Frankrike, Collégien
SPSI er en fransk designer og produsent av utstyr for bakeri-konditori, kjent for sine innovative maskiner, spesielt "dresseuses/pocheuses", "fonceuses à tartes" og "tables vibrantes". Designet og montert i Frankrike, nyter de godt av merket "Origine France Garantie", som er et tegn på kvalitet og håndverksmessig dyktighet. Selskapet har som mål å lette de repetitive oppgavene for håndverkerne sam...
Portefølje (15)
Italia, Pasturo
...Det er en myk hvit geitost med blomstrende skorpe. Teksturen er myk, glatt og kremet; smaken er behagelig og delikat. 100% italiensk melk. Gjennomsnittlig vekt: 0,250 g Minimum modning: 7-10 dager...
Portefølje (7)
Sveits, Langnau Im Emmental
...KASAGs ostemikser skiller seg ut med sin konsistente og skånsomme blanding av forskjellige ingredienser. Den består av et kar, en koaksial blandingsenhet og tilpassede tilkoblinger. Både bunnen og jakken er kjølt og utstyrt med en tett sveiset isolasjonsjakke. KASAGs ostemikser kan enkelt transporteres via palleløftesystemer. Bufferbeholder med blandingsenhet for myk ost KASAGs bufferbeholder for myk ost har en ankerblandingsenhet med skrape og en pumpe ved utløpet.
Portefølje (152)
Italia, Misano Adriatico
...Velsmakende og deilig, er "PARMAREGGIO" Parmigiano reggiano DOP 30 måneder 1 1/16 av form 2,5 kg en ost som er lagret lenge, med en myk konsistens og en rik smak. Med en form på 2,5 kg, er den perfekt for en rekke retter, fra forrett til hovedrett, og tilfører et preg av autentisk italiensk smak.
Portefølje (200)
Estland, Tallinn
...Produktet har en holdbarhet på opptil 12 måneder når det oppbevares i et kjølig og tørt miljø. Hovedingrediensene inkluderer melk (eller skummet melk i tilfelle av lavfett eller lett ost), vann, ost og smør. Ostefargen er elfenben og lys gul, og den smaker mildt og kremet. Vennligst kontakt oss for detaljer og prisinformasjon. Størrelse: 125g Pakking: i aluminiumsfolie Hver boks: 8 trekanter Kartong: 36 pakker x 125g Nettovekt per kartong: 4,5kg...
Portefølje (80)
...Ung italiensk ost, lagret i 12 måneder. Myk og delikat smak.
Portefølje (54)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, morsgjær (naturlig gjær fra "O" type myk hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, poteter, røkt scamorza ost, løk, grana.
Portefølje (129)
Tyskland, Andernach
... montering, men også lave logistikkostnader gjennom høy pakkedensitet. I tillegg muliggjør det et stort kontaktareal med lavt flatepress, selv på myk isolasjon. Invester nå i iFIX Ost-West underkonstruksjon for din effektive og kostnadseffektive solcelleinstallasjon. smart Click-system for rask montering håndterlige deler (1,27 m | 3,3 kg) Sink-Magnesium belegg ZM310 reduserte transportkostnader gjennom høy pakkedensitet og lav vekt...
Portefølje (197)
Frankrike, Chambray Les Tours
... en elegant og generøs vin, som representerer all prestisje av våre viner fra Bordeaux. VINIFIKASJON Tradisjonell i ståltanker. DRUESORTER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon SMAKING Dyp granatrød farge med violette refleksjoner Bouquet av modne røde frukter Myk og fyldig smak, dominert av aromaer av modne frukter og støttet av fine tanniner. MAT- OG VINPARING Nyt den med grillet rødt kjøtt, en stekt lammeskulder eller en modnet ost. 18°C. UTMERKELSER 2012: Nevnt i IWC 2013...
Portefølje (96)
...Fersk ost med et skall av pasta filata som omfavner et kremet hjerte av fløte og stracciatella. Myk, men elastisk og smakfull. Tilgjengelig både i 100% bufalemelk og 100% melk fra ku, avhengig av smak og behov.
