Italia, Imperia
...Classic 750 ml – vår filtrerte Extra Virgin i vår mest klassiske emballasje, tilgjengelig i ulike størrelser. Extra Virgin Olivenolje Italiensk olje – Kaldpresset Den "Klassiske" Extra Virgin Olivenoljen er laget av en blanding av ekstra virgin oljer produsert fra oliven høstet gjennom hele produksjonsperioden (fra november til februar) og behandlet i en kontinuerlig kald prosess. "Classico" er...
Portefølje (44)
Frankrike, Poissy
... stedet og tilbyr utmerket mobilitet, robusthet, nøyaktighet og samsvar. Alt dette gjør den til en unik gassutslippsmåler med høy produktivitet og lave driftskostnader. US EPA kompatibel: Ja Prøvetaking: Kald / Tørr - Ekstraksjon Prøvetakningsoverføring: Ikke oppvarmet Polytube / oppvarmet prøvetakingsledning Innebygd O2 alternativ: Ja Målbare parametere: SO2, NO eller NOx, CO, CO2, N2O, CH4, O2 og Rest-H2O Programenheter: ppm, mg / m³ eller % Vol.
Portefølje (214)
Frankrike, Aizenay
...Beskrivelse : Den konvensjonelle solsikkeoljen utvinnes fra solsikkefrø ved mekanisk pressing eller kald ekstraksjon, i henhold til standard produksjonsmetoder. Den kjennetegnes av en gyllen gul farge, en flytende tekstur, og en nøytral smak, noe som gjør den til en spesielt allsidig olje. Dens subtile aroma skjuler ikke smakene i maten, noe som gjør den ideell for ulike kulinariske applikasjoner. Opprinnelