnholdet. Egenskaper: Kjedetråd 100% polyester...
Portefølje (30)
Sveits, Langnau Im Emmental
KASAG er et mellomstort industriselskap i Langnau i den sveitsiske Emmental. Siden 1929 har selskapet tilbudt arbeidsplasser for kvalifiserte fagfolk i regionen. I dette naturskjønne kuperte landskapet i kanton Bern produseres ikke bare den verdensberømte osten med hull, men her er også mange innovative selskaper aktive som nyter et utmerket rykte globalt. KASAG er en av dem. Utforming og produks...
Portefølje (152)
Frankrike, Paris
... størrelser: S, M, L, XL, GIANT og COLOSSAL, tilpasset hver hund. Våre oster for hunder gir en langvarig tygging, perfekt for å holde din følgesvenn opptatt og bidra til hans eller hennes tilfredshet. Deres harde tekstur og unike smak gjør disse stengene uimotståelige for hunder. Laget av ostemasse, presset og tørket i fri luft, har våre oster en fast tekstur og en distinkt smak. Denne tradisjonelle...
Portefølje (115)
Frankrike, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: grossist i fjærfe og vilt i Rungis. Vilt: hjort, elg, villsvin og rådyr. Lite vilt: and, hare, fasan. Spesialiteter: fjærfe i saus, grillet fjærfe, gårdsfjærfe og Label Rouge-utskjæringer, gårdskyllinger fra hele Frankrike, perlehøns, andebryst, andunger, duer, stek (grillet stek og kokt stek). EUROVOLAILLES tilbyr også smågriser og deres utskjæringer. EUROVOLAILLES er grossist av ...
Portefølje (24)
Nederland, Meeuwen
...Vi leverer kjølebokser og frysebokser av svært god kvalitet med klaffelokk eller skyvelokk, men også med glasslokk og spesielle temperaturer. Kjølebokser for å oppbevare kjøleproduktene dine ved +4° og frysebokser for å lagre produktene dine ved -18°/-20° C. eller isbeholdere for å kunne oppbevare og servere iskrem ved -14° C., men vi har dem også for å kunne lagre ostemasse eller andre spesielle produkter ved -45° C. Mangler du kjøleboksen eller fryseboksen med egenskapene du trenger for å kunne oppbevare produktene dine, ring eller send oss en e-post. +31184642101...
Portefølje (47)
Tyrkia, Sakarya
Firmaet vårt ble etablert i Sakarya i 1980. Vi har vært aktive i bransjen i 40 år. Vi eksporterer til 43 land. Våre produktgrupper er melk- og ostebehandlingslinjer og anlegg. Anmeldelser av melkefabrikker melkefabrikk for kyr melkefabrikk for geiter melkefabrikk skjorte melkefabrikk fallout 7 melkefabrikk for baby melkefabrikk deler melkefabrikk hette melkefabrikk amazon melkefabrikk tilbehør me...
Portefølje (3)
Spania, Banyoles
... ostemasse, kan pumpes uten å bli skadet takket være spesialdesignede lobuler. SLR roterende lobulærpumpe er en akselfri pumpe. Den består hovedsakelig av et hus med lokk laget av mikrostøpt rustfritt stål, samt trilobulære rotorer som har en sanitær designfesting.
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
...En myk, ung fåreost med kort modning. Denne osten har en glatt eller lett rippet skorpe og en farge som varierer fra hvit til en delikat lys brun. Laget med pasteurisert fåremelk, løpe og salt, er Novello Sardo en søt ost med en myk og kompakt hvit ostemasse. Den søte og delikate smaken gjør den perfekt å nyte med pærer, gyllen drue, Pane Carasau og sesongens grønnsaker. Dens allsidighet gjør...
Portefølje (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...IntelleStamp er et moderne støpe- og ekstruderingsanlegg av to-komponent skrue-type for forming av produkter fra tette masser (toffee, nougat, hematogen, choux-deig for pryaniks, myk nøtteknas, kald tett ostemasse) med flytende fyllinger. Det gjør det mulig å ekstrudere masser med tillegg av partikler på 3-5 mm (nøtter, rosiner, kandiserte frukter, osv.).
Portefølje (10)
Storbritannia, Birmingham
...Brukt til å overføre ost (kashar) ostemasse til ost (Kashar) vektemaskin. Kapasitet: 100 – 500 KG/H...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Denis-De-Villenette
...For å lage din ferske ost, begynner vi med å pasteurisere helmelk og skummet melk avhengig av fettinnholdet, det vil si at vi varmer det opp til en veldig høy temperatur i kort tid. Deretter tilsetter vi kulturene til den ferske osten, og lar det fermentere ved romtemperatur i noen timer. Når melken har blitt til ostemasse, separerer vi den fra mysen ved sentrifugering (som i en salatslynge). Din ferske ost pakkes i glasskrukker, klare til å nytes.