Italia, Martina Franca
...Ost med Chili er en unik gastronomisk opplevelse som forener sødme og krydder i en perfekt balanse. Denne pecorino-osten har en myk og livlig konsistens, beriket med flak av chili som stimulerer ganen. Den ru og gyldne skorpen skjuler et hvitt hjerte som går mot halmgul, prydet med chili-bær. Hver bit er en eksplosjon av smak, med en intensitet som vokser med modningen, noe som gjør den uimotståelig for ostelskere. Det er ikke bare en ost, det er en sensorisk reise som inviterer til å oppdage nye nyanser av smak.
Portefølje (29)
Spania, El Perello
...Myrtlehonning. Egenskaper: Farge: veldig lys gulbrun. Aroma: karakteristisk blomsterduft, med noter av ambrosia, myk og delikat. Smak: dominerende søt, uten andre komponenter; kanskje lette syrlige noter ved enkelte anledninger. Produksjonsområde: Kalkholdige og varme områder i øst og sør på Den iberiske halvøy. Farge: veldig lys gulbrun. Aroma: karakteristisk blomsterduft, med noter av ambrosia. Smak: dominerende søt, uten andre komponenter; Produksjonsområde: Kalkholdige og varme områder i øst.
Portefølje (32)
...« Liten, eksepsjonell mandel med en både søt og fortryllende duft; sprø og melkete i munnen, vil den være den perfekte følgesvenn til en salat, en blanding av tørket frukt eller bare som snacks. » Våre ville mandler, med en uovertruffen aroma og en uttalt, myk smak, er rå og ikke ristet. Produsenten salter dem lett for å sikre deres holdbarhet. Dette er et produkt som vokser vilt i fjellene i...
Portefølje (45)
Frankrike, Bordeaux
...{"Kommentar":"Skilt fra Pomerol av bekken Barbanne, er terroiret i Lalande de Pomerol sammensatt av alluviale terrasser. I vest foretrekker kommunen Lalande flate horisonter, mens i øst tar kommunen Néac mer form og blir mer kupert. Som i de fleste appellasjoner i Libournais, er druesorten Merlot svært tilstede. Den gir unge, behagelige viner.\n\nSmaking\nMaterialet uttrykker seg vakkert, en myk...
Portefølje (93)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...Ekte klosterøl. Veldig balansert, med en vakker rundhet. En rund og myk øl. Her finner man maltnoter samt intense fruktige toner som gir rundhet. Fine blomster- og humlenoter i ettersmaken. Dette er en øl som er balansert med kropp. Stil: Lys Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humler: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Ost: Ecume de Wimereux, Gorgonzola, Fruktig Comté Kjøtt: Svinekjøtt (Orloff-stek) Fisk: Stekte kamskjell Retter: Potjevelsh...
Portefølje (14)
Polen, Warszawa, Poland
...Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt av produksjonen av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myk hvitost. Ved bruk av mikrobiell fermentering reduseres pH-verdien i melken, og laktosen omdannes til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig til produksjon av ricotta og smør av myse. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, f.eks. brød, kjeks, bakverk, ferdigretter.
Portefølje (278)
Italia, Orbassano
...Denne hjerteformede grønne raviolen er pakket inn i et tynt lag av farget pasta laget med moste spinater, og er fylt med basilikum, pinjekjerner og ricotta (en typisk italiensk myk ost): en ekte gastronomisk skapelse som feirer tradisjonen og raffinementet i det italienske kjøkken. De finhakkede pinjekjernene tilfører en sprø note som minner om en furuskog på en solfylt dag, mens den delikate ricottaen fungerer som en kremet base som perfekt blander ingrediensene, og den aromatiske basilikumen gir en uforglemmelig duft som fremkaller de umiddelbare duftene fra Middelhavet.
Portefølje (57)
Tyskland, Neubeckum
...For produksjon av myke oster i mellomstore eller små produksjonsbedrifter tilbyr vi praktiske løsninger for komplette produksjonslinjer samt enkeltkomponenter. Vi leverer halvrunde ostekar med og uten vippeinnretning (også i mobil utførelse). Med våre ostekar er det mulig å røre myke ostegryn skånsomt, men likevel intensivt. Selvfølgelig leverer vi også tilbehør for kutting og omforming av grynene, fyllingsinnretninger og -renner, avrenningsbord, former for myk ost, vending- og saltlakeinnretninger samt stablerbare ostekurver laget av rustfritt stål. Og dette er langt fra alt – spør oss.
