...Vår økologiske eplecidereddik infusert med merian er laget av nøye utvalgte økologiske epler, presset for å få en eplejuice av høy kvalitet. Denne juicen fermenteres deretter naturlig for å bli til eplecidereddik. Vi infuserer deretter denne eddiken med fersk merian, noe som gir den en urtet og lett krydret smak.
Med en vakker gylden farge og en flytende tekstur, avgir denne eplecidereddiken...
...Eplecidereddiken fra La Flaguerie er resultatet av den eddikdannende transformasjonen av økologisk cider til eddik. Denne naturlige eddiken modnes i flere måneder på eikefat før den tappes uten filtrering. En eddikmor kan dannes i bunnen av flasken.
Eplecidereddiken fra La Flaguerie er krydret med sjalottløk.
Bruttovekt: 490g
Vekt av esken med 6: 6kg
Eddikgrad: >5°
Restalkohol: <0.5°...
Ukraina, Oleksandriiskyi District, Kirovohradska Oblast
1992
1000+
Levering: Over hele verden
Produksjon
...Krydret og duftende sennep til salgs i detaljhandel og HORECA. Vi tilbyr det også med din private label i små glasskrukker og 5L plastbøtter. Velkommen til å samarbeide!
...Ingefær er et krydder med kraftige aromaer. Det vil forvandle dine forretter og retter til noe helt spesielt i hverdagen.
Denne eksepsjonelle eddiken, laget av mestereddikeren "Frédéric Chaix", er laget med fersk ingefær. Den er myk i munnen og uttrykker sine søte og aromatiske noter. Den vil fortrylle rettene dine og etterlate en lett krydret aroma i munnen. En sann delikatesse.
Perfekt med karibiske og asiatiske smaker.
UTMERKET MED:
Salater, hvitt kjøtt, fisk, marinader, iskrem, sorbeter, fruktsalater.
100% naturlig: uten fargestoffer eller kunstige aromaer.
...Historie, opprinnelse og oppdagelse av ansjos i gastronomi
Romerne er sannsynligvis de første kjente folkene som introduserte ansjos i sine kulinariske forberedelser ved å lage sin berømte saus "garum". Denne består av ansjos kokt i lake, servert med eddik og hakket persille. Denne oppskriften ligner veldig på den britiske ansjossausen vi kjenner i dag. Ansjosene dukker opp i fransk matlaging...
... eddik, sukker og krydder.
Hummus er en populær saus i Midtøsten. Den består spesielt av kikertepuré og tahini (sesam-puré). Hummus smaker best sammen med pita-brød.
Salsa er en saus som vanligvis brukes i meksikansk matlaging, laget med tomater og paprika. Rød saus er en kjent type salsa, ofte brukt i Mexico og Sørvest-Amerika.
Chipotle-saus, populær i meksikansk mat, lages med adobo chipotles, vanlig yoghurt eller meksikansk crema, hvitløk og limejuice. Den brukes spesielt til tacos eller fajitas.
...Krydret med urter og olivenolje, avslører denne deilige mezzéen av soltørkede økologiske tomater alle sine smaker når den serveres på pita-brød, toast eller bruschetta. Enkel å lage, vil den smakfullt heve dine pastaer, kaker, polenta...
Ingredienser: soltørkede tomater* 95%, ekstra jomfru olivenolje* 2%, hvit eddik* 2%, oregano* 0,5%, basilikum* 0,5%, hvitløk*, salt (*fra økologisk landbruk).
Uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Minste holdbarhetsdato: 24 måneder.
PCB - KARTONG: 6 enheter...
...En økologisk versjon av sennep med pepperrot, som er krydret og smakfull, har funnet sine tilhengere.
Særlig anbefalt for å tilberede kjøtt, spekemat, og for å heve vinaigretter til salater.
Ingredienser: Sennep* 67% (vann, sennepsfrø*, eddik, havsalt, krydder*), pepperrotrøtter* 33%. *: Ingredienser fra økologisk landbruk
Fås også i bøtte på 1,1 kg...