Portefølje (5)
...Oppvarming og koking av melk i hvilken som helst hastighet og med stor delikathet. Gradvis og skånsom kutt av ostemasse, veldig lik manuell kutting takket være den spesielle stropptornen. Rengjøring av de doble bunnene med et spesielt rengjøringsmiddel. Tilgjengelig med elektronisk hastighetsvariator (inverter) eller mekanisk hastighetsvariator 48V. Rustfritt stålkapsling av girmotoren (kun på modell med inverter). Totalt beskyttelsesutstyr, med sikkerhets- eller dekselsvitsjer, i plastmateriale og nødstopp på girmotoren. Inkluderte tilbehør: Hjul Bølgeblikk...
Portefølje (47)
Frankrike, LANGEAIS
...Utviklet og patentert av Servi Doryl, er Hi-Perf® den nye høyytelsesformen for ost. Brukt til produksjon av myke oster, har den spesialdesignede perforeringer for å forbedre avrenning og redusere standardavvik og tap av ostemasse. Disse materialgevinstene vil gi deg en rask og garantert avkastning på investeringen. For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss på telefon 02 47 96 11 50 eller via e-post på følgende adresse: contact@servidoryl.com...
Portefølje (68)
Hemus Milk Commerce Ltd er en produsent av ost (bulgarsk Kashkaval) og andre melkprodukter fra Bulgaria. Vi har produsert høykvalitets tradisjonelle bulgarske melkprodukter siden 1994. Vi har eksportert bulgarsk ost over hele verden (USA, Canada, Australia, osv.). Vi bruker melk fra sauer og kyr.
Portefølje (5)
Frankrike, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, som ligger i departementet DEUX-SEVRES, er en familiebedrift som både er bønder og produsenter. Med omtrent 1 600 geiter er vi i stand til å produsere og selge 60 tonn geitost. Vi er produsenter av gårdsoster laget med melk fra geitene på vår gård. Vi kan produsere ostemasse (freskost) i rå, thermisert eller pasteurisert form, med ønsket tørrstoffinnhold fra kunden, samt...
Frankrike, Saint Medard D'eyrans
...I over 60 år har Le Petit Basque produsert ostemasse og yoghurt laget av sauemelk, samt deilige dessertretter. Meieriet Le Petit Basque er en bedrift spesialisert innen produksjon av melk, krem og ferske produkter. Det ligger i Saint Médard d'Eyrans, i Bordeaux-regionen, og har nasjonal rekkevidde gjennom salg av sine yoghurt og melkeprodukter. Hoved- og historisk virksomhetsområde er innsamling...
Belgia, Marche-En-Famenne
...emballasjemaskiner, iskremmaskiner, mixere, og småutstyr. Vi kan sørge for vedlikehold og reparasjon av alle de foreslåtte maskinene. Vi distribuerer også konvensjonelle og økologiske produkter som, sukkerfrukter til yoghurt, kulturer, løpe, krydder, ostemasse, kluter, produksjonstilbehør for ost, måleinstrumenter, insektsmidler, HACCP-utstyr, biologisk nedbrytbare enzymatiske rengjøringsprodukter, emballasje, råvarer (sukker, salt, puddinger, mel, osv.)...
Portefølje (7)
Italia, Borgo San Lorenzo
...manuelle, semi-automatiske og automatiske doseringssystemer for ostemasse, former og støpeformer for ost, Minimeierier, Ostesnuere, Saltinganlegg for ost, komplette innredninger for modningsrom. Plastitalia-gruppen opererer med et ledelsessystem som er i samsvar med kravene i standardene UNI EN ISO 9001:2008.
Italia, Pollena Trocchia
... store meieriindustrier. Vi tilbyr faktisk B2B-tjenester og produkter til meierier, melkeproduksjon, og meieriindustrier av små, mellomstore og store størrelser. Våre styrker ligger spesielt i markedsføringen av melk, både rå og pasteurisert, i tanker (omtrent 26.000 kg) fra både italiensk og utenlandsk produksjon (spesielt tysk melk) og markedsføringen, både direkte og gjennom agenter, av industriell ostemasse fra Tyskland, Polen og Litauen, samt FERSK OSTEMASSE i kasser fra utenlandsk produksjon.
Spania, Burgos
Santa Gadea er en økologisk geitegård i Nord-Spania. Vi er bønder og melkprodusenter. Familiefirma. Sirkulær økonomi: landbruk, husdyrhold og meieri er nøye knyttet sammen. Santa Gadea gård er 100 % bærekraftig gjennom fornybare energikilder. Våre 1500 alpine geiter, som lever og beiter på gården, er toppkvalifiserte når det gjelder helse og genetikk. Hos Santa Gadea er vi dedikert til økologiske geiteprodukter fra gården: - Ost (myk, halvmodnet, fersk...). - Yoghurt. - Kefir. - Frossen ostemasse. - Langtidsholdbar UHT geitemelk. - Såper.
Spania, Piedrabuena
Produksjon av maskiner for næringsmiddelindustrien, automatisering av produksjonsprosesser. Reparasjon av maskiner. Klør for roboter. Spesialister på: dosering av alle typer produkter, væsker, olje, smeltet ost, ostemasse, faste stoffer som ris, hermetikk... Heiser for kuttervogner. Klør for antropomorfe roboter. Former for marsipan og lignende produkter. Prosesser for smaksoster, trøffel, chili, svart hvitløk...
Portefølje (1)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play