Italia, Controguerra
... veldig smakfulle: Sauce "allo Scoglio", saus med muslinger, saus med blåskjell, sjømatssaus, saus med reker og saus med zucchini og reker. Selskapet jobber også med Private Label for de største italienske supermarkedene. De nyeste innovasjonene og nyhetene som er lansert på markedet er unike "Feel Good" måltider: Kikertersuppe med reker og blekksprut, og Quinoa med sjømat, for et sunt og lett...
Portefølje (4)
Frankrike, Marseille
...BOL KRAFT er beregnet for salg av alle typer varme eller kalde retter: asiatiske retter, shirashi, poke-nudler, retter med saus eller salater av alle slag… Ideell løsning for å inneholde og levere rettene. Det gjennomsiktige lokket gjør at kunden kan se maten godt. Vårt utvalg av anti-dugg lokk gir en bred, klar visning for alle varme, kalde, fuktige og saftige retter. Bollen er hermetisk: den...
Portefølje (12)
Italia, Sassello
L’ Artigiana del Fungo-fabrikken ble etablert i 1996 som et familiedrevet verksted som produserer konserverte matvarer. Den holder fortsatt fast ved sine opprinnelige retningslinjer: kvalitet på råvarer, nøye utvalgt, og jakten på ferske produkter som kontrolleres én og én. Utvalget av våre konserverte produkter spenner fra forretter til konfekt. Du kan enkelt finne en saus eller en forrett som ko...
Portefølje (9)
Hellas, Corinth
...En innovativ kombinasjon av snegler og en klassisk middelhavssaus med basilikum. Bare bland sausen med hvilken som helst type pasta, ris eller quinoa. Du kan også tilsette den i en couscous-salat eller smøre den på et smørbrød. Klar saus, bare varm opp og nyt!
Portefølje (8)
Frankrike, Grigny
...En vegetarisk og til og med vegansk saus klar til bruk med 86 % grønnsaker. En eksotisk smak takket være kombinasjonen av gurkemeie, koriander og kanel, som lar deg oppleve alle sansene. Selvfølgelig er dette en ideell saus for et smakfullt måltid med pasta eller ris, sunt og vegansk.
Portefølje (93)
Maïski tilhører Plukon Food Group, en av de ledende aktørene på det europeiske markedet for fjærfe. Vi tilbyr et variert utvalg av kylling, råvarer, ferdigkokte produkter, måltider klare til å spise, forhåndskokte korn og kulinariske sauser. Vår produksjon overholder HACCP-standardene, og vi har IFS Higher level-sertifikatet! Videre støtter vi belgiske og lokale produkter og har som mål å ha et la...
Portefølje (34)
Italia, Ponte Galeria
... soyasaus og mirin, og grillet. Ålen blir kuttet på langs, helt benfri, og deretter spiddet. Slik forberedt er ålen klar til å grilles på binchotan eller hvitt kull (et vegetabilsk kulltypisk for Japan, favorisert av unagi- og yakitorikokker fordi det ikke avgir røyk og absorberer de mest ubehagelige luktene). Etter en første grilling som fremhever umami i kjøttet, blir ålen dampet for å fjerne overflødig fett.
Portefølje (8)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Geléaktige sauser, både salte og søte, i IQF-kuber på 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 eller 12x12x12 mm • Smør og krydder i IQF-kuber på 8x8x8 mm EGENSKAPER • Klar til bruk • Mulighet for tilpasning av motstand mot kaldbehandling og tekstur ved oppvarming BRUKSOMRÅDER • Merking for pølser, kjøttdeig, nuggets… • Topping på pizza FORPAKNING • Pose på 10 til 15 kg • Kartong på 10 kg LAGRING • 12 til 18 måneder ved -18°C NOEN EKSEMPLER PÅ OPPSKRIFTER • Hvitløk / persille • Ketchup • Tomat • Mexicansk • Curry • Sennep • BBQ • Ost...
Portefølje (9)
Nord-Makedonia, Kocani
...KIRSEBÆRPEPPER I FAT FOR INDUSTRIEN I SALT OG SUR LAGE - UDEN KJERNE OG KLAR TIL FYLLING - HELE MED STRØMMER - TIL SAUS, PATÉ OG BRUSCHETTA...
Portefølje (5)
Frankrike, Mietesheim
...Raifortsausen er en klar til bruk, oppvarmet condiment saus. Den gir en behagelig krydret og pepperaktig smak til alle dine retter med kjøtt, fisk eller til og med grønnsaker. Rik på vitamin C, er raiforten laget av en fransk rot dyrket i Alsace og skrelt for hånd. Ingredienser: Vann, raifortrøtter, solsikkeolje, melk, eddik, hvete fiber, maisstivelse, fortykningsmiddel: guargummi, xantangummi, salt, naturlige aromaer, syre: sitronsyre, konserveringsmiddel: natriumsulfitt.
Portefølje (80)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: L'Hermitage blanc fra domaine Faugier-Gonnet er laget av like deler av druetypene Marsanne og Roussanne, noe som gir en deilig balanse til helheten. Denne store gastronomiske cuvéen har en fyldig kropp og byr på smaker av smør og vanilje, ledsaget av aromaer av modne steinfrukter som fersken og aprikos. En stor klasse og mye eleganse stråler fra denne flasken, som vil passe perfekt til fisk i saus og fjærfe. Storslått! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetyper: Marsanne & Roussanne AOC: Hermitage Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2027 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portefølje (321)
... nytelse. Kan bestilles i variantene: Kylling, Vegansk eller bare saus. Tilberedningsanbefaling Vårt premium gule Thai Curry smaker kremet-mildt-litt søtt. Denne retten er ferdiglaget, ferskt kokt og klar til å porsjoneres og anrettes. Bare tilsett jasminris eller risnudler, og imponer gjestene dine. Det har aldri vært enklere å tilby en deilig og sunn rett med lite arbeid.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play