Sveits, Wollerau
...Allsidigheten til denne store Zepter Masterpiece Cookware-gryten kjenner ingen grenser. Den er perfekt for å tilberede fjærfe, kjøtt, ris, pasta, supper, grønnsaker, karri, sjømat, poteter og mye mer i store mengder. Den er imidlertid også veldig populær for å lage tomatjuice, syltetøy og fruktkonserver. Kombinasjonen av Zepter Superior metall 316 L, Accuthermal Compact Bottom og Zepter-lokk og...
Portefølje (195)
Sveits, Langnau Im Emmental
...KASAG-ekspertene er spesialister på produksjon av kjeler og industrielle kokeanlegg for produksjon av frukt-, grønnsaks- og sausbaser. De komplette anleggene, utstyrt med kjele, kjøleenhet, kondensator, rørledninger og ventiler, blir laget i aseptisk versjon i henhold til moderne krav. Utelukkelsen av kontaminering av produksjonen som følge av bakteriell vekst eller krysskontaminering i...
Portefølje (152)
Italia, Campobasso
...BV50 har en enkeltkjel som gjør det mulig å bruke nesten alle matlagingsmetoder, spesielt med vakuum, ideelt for produksjon av topp kvalitet syltetøy og konserver, som gjør det mulig å koke produktet ved 60°C og på mye kortere tid, og dermed bevare de organoleptiske egenskapene, smaken, duften og fargen på det brukte frukten, uten tilsetning av pektin eller sukker. Det gjør det også mulig å...
Frankrike, Puyricard
...Kokt i kjele, de ekstra syltetøyene fra Confit de Provence, er laget av nøye utvalgte frukter, og så ofte som mulig med frukter med opprinnelse: Abrikos fra Provence, Fiken fra Provence, Mirabelle fra Lorraine. Søtet med økologisk rørsukker, er våre syltetøy garantert uten konserveringsmidler eller fargestoffer (i henhold til gjeldende forskrifter), og våre produksjonsmetoder, arvet fra...
Portefølje (48)
Ungarn, Domaszék
...dobbeltveggs kjele - oppvarmingsmedium er elektrisk oppvarmet glyserin - med innebygd blandingsenhet - justerbar temperaturkontroll - enkel håndtering og rengjøring...
Portefølje (5)
Slovakia, Bratislava
... - Brukt for tykke og viskøse produkter - Blandet enhet med bevegelige Teflon-skraper (fluorplast) uten blinde flekker eller hjørner, produktet blandes effektivt, noe som sikrer at det ikke er områder for opphopning av ulike mikroorganismer - Hygienisk design for enkel og rask rengjøring av enheten - Tankholdere på hver side for praktisk og enkel håndtering av kjele i kald sone - sikre arbeidsforhold...
Portefølje (3)
Storbritannia, Tiptree
...Tiptree’s konserver, marmelader, geléer, sitronkrem og honning. Frukten som brukes hos Tiptree kan komme fra selskapets egne gårder, fra lokale produsenter eller fra pålitelige kilder i utlandet. Uansett kilde, sørger Wilkin & Sons for at kun den aller beste frukten brukes i hvert tilfelle. Hver eneste frukt blir håndsortert før den når kjele.
... tradisjonelt syltetøy med kvalitetsingredienser: - håndlaget syltetøy med gule frukter - håndlaget syltetøy med røde frukter - håndlagde geléer Fruktene blir bearbeidet av kvalifiserte håndverkere. Vårt syltetøy kokt i kjele – hvor tradisjon møter en uimotståelig smak!
Portefølje (46)
Frankrike, Montpezat D'agenais
BIOLOKLOCK er et selskap som bearbeider frukt fra økologisk landbruk. Vi prioriterer lokal forsyning av våre frukter, og vi koker våre syltetøy i kjele. Siden 1973 har vi jobbet med våre produkter på en håndverksmessig måte for å oppnå best mulig kvalitet i vår produksjon av: Økologiske syltetøy, kompoter, puréer, geléer, plomme- og kastanje-krem. Eller tørkede frukter og frukter i sirup.
Frankrike, Virazeil
Kjent og anerkjent for den høye kvaliteten på sine syltetøy laget i kjele, viderefører Lucien GEORGELIN tradisjonen med syltetøy fra barndommen din. Forberedt med sesongens frukter, plukket på rett tid og kokt over åpen ild i en kobberkjele, har våre fruktpreparater den karakteristiske smaken av syltetøy som bare våre bestemødre hadde oppskriften på. Det er det ancestrale merket av syltetøy fra Lucien Georgelin. Hans credo: spesialiteter fra regionen, sunne og basert på regionalt håndverk, med smaken av gamle dager og et kreativt preg.
Selskapet CONFITURES ET GOURMANDISES GONDOLO tilbyr et utvalg av syltetøy, honning, vin-konfiterte produkter og delikatesser med Sauternes til sin profesjonelle kundebase. Fruktene og grønnsakene kommer fra lokale produsenter og velges ut på sitt optimale modningsstadium for deretter å bli forvandlet til syltetøy. Fruktene og grønnsakene blir håndplukket, kuttet med kniv for å bevare tekstur og smak, og koking skjer i kjele over høy varme.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play