Finland, Turku
Fra et virkelig globalt perspektiv, skaffer vi produkter i de viktigste produksjonsområdene i Europa, Nord- og Sør-Amerika, og Fjernøsten. Våre hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som et mat- og oljeleverandø...
Portefølje (177)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
... noter av søte krydder Kombinasjoner Kan anbefales til middager som: - Stekt lammelår à la Provençale - Hare à la royale - Villsvin gryte - Ribbe med bein / Grillet kalvetygg - Mørk sjokoladekake se det tekniske arket...
Portefølje (17)
Frankrike, Auxerre
...Nez noter av røde og svarte frukter, lett vaniljeaktig Mat- og vinparring: terrine av hare, biffstykke, fylt lammelår på seng av poteter, kanin i gibelotte eller sjokoladekake Vinifikasjon: lagring i 1 år på franske eikefat (25% på nye fat og 75% på ett år gamle fat) Øye: tett og mørk granatrød Munn: myke tanniner som tegn på lang levetid Vinmakerens råd: serveres mellom 14 og 16°C...
Portefølje (190)
Tyskland, Bad Blankenburg
...>> Kraftig kebabgrill – egnet for kylling, gyros, kjøtt, fisk og mye mer >> Grilling uten ekstra olje & fett >> 21 liters kapasitet >> Ekstra stort glassvindu >> Stor midtspyd for kebab, gyros, kylling, lammelår m.m. >> 7 ekstra spyd for shashlik, grønnsaksspyd, fisk m.m. >> Midtspydet roterer 360° for jevn varmefordeling og bruning >> 60 min. timer med automatisk avstenging >> Innvendig...
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddik * - Uraffinert salt - 2,5 % Espelette chili pulver - Vann - *Produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen med Espelette chili er perfekt for å heve smakene i sauser og vinaigretter. Den passer utmerket til kjøtt og fisk. Pensle den på grillmat, steker og lammelår for å bevare saftigheten. Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g & 200 g.
Portefølje (132)
Frankrike, Castelnaudary
... couscous. Slik blir også du en del av festen. "Gigot Bitume" er en rett som tilberedes på byggeplasser. Vanligvis under måltidet som samler alle faggruppene og markerer slutten på arbeidet, viderefører "La Table à Dudule" denne tradisjonen fra asfaltleggerne tidlig på 1900-tallet. Samle gjestene dine der smak, vennlighet, skikk og show forenes rundt bordene dine! Denne eldgamle tilberedningsmetoden passer godt med mange andre retter som Lyon-pølse, lammelår,... Den svarer til...
Restaurante Salamanca la Leyenda er både en tapasrestaurant og en restaurant med à la carte-meny. Prøv våre søtbryst helt til vårt lammelår. Gi ganen din en hyllest.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play