...Vår økologiske eplecidereddik infusert med merian er laget av nøye utvalgte økologiske epler, presset for å få en eplejuice av høy kvalitet. Denne juicen fermenteres deretter naturlig for å bli til eplecidereddik. Vi infuserer deretter denne eddiken med fersk merian, noe som gir den en urtet og lett krydret smak.
Med en vakker gylden farge og en flytende tekstur, avgir denne eplecidereddiken...
...Eplecidereddiken fra La Flaguerie er resultatet av den eddikdannende transformasjonen av økologisk cider til eddik. Denne naturlige eddiken modnes i flere måneder på eikefat før den tappes uten filtrering. En eddikmor kan dannes i bunnen av flasken.
Eplecidereddiken fra La Flaguerie er krydret med sjalottløk.
Bruttovekt: 490g
Vekt av esken med 6: 6kg
Eddikgrad: >5°
Restalkohol: <0.5°...
...Historie, opprinnelse og oppdagelse av ansjos i gastronomi
Romerne er sannsynligvis de første kjente folkene som introduserte ansjos i sine kulinariske forberedelser ved å lage sin berømte saus "garum". Denne består av ansjos kokt i lake, servert med eddik og hakket persille. Denne oppskriften ligner veldig på den britiske ansjossausen vi kjenner i dag. Ansjosene dukker opp i fransk matlaging...
...Krydret med urter og olivenolje, avslører denne deilige mezzéen av soltørkede økologiske tomater alle sine smaker når den serveres på pita-brød, toast eller bruschetta. Enkel å lage, vil den smakfullt heve dine pastaer, kaker, polenta...
Ingredienser: soltørkede tomater* 95%, ekstra jomfru olivenolje* 2%, hvit eddik* 2%, oregano* 0,5%, basilikum* 0,5%, hvitløk*, salt (*fra økologisk landbruk).
Uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Minste holdbarhetsdato: 24 måneder.
PCB - KARTONG: 6 enheter...
...En økologisk versjon av sennep med pepperrot, som er krydret og smakfull, har funnet sine tilhengere.
Særlig anbefalt for å tilberede kjøtt, spekemat, og for å heve vinaigretter til salater.
Ingredienser: Sennep* 67% (vann, sennepsfrø*, eddik, havsalt, krydder*), pepperrotrøtter* 33%. *: Ingredienser fra økologisk landbruk
Fås også i bøtte på 1,1 kg...
...Den glatte chilipuréen som vi tilbyr, er sjelden, da den krever en nøye forberedelse for å fjerne de mange frøene.
Og likevel, for de som elsker krydret smak, er det en fryd!
Dette er en tradisjonell håndverksproduksjon laget eksklusivt for Seneafood.
Chilipuré ekstra sterk, 100% naturlig uten fargestoffer eller konserveringsmidler i henhold til gjeldende forskrifter.
Ingredienser: Fersk chili 97%, olje 1%, eddik 1%, salt 1%
Dominant smak: Sterkt krydret
Konsistens: Glatt uten frø
Smaksråd: Passer til salte retter...
... / vegansk / uten allergener / ideell som erstatning for salt
Opprinnelse: Frankrike & Tyskland
Utseende: karakteristisk brun farge
Smak: naturlig syrlighet og krydret
Syrlighet: 5°
Bruksanvisning:
Krydring av salater og andre kulinariske forberedelser (sauser, deglacering, marinering, kortkok...). Som drikke: 1 teskje i et glass lunkent vann å drikke på tom mage om morgenen.
... fra Provence tilfører en mild duft til oppskriften.
Du kan bruke den som condiment, som et supplement til sauser, til dine Devil-spyd, grønnsakswok og spesielt til kyllingene dine!
Ingredienser: ALSACE SENNEP 41% (vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder, naturlige aromaer, natriumbisulfitt), IGP-honning fra Alsace 20%, sitronsaft, eddik, hvitløk, salt, ingefær, urter fra Provence.
Laget i Frankrike
250 ml
0 (Scoville-skala)...
...Ingredienser:
- Sennepsfrø
- Eddik
- Uraffinert havsalt
- Vann
Bruksanvisning:
Den sterke smaken vil glede elskere av krydret mat. Den passer perfekt til kjøtt, grilling og er ideell for å lage vinaigrette eller majones.
Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g, 370 g, 750 g og bøtter på 800 g og 4 kg.