Polen, Brzozów
...Dattler er en god kilde til karbohydrater, kostfiber, næringsstoffer og antioksidanter. De inneholder vitaminer fra B-gruppen, A, K og mange mineraler. De er en av de høyest rangerte kildene til kalium. Polyfenoler, forbindelser som finnes i dadler, har antioksidante og betennelsesdempende egenskaper. De beskytter cellene mot oksidativt stress, noe som bidrar til å forebygge mange sykdommer og...
Portefølje (781)
Frankrike, Champier
... utmerkede søte smak og sitt varierte bruksområde. Du kan spise dem alene eller bruke dem i müsli, kvarg, smoothies eller fylle dem med nøtter, mandler… MANGFOLD AV HELSEFORDELER! De økologiske friske dadlene er fulle av helsefordeler. De er rike på fiber, kalium, magnesium, kalsium, vitamin C, E, B1, B2, B3, B5, B6 og K, samt aminosyrer. IDEELT ØKOLOGISK SNACK! Dadler har blitt brukt i over 4000 år som de eneste reiseproviantene av nomader fordi de er svært næringsrike. Vekt: 600 g...
Portefølje (13)
Iran, Tehran
...Daddelsirup, også kjent som daddelhonning eller daddelmelasse, er et deilig og allsidig søtningsmiddel laget av den konsentrerte saften fra dadler. Den tilbyr en rik, karamellaktig smak med et hint av fruktig sødme som kan forbedre et bredt spekter av retter. Daddelsirup lages ved å koke friske dadler til de brytes ned til en tykk, sirupaktig konsistens. Ingen ekstra sukker eller...
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play