...Mandler, i tillegg til å være et naturlig medikament, er virkelig deilige. Bruken deres i matlaging er veldig variert; de brukes til å lage søtsaker, men også til å forberede salte oppskrifter. De er veldig populære som snacks, enten naturlige eller ristet i ovnen. I regionene i Sør-Italia er mandler hovedingrediensen i mange gastronomiske forberedelser, tenk for eksempel på mandelmasse eller...
Portefølje (6)
Italia, Belpasso
...Mandelkakene Paste di Mandorla er småkaker laget av marsipan eller Pasta Reale, såkalt fordi de er "verdige en konge." Disse småkakene med mandelmasse er en ekte skatt fra den sicilianske konfekttradisjonen, med en gammel opprinnelse. Det finnes flere varianter av Pasta di Mandorla, som de laget med pistasjnøtter, appelsin, sitron eller hasselnøtter. Også tilgjengelig for konditorivarer, i løsvekt.
Portefølje (9)
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Italia, Altamura
...pasta laget av durumhvete Senatore Cappelli, håndverksøl, amari og rosoli laget av ville urter fra Murgia, syltetøy og ekstra fruktkonserver, honning, sylteagurk og oljer, ulike belgfrukter, tørket frukt og mandelmasse.
Håndverkslaboratorium spesialisert i produksjon av mandelmasse, små boller og magnum, terter og små båter av smuldredeig, typiske sicilianske småkaker. Vi eksporterer allerede til noen europeiske land og vil gjerne inngå nye forretningsforbindelser med utlandet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play