...Krydderet sumy er utbredt i landene i Østen, Middelhavet og Kaukasus. I mange tilfeller kan det godt erstatte sitron og til og med eddik. Brukt i det gamle Roma.
Brukes til
Salater, sauser, supper, kjøttretter, fjærkre, pasta, ris, fiskeretter, grønnsaker.
Smak
Krydret sitron
Næringsverdi per 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 10,0
Fett (g / 100g)… 9,0
Karbohydrater (g / 100g)… 28
Energiverdi (kcal / 100g)… 230...
...Den glatte chilipuréen som vi tilbyr, er sjelden, da den krever en nøye forberedelse for å fjerne de mange frøene.
Og likevel, for de som elsker krydret smak, er det en fryd!
Dette er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood.
Chilipuré ekstra sterk, 100% naturlig uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter.
Ingredienser: Fersk chili 97%, olje 1%, eddik 1%, salt 1%
Dominant smak: Sterkt krydret
Konsistens: Glatt uten frø
Smaksråd: Passer til salte retter...
... / vegansk / uten allergener / ideell som erstatning for salt
Opprinnelse: Frankrike & Tyskland
Utseende: karakteristisk brun farge
Smak: naturlig syrlighet og krydret
Syrlighet: 5°
Bruksanvisning:
Krydring av salater og andre kulinariske forberedelser (sauser, deglacering, marinering, kortkok...). Som drikke: 1 teskje i et glass lunkent vann å drikke på tom mage om morgenen.
... fra Provence tilfører en mild duft til oppskriften.
Du kan bruke den som condiment, som et supplement til sauser, til dine Devil-spyd, grønnsakswok og spesielt til kyllingene dine!
Ingredienser: ALSACE SENNEP 41% (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder, naturlige aromaer, natriumbisulfitt), IGP-honning fra Alsace 20%, sitronsaft, eddik, hvitløk, salt, ingefær, urter fra Provence.
Laget i Frankrike
250 ml
0 (Scoville-skala)...
...Ingredienser:
- Sennepsfrø
- Eddik
- Uraffinert havsalt
- Vann
Bruksanvisning:
Den sterke smaken vil glede elskere av krydret mat. Den passer perfekt til kjøtt, grilling og er ideell for å lage vinaigrette eller majones.
Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g, 370 g, 750 g og bøtter på 800 g og 4 kg.
...samt deres karakteristiske smak, gjør dem til en fantastisk rett i seg selv, og også en utmerket følgesvenn. Våre råvarer er av høy kvalitet, marinert i saltlake i den tiden hvert produkt krever, og krydret til den optimale balansen av eddik og salt. Vi håper at vårt brede utvalg av oliven, paprika, syltede agurker, små løk, chili, gulrøtter, kapers, kapersbær og andre blandinger vil være til din største glede.
Vi har bodd på Mani i 40 år, i Sør-Peloponnes. Siden den gang har vi profesjonalisert vår produksjon og distribusjon av olivenolje, og utvidet med salg av høykvalitetsprodukter fra vårt område, som Kalamata-oliven, olivenpasta, Fleur de Sel, forskjellige honningtyper, Balsamon-eddik, syltet krydret feta, diverse økologiske krydder inkludert økologisk safran, kapers, kaperoni samt kaperonipasta og den berømte fjellteen. Vinen kommer fra Peloponnes. Vi legger stor vekt på rettferdig betaling til bøndene som produserer en del av våre ...
Vi ble etablert i 1993 i Kemalpaşa, og vi produserer olivenolje laget av de mest utvalgte olivenene samlet fra foten av NİF-fjellet og ulike områder i Egeerhavet. Fabrikken vår behandler 3000 tonn olivenolje årlig, og salget vårt skjer både i bulk og i emballasje. I tillegg har vi produksjon og salg av krydret olivenolje og eddik.