...Det er en myk hvit geitost med blomstrende skorpe. Teksturen er myk, glatt og kremet; smaken er behagelig og delikat.
100% italiensk melk.
Gjennomsnittlig vekt: 0,250 g
Minimum modning: 7-10 dager...
...KASAGs ostemikser skiller seg ut med sin konsistente og skånsomme blanding av forskjellige ingredienser. Den består av et kar, en koaksial blandingsenhet og tilpassede tilkoblinger. Både bunnen og jakken er kjølt og utstyrt med en tett sveiset isolasjonsjakke. KASAGs ostemikser kan enkelt transporteres via palleløftesystemer.
Bufferbeholder med blandingsenhet
for mykost
KASAGs bufferbeholder for mykost har en ankerblandingsenhet med skrape og en pumpe ved utløpet.
...Produktet har en holdbarhet på opptil 12 måneder når det oppbevares i et kjølig og tørt miljø. Hovedingrediensene inkluderer melk (eller skummet melk i tilfelle av lavfett eller lett ost), vann, ost og smør. Ostefargen er elfenben og lys gul, og den smaker mildt og kremet.
Vennligst kontakt oss for detaljer og prisinformasjon.
Størrelse: 125g
Pakking: i aluminiumsfolie
Hver boks: 8 trekanter
Kartong: 36 pakker x 125g
Nettovekt per kartong: 4,5kg...
...Bayernland Edam Tedesco skiver er den perfekte kombinasjonen av smak og kvalitet. Med sine ca. 1,4 kg tilbyr denne osten en myk konsistens og en delikat smak, ideell for å berike dine favorittretter eller å nytes alene. La deg bli forført av tradisjonen og smaken av denne osten!
... montering, men også lave logistikkostnader gjennom høy pakkedensitet. I tillegg muliggjør det et stort kontaktareal med lavt flatepress, selv på myk isolasjon. Invester nå i iFIX Ost-West underkonstruksjon for din effektive og kostnadseffektive solcelleinstallasjon.
smart Click-system for rask montering
håndterlige deler (1,27 m | 3,3 kg)
Sink-Magnesium belegg ZM310
reduserte transportkostnader gjennom høy pakkedensitet og lav vekt...
...Med rund form og en modningsperiode på en måned, er Senras-osten med myk pasta og myk skorpe resultatet av håndverkskunnskap fra to generasjoner av ostprodusenter i Portugal. Dens milde aroma, unike smak og subtile farge appellerer til alle ganer.
Vekt: 0,25 kg
Vekt: 0,5 kg
Vekt: 1 kg
Vekt: 1,3 kg...
...{"Kommentar":"Skilt fra Pomerol av bekken Barbanne, er terroiret i Lalande de Pomerol sammensatt av alluviale terrasser. I vest foretrekker kommunen Lalande flate horisonter, mens i øst tar kommunen Néac mer form og blir mer kupert. Som i de fleste appellasjoner i Libournais, er druesorten Merlot svært tilstede. Den gir unge, behagelige viner.\n\nSmaking\nMaterialet uttrykker seg vakkert, en myk...
...Det er honningen som barn og diabetikere tåler best.
Farge: Veldig lys, hvit og nesten gjennomsiktig.
Aroma: Subtil blomsteraktig, myk og ikke særlig vedvarende.
Smak: Søt, unik og av stor finesse.
Produksjonsområde: Øst-Europa.
...« Liten, eksepsjonell mandel med en både søt og fortryllende duft; sprø og melkete i munnen, vil den være den perfekte følgesvenn til en salat, en blanding av tørket frukt eller bare som snacks. »
Våre ville mandler, med en uovertruffen aroma og en uttalt, myk smak, er rå og ikke ristet. Produsenten salter dem lett for å sikre deres holdbarhet. Dette er et produkt som vokser vilt i fjellene i...
...Ekte klosterøl. Veldig balansert, med en vakker rundhet.
En rund og myk øl. Her finner man maltnoter samt intense fruktige toner som gir rundhet. Fine blomster- og humlenoter i ettersmaken.
Dette er en øl som er balansert med kropp.
Stil: Lys Øl
Alkohol: 6.4°
Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete
Humler: Golding, Challenger og Strisselspalt
IBU: 21
Ost: Ecume de Wimereux, Gorgonzola, Fruktig Comté
Kjøtt: Svinekjøtt (Orloff-stek)
Fisk: Stekte kamskjell
Retter: Potjevelsh...
...Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt av produksjonen av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myk hvitost. Ved bruk av mikrobiell fermentering reduseres pH-verdien i melken, og laktosen omdannes til melkesyre.
Surmelkpulver brukes hovedsakelig til produksjon av ricotta og smør av myse. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, f.eks. brød, kjeks, bakverk, ferdigretter.
... til slutt oppdaget at selve roten også kunne brukes.
Bruken av Rødbeter
Man bruker rødbeten (skåret) til å lage syltetøy, til å lage forkokte grønnsaker, men også til å lage Borsjt, den populære ingrediensen i mange øst-europeiske supper.
Sunnhetsfordeler med Rødbetpulver
Rødbetpulver gir en vakker rød eller rosa farge til kaker, cupcakes, pannekaker, sauser, supper, dipper og andre retter. Dette betepulveret gir en myk, søt smak, …...
... en elegant og generøs vin, som representerer all prestisje av våre viner fra Bordeaux.
VINIFIKASJON
Tradisjonell i ståltanker.
DRUESORTER
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
SMAKING
Dyp granatrød farge med violette refleksjoner
Bouquet av modne røde frukter
Myk og fyldig smak, dominert av aromaer av modne frukter og støttet av fine tanniner.
MAT- OG VINPARING
Nyt den med grillet rødt kjøtt, en stekt lammeskulder eller en modnet ost.
18°C.
UTMERKELSER
2012: Nevnt i IWC 2013...
...Servi Doryl tilbyr mer enn 40 forskjellige kombinasjoner av rister og perforeringer, og gir dermed individuelt tilpassbare løsninger for hver type ost.
Formene og presslokket blir designet og produsert etter mål.
OSTETYPPER: Alle typer presset og halvpresset ost: Emmental, Gouda, Vacherin osv.
DIMENSJONER: - Fra Ø 80 til Ø 800 mm - Fra 200x100 mm til 1000x1000 mm - Andre formater på forespørsel
OSTENS VEKT: Fra 200 g til 120 kg...
Oppdag det pulserende hjertet av Karibien med Îles & Délices, din inngang til en uovertruffen håndverksmatopplevelse. Vårt eksklusive utvalg av delikatesser, laget med lidenskap, dedikasjon og en absolutt forpliktelse til autentisitet, inviterer deg til en sanselig reise inspirert av rikdommen og eksuberansen fra de tropiske øyene. Hvert produkt i vår katalog, nøye utarbeidet uten egg, melk og smø...
...Kremet ost i skiver Arla® Havarti. Den tradisjonelle danske Havarti er en myk og kremet ost som smelter lett og ikke slipper ut overflødig fett. Den er ideell for alle typer retter som trenger et preg av myk og kremet ost, som pizza og pasta. Arla® Havarti i skiver 1 kg for serveringsbransjen er perfekt for smørbrød og baguetter, kalde eller varme.
...Denne Bergamino-osten har en spiselig hvit, fløyelsmyk skorpe, med en myk, smeltende struktur, forbedret av den delikate smaken av geitemelk.
Ingredienser
Geitemelk, salt, løpe, Penicillium.
Melkeopprinnelse
Italia
Utseende
Hvitfarget ost med en spiselig skorpe
Konsistens
Myk og tett
Volum: 150g (±10%)...
Som designer og produsent av utstyr for osteproduksjon, realiserer Roussel Inox utstyret ditt med konstant oppmerksomhet på dine behov. Vi har en solid kunnskap om ditt yrke som osteprodusent, finjustert gjennom erfaring med fagfolk i Frankrike så vel som internasjonalt. Ønsker du å fornye maskinene dine, øke produksjonskapasiteten, eller opprette verkstedet ditt? Vi definerer sammen, for hvert en...
...Ost laget med pasteurisert melk fra ku, geit og sau (3 melk).
Myk Iberico Ost Rocinante - Modnet i 7 dager.
Halvmodnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 2 måneder.
Modnet Iberico Ost Rocinante - Modnet i 6 måneder.
...alforfón, (Fagopyrum esculentum), også kalt vanlig alforfón, en urt fra Polygonaceae-familien med spiselige frø. Bokhvete er en grunnleggende pseudokornavling i noen deler av Øst-Europa, hvor de skallfrie kornene, eller semolina, tilberedes som kasha, kokes og serveres som ris.
...GEFRIERTROKKET OST
PROTEINBOMBER PÅ KNASENDE MÅTE
Gefriertrukket ost har en helt spesiell egenskap:
Den er sprø. Selv ung, myk Gouda blir til en sprø snack gjennom vannfjerning under frysetørking.
Uansett om det er i supper, som topping i salater eller som en snack i mellomtiden: Ost gir rettene en fyldig smak. Vår Gouda, Edamer, Emmental eller Cheddar kan enkelt lagres.
Takket være den raske rehydreringen kan våre ost-ingredienser brukes i matproduksjon og gastronomi året rundt – og alltid være ferske.
... grønne engene gir det ideelle miljøet for å oppnå melk av høy kvalitet.
En unik sensorisk opplevelse
Gamle Liège er også en unik sensorisk opplevelse. En ost full av smak og myk i munnen. Slik er tonene av denne harde osten… og det er en sann fryd!
Basert på hel økologisk melk, modnet til perfeksjon, gir GAMLE LIÈGE denne unike smaken av velvære som vil glede deg.
100 % økologisk og smakfull
Gamle Liège produseres uten konserveringsmidler, uten fargestoffer og uten smakforsterkere. Den er derfor 100 % ØKOLOGISK, 100 % NATURLIG for 100 % av...
... belønning for alle voksne hunder.
Ideell for alle hunder og valper over 4 måneder, hver godbit har en perfekt balanse, verken for hard eller for myk, i form av små smakfulle biter som er 100% deilige!
Hundestørrelse: 5 kg maks
À la carte: Ost
Analytiske bestanddeler: Råprotein 65,0% / Råfett 9,5%
Kuh-melk: Biprodukter
Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygger...
...Mykost
Sjokolade krem
Hasselnøttpålegg
Yoghurt
Vårt selskap, Iskrem,
opererer som en løsningspartner for sine kunder i ulike sektorer. Selskapet spesialiserer seg på kundespesifikke produktdesign, IML (In Mould Labelling) design, og formproduksjon, og jobber for å sikre maksimal kundetilfredshet gjennom sitt profesjonelle teams forpliktelse til kvalitet uten kompromisser. I tillegg til disse sektorene tilbyr det også kundene alternative løsninger for å støtte deres FoU-studier.