...Iberisk svin over 10 måneder. Uregelmessig magre stykke, hentet fra den nedre delen av svinekjøttloins, i høyden av den fremre ekstremiteten til svinet (Skulder). Stykket veier mellom 500 og 650 g. Secreto Cruceta av iberisk svin er et spesielt snitt, preget av sin unike smak og saftige tekstur. Det kommer fra iberiske svin som er over 10 måneder gamle og hentes fra den nedre delen av...
Portefølje (15)
...Salchichón, en pølse laget av iberiske griser som er fôret med kraftfôr bestående av korn og belgfrukter, og oppdrettet i staller eller fôringsanlegg under intensivt regime. Den er laget av magert kjøtt og fett fra iberisk svin, hakket i veldig fine biter, krydret med salt, pepper, muskatnøtt, oregano og hvitløk, og fylt i naturlig svinetarm. Den tradisjonelle prosessen som utføres, kjennetegnes...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play