Portefølje (8)
Tyskland, Greven
...GEFRIERTROKKET OST PROTEINBOMBER PÅ KNASENDE MÅTE Gefriertrukket ost har en helt spesiell egenskap: Den er sprø. Selv ung, myk Gouda blir til en sprø snack gjennom vannfjerning under frysetørking. Uansett om det er i supper, som topping i salater eller som en snack i mellomtiden: Ost gir rettene en fyldig smak. Vår Gouda, Edamer, Emmental eller Cheddar kan enkelt lagres. Takket være den raske rehydreringen kan våre ost-ingredienser brukes i matproduksjon og gastronomi året rundt – og alltid være ferske.
Portefølje (5)
Tyskland, Bad Bentheim
... til slutt oppdaget at selve roten også kunne brukes. Bruken av Rødbeter Man bruker rødbeten (skåret) til å lage syltetøy, til å lage forkokte grønnsaker, men også til å lage Borsjt, den populære ingrediensen i mange øst-europeiske supper. Sunnhetsfordeler med Rødbetpulver Rødbetpulver gir en vakker rød eller rosa farge til kaker, cupcakes, pannekaker, sauser, supper, dipper og andre retter. Dette betepulveret gir en myk, søt smak, …...
Portefølje (549)
...I løpet av 1 måned på trehyller får Senras Ost en myk, fuktig og smakfull tekstur. Senras Ost er resultatet av 2 generasjoners kunnskap.
Portefølje (21)
Tyrkia, Denizli
...Denkrom Ost Automatisk Koker Sett Sett; - Tørrkoker - Ostoverføringsenhet - Ostveieenhet...
Portefølje (7)
Spania, Madrid
...Kremet ost i skiver Arla® Havarti. Den tradisjonelle danske Havarti er en myk og kremet ost som smelter lett og ikke slipper ut overflødig fett. Den er ideell for alle typer retter som trenger et preg av myk og kremet ost, som pizza og pasta. Arla® Havarti i skiver 1 kg for serveringsbransjen er perfekt for smørbrød og baguetter, kalde eller varme.
Portefølje (9)
Finland, Turku
...Denne Bergamino-osten har en spiselig hvit, fløyelsmyk skorpe, med en myk, smeltende struktur, forbedret av den delikate smaken av geitemelk. Ingredienser Geitemelk, salt, løpe, Penicillium. Melkeopprinnelse Italia Utseende Hvitfarget ost med en spiselig skorpe Konsistens Myk og tett Volum: 150g (±10%)...
Portefølje (177)
Spania, Guardamar Del Segura
...Krydder laget med havsalt og en blanding av krydder Ingredienser: Havsalt (90%), krydderblanding (10%): (merian, oregano, rosmarin og timian). Anbefalinger: Perfekt for å krydre salater, pasta, sauser, myk ost og alle typer kjøtt eller fisk på grill eller stekepanne. Næringsinformasjon per 100 g: Energi: 119 Kj/29 Kcal. Fett: 0,9 g, hvorav mettet: 0,3 g. Karbohydrater: 2,4 g, hvorav sukker: 0 g. Proteiner: 0,9 g. Salt: 84,9 g. Sylinderformet saltbeholder av 100% resirkulerbart kartong på 100 g.
Portefølje (10)
Frankrike, Paris
... belønning for alle voksne hunder. Ideell for alle hunder og valper over 4 måneder, hver godbit har en perfekt balanse, verken for hard eller for myk, i form av små smakfulle biter som er 100% deilige! Hundestørrelse: 5 kg maks À la carte: Ost Analytiske bestanddeler: Råprotein 65,0% / Råfett 9,5% Kuh-melk: Biprodukter Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygger...
Portefølje (115)
Frankrike, LANGEAIS
...Servi Doryl tilbyr mer enn 40 forskjellige kombinasjoner av rister og perforeringer, og gir dermed individuelt tilpassbare løsninger for hver type ost. Formene og presslokket blir designet og produsert etter mål. OSTETYPPER: Alle typer presset og halvpresset ost: Emmental, Gouda, Vacherin osv. DIMENSJONER: - Fra Ø 80 til Ø 800 mm - Fra 200x100 mm til 1000x1000 mm - Andre formater på forespørsel OSTENS VEKT: Fra 200 g til 120 kg...
Portefølje (68)
Spania, Malagón
...Ost laget med pasteurisert melk fra ku, geit og sau (3 melk). Myk Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder. Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
Portefølje (8)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play