No results

Det er ingen resultater for
"duck meat"

Produkter for "duck"
Andefilet
Sammensetning: Andebryst 85,3%, vegetabilsk protein 6,2%, preg gelatinisert stivelse 4,6%, glyserin 3,5%, salt 0,3%, kaliumsorbat 0,1%. Analyse: Råpro...
And med Fikener VPF
Andeterine med fiken VPF i 180g - Jean Brunet...
Gamle grønnsaker kokt i andefett
Velsmakende pastinakk, kålrot, poteter og gulrøtter småkokt i en andefettbuljong, klare til å nytes.
Røkt tørket andebryst
Røkt tørket and Magret, i vakuumpakke. Ingredienser: Andekjøtt, konserveringsmiddel: nitrat salt, krydder, salt, hvit pepper, sukker. Opprinnelse: Bul...
Andebryst - Tørket
Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 84...
Gummidukker
Leter du etter en annen type reklamekanal? Med våre badeender er du på rett spor! Uansett hvilket arrangement som nærmer seg, eller hvilket reklame ti...
hel and
grill eller brat, i krympesekk, i forskjellige varianter...
And Rillettes - 80% And, inkludert 10% Andebryst
Rillette med andebryst Rillette med andebryst, gullmedalje 2007 i fransk rillette-mesterskap. Terrine på 2,4 kg. 80 % and, 10 % røkt andebryst, 20 % s...
Frosne Andespesialiteter
And is iskald! WIESENHOF tilbyr også mange andespesialiteter i frossen form. Dette gir mer variasjon til fryseren din og bordet ditt!
Andeterine Provencalsk – Rougie
Andeterine Provencalsk – Rougie...
Benfri stekt and
Benfri stekt and...
Produkter for "meat"
Flapkjøtt
Vakuum Halvmåne Stort Biffstykke Vakuum Halvmåne Biffstykke D'Aloyau Stort Biffstykke Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og P...
Australsk A+ sertifisert frittgående Angus flapkjøtt
Australsk A+ Sertifisert Frilands Angus Flap Kjøtt...
Lasagne med Ragù
Lasagne i ovn er en klassiker og en av rettene som gjør det italienske kjøkkenet berømt over hele verden. Denne versjonen, den mest kjente av alle, er...
Frossen Charolaise kjøttdeig - 700g boks
Charolaise kjøttdeig - 15% fett - 2 x 350g - rent storfekjøtt...
Halal-sertifisering av kjøttprodukter
Halal-sertifisering for kebab, burgere, nuggets, kjøttboller, HAC-biffer - Se beskrivelse nr. 1.
Frossent kjøtt – blanchert - råvarer
Frossen kjøtt – blanchert Tilgjengelige pakker: 0,500 kg pakke 1,05 kg pakke (7 x 150 g) Produktegenskaper: Sniglene kokes en gang i 5-7 minutter. Fje...
Svinekjøtt
Svinekjøtt...
Knekkebiff - Storfe
Det er den femte delen av storfekjøttbeinet og inkluderer den anatomiske regionen av lårbeinet biceps. Navnet kommer av den runde formen på stykket. K...
Svinekarcasse
Oppdag vårt svinebein, forberedt med største omhu for å tilby smakfullt og kvalitetsrikt kjøtt. Perfekt for kjøttprofesjonelle og matentusiaster, vårt...
ETDSK 600 LT KJØTTMARINERINGSMASKIN
MASKINTEKNISKE SPESIFIKASJONER Chassis Material: Hele chassiset er laget av 304 CrNi-materiale. Kjele: Utstyrt med en dobbeltvegget rustfritt stålkjel...
Iberico Bellota Chorizo - LENDENDE OG PØLSER
Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt og krydder, eltet og fylt i tarm. Med delikat smak og karakteristisk aroma.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play