Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Opprinnelsen til dette selskapet ligger i 1923, da Vicente Llopis Espinos startet en virksomhet med spansk mandel i Alicante. "Almendras Llopis", som det er kjent i dag, ble etablert i 1974, da det flyttet til Polígono Industrial de Canastell i San Vicente del Raspeig. På 80-tallet begynte eksporten til et globalt marked, noe som fortsatt er tilfelle i dag. Og vi har høye standarder for kvalite...
Portefølje (8)
...Mandler, i tillegg til å være et naturlig medikament, er virkelig deilige. Bruken deres i matlaging er veldig variert; de brukes til å lage søtsaker, men også til å forberede salte oppskrifter. De er veldig populære som snacks, enten naturlige eller ristet i ovnen. I regionene i Sør-Italia er mandler hovedingrediensen i mange gastronomiske forberedelser, tenk for eksempel på mandelmasse eller...
Portefølje (6)
Frankrike, Bellême
...Våre gaveesker består av et utvalg av sjokoladegodteri: praliner, ganacher og mandelmasse. De er dekket med 70% mørk sjokolade og 36% melk sjokolade. For å tilby sjokolade av høy kvalitet, velger vi de beste råvarene. Netto vekt (G):200...
Portefølje (29)
Frankrike, Bordeaux
...1 Salidou: karamell med saltet smør - 1 kork med Pommeau de Bretagne dekket med mørk sjokolade - 2 måkeegg: mandelmasse dekket med melk sjokolade og sukker - 1 marmorert karamell: med mandler og ristede hasselnøtter dekket med mørk sjokolade Det er mulig å endre innholdet i esken etter eget ønske. Ta kontakt med oss. Minimumsantall: 40 esker...
Portefølje (9)
Frankrike, Talant
...Å dekorere kakene dine blir en lek med denne Dobbel Mine Blå Matpennen. Tekst, tegning, fargeklatt... Du kan tilføre alle nødvendige detaljer til kreasjonene dine. Denne matpennen har 2 spisser: en bred spiss på 2,5 mm for å skrive eller tegne, og en fin spiss på 0,5 mm for presisjonsarbeid. Du kan bruke denne matpennen på fondant, gumpaste eller mandelmasse. Ideell for bursdager, kan denne...
Portefølje (192)
Belgia, Moen
...Konditori med mandelmasse på bunnen av butterdeig, et lag med aprikossyltetøy og deretter deilig mandelmasse. Avsluttet med et sprøtt gitter av butterdeig. Også tilgjengelig uten tilsatt sukker. Også tilgjengelig i økologisk variant.
Portefølje (24)
Frankrike, Toulon
...En naturlig flytende Castile såpe 18-i-1! Ikke-GMO Produktnaturebdih_franceb_corpuk_vegan Men ja… mandel kan være synonymt med friskhet! I tillegg til den vidunderlige varme duften som mandel avgir, har den en note med nesten krydret friskhet, sammenlignbar med usøtet mandelmasse. Den standardiserte sammensetningen av økologisk kokosnøttolje, økologisk olivenolje, økologisk palmeolje, økologisk...
Portefølje (191)
Frankrike, Objat
...Ingredienser: sukker, krem, hvit sjokolade opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakao, emulgator: rapslecitin), glukose, trimolin, mørk sjokolade 66% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), smør, mandelmasse, praliné, bringebærbiter, kandiserte appelsinskall, cashewnøtter, nougat (sukker, mandler, honning, vann, glukose, pistasjnøtter, hasselnøtter, eggehvite, melis), jordbærfruktpuré (sukker, jordbærpuré, glukose, trimolin, gul pektin, sitronsyre, vann), kaffe.
Portefølje (109)
Italia, Belpasso
...Mandelkakene Paste di Mandorla er småkaker laget av marsipan eller Pasta Reale, såkalt fordi de er "verdige en konge." Disse småkakene med mandelmasse er en ekte skatt fra den sicilianske konfekttradisjonen, med en gammel opprinnelse. Det finnes flere varianter av Pasta di Mandorla, som de laget med pistasjnøtter, appelsin, sitron eller hasselnøtter. Også tilgjengelig for konditorivarer, i løsvekt.
Portefølje (9)
Frankrike, Furiani
...), tørket frukt (mandler, hasselnøtter, pekannøtter), frysetørket kaffe, bokhvete mel, 4 krydder (ingefær, kanel, anis, muskatnøtt), melkebutter, sitrusfrukter, te (rooibos, nepeta, fennikel, mynte), rom, glukosesirup, sorbitol, bringebærpuré, sitron, pasjonsfrukt, mandelmasse, UHT krem, gluten, naturlige fargestoffer Referanse:EC240ASS...
Portefølje (97)
Frankrike, Provins
...Le Marzapane eller Marchepain, skal ha dukket opp på 700-tallet i Østen, hvor det var konfekten til haremet, før det ble introdusert i Europa på 1200-tallet av perserne. De venetianske korsfarerne skal ha avdekket hemmeligheten. To sannsynlige opprinnelser er fremmet. Den første antyder at mandelmasse stammer fra nord for Middelhavet. I Italia fant man en krydderkake med en fylling av mandelmasse...
Portefølje (13)
Frankrike, Wingles
...Sjokoladegodteri med mandelmasse-appelsin 1080 g Antall per kartong: 1 Minste antall per bestilling: 1 Type minste bestillingsantall: Enhet per kartong Varenummer: BBC-14-P Produksjonsland: Frankrike Forhåndsbestilling: Ja Bestselger: Nei Tilpasning: Nei Vekt (lbs): 2.38 Lengde (tommer): 9.21 Bredde (tommer): 6.81 Høyde (tommer): 2.76...
Portefølje (43)
...-tilsetningsstoffer, transglutaminase, nisin, natamycin, osv); -Hydrocolloider (karragenan, natriumalginat, xantangummi, agar-agar pulver, guar gummi, konjac gummi, pektin osv); -Konsentrerte juicer, frukt- og grønnsakspuréer, NFC-juicer; -Nøttemasser (peanøttmasse, mandelmasse, hasselnøttmasse, cashewmasse, pistasjnøttmasse med forskjellige varianter); -Matvarekvalitet salt (polsk salt, nederlandsk salt, tyrkisk salt, egyptisk salt osv); -Søtningsmidler (dextrose, glukose, maltodextrin); -Krydder og tørkede krydder; Vi er alltid åpne for nye kommunikasjoner og samarbeid!
Portefølje (5)
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Frankrike, Visan
Bédouin SAS er et produksjonsselskap for råvarer til profesjonelle innen økologisk mat, hovedsakelig basert på tørket frukt. Selskapet tilbyr hele sitt produktsortiment, tørket frukt, tørkede frukter, bakehjelpemidler, mandelmasse, frø, blandinger av tørket frukt, energibarer,… og dette i alle former. Disse økologiske produktene er produsert med full respekt for miljøet.
Belgia, Wavre
...L'art de Praslin er et håndverks sjokoladeverksted. Det tilbyr et bredt utvalg av håndlagde praliner med mange smaker, trøffel, mandelmasse, ganache, nougat,... Bedriftsgaver er også tilgjengelige (spesielle gaveesker). Mulighet for å bestille på nett.
Produsent av økologiske grunnblandinger for håndverksmessig iskremproduksjon. Leverandør av økologiske smakstilsetninger som hasselnøtt-, pistasj-, valnøtt- og mandelmasse. Økologiske fruktpuréer, seminarer og iskremteknikk. De økologiske iskremkomponentene fra merket 32°Fahrenheit gir håndverksmessige iskremprodusenter en enkel måte å lage førsteklasses naturiskrem av økologisk kvalitet. 32°Fahrenheit økologiske baser og -pastaer er perfekt tilpasset hverandre og garanterer en fyldig, stabil iskrem – naturligvis uten emulgatorer, uten smakforsterkere og uten fargestoffer.
Frankrike, Wissous
...til rett tid og til den mest rettferdige prisen. Som spesialister på dadler tilbyr vi et bredt utvalg av daddelvarianter: grenerte dadler, medjool, standard, pakket, fra alle opprinnelser som Algerie, Mexico, Israel, Tunisia, og mange flere. Vi bearbeider råvarene for å berike vårt sortiment: sukkererter, saltede peanøtter, ristede cashewnøtter, dadler fylt med mandelmasse, forkledde frukter osv... Vårt salgsteam, som behersker fransk, engelsk, arabisk og spansk, er her for å lytte til deg og gi råd om sesonger, nyheter osv... Leveringstjeneste: mandag til fredag i hele Frankrike og utlandet.
Frankrike, Paris
...Ambre et sucre, sjokoladebutikk i Paris, tilbyr sine deilige sjokolader med praliné, ganache og mandelmasse. I godterihyllen vil de som elsker søtsaker finne de regionale spesialitetene de elsker: calissons d'aix, fruktpastiller, likør-chardoner, florentinere og mandelmasse. Alle våre søtsaker er nøye utvalgt fra de beste produsentene. For de som passer på vekten, eller er diabetikere, tilbyr vi...
Belgia, Manaihant-Battice
... ekspertise i å tilby våre kunder eksklusive søtsaker for raffinerte ganer… eller bare for de som elsker "DEN VIRKELIGE". Smak, aromaer, subtile blandinger, edle ingredienser (smør, hasselnøtter, valnøtter, mandelmasse, fersk krem, …), alt satt sammen med hjerte, respekt og lidenskap for å gi deg et stort utvalg av søtsaker. For å få sjokoladen til å smelte i munnen... Et bredt utvalg av...
Italia, Altamura
...pasta laget av durumhvete Senatore Cappelli, håndverksøl, amari og rosoli laget av ville urter fra Murgia, syltetøy og ekstra fruktkonserver, honning, sylteagurk og oljer, ulike belgfrukter, tørket frukt og mandelmasse.
Frankrike, Quimper
kunstnerisk sjokoladeprodusent i Quimper i Bretagne, vi lager et utvalg på omtrent 35 typer høykvalitets sjokoladebonboner, praliné med hasselnøtter og mandler, ganache laget med grand cru kakao, mandelmasse, saltet smørkaramell, smørkaramell til å smøre, salg til sjokoladeprofesjonelle, rabatter til bedriftskomiteer, sending over hele Frankrike, nettbutikk...
Håndverkslaboratorium spesialisert i produksjon av mandelmasse, små boller og magnum, terter og små båter av smuldredeig, typiske sicilianske småkaker. Vi eksporterer allerede til noen europeiske land og vil gjerne inngå nye forretningsforbindelser med utlandet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play