... noter av søte krydder
Kombinasjoner
Kan anbefales til middager som:
- Stekt lammelår à la Provençale
- Hare à la royale
- Villsvin gryte
- Ribbe med bein / Grillet kalvetygg
- Mørk sjokoladekake
se det tekniske arket...
...Nez
noter av røde og svarte frukter, lett vaniljeaktig
Mat- og vinparring: terrine av hare, biffstykke, fylt lammelår på seng av poteter, kanin i gibelotte eller sjokoladekake
Vinifikasjon: lagring i 1 år på franske eikefat (25% på nye fat og 75% på ett år gamle fat)
Øye: tett og mørk granatrød
Munn: myke tanniner som tegn på lang levetid
Vinmakerens råd: serveres mellom 14 og 16°C...
...Ingredienser:
- Sennepsfrø *
- Eddik *
- Uraffinert salt
- 2,5 % Espelette chili pulver
- Vann
- *Produkter fra økologisk landbruk
Bruksanvisning:
Denne sennepen med Espelette chili er perfekt for å heve smakene i sauser og vinaigretter.
Den passer utmerket til kjøtt og fisk.
Pensle den på grillmat, steker og lammelår for å bevare saftigheten.
Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g & 200 g.
... couscous. Slik blir også du en del av festen. "Gigot Bitume" er en rett som tilberedes på byggeplasser. Vanligvis under måltidet som samler alle faggruppene og markerer slutten på arbeidet, viderefører "La Table à Dudule" denne tradisjonen fra asfaltleggerne tidlig på 1900-tallet. Samle gjestene dine der smak, vennlighet, skikk og show forenes rundt bordene dine! Denne eldgamle tilberedningsmetoden passer godt med mange andre retter som Lyon-pølse, lammelår,... Den svarer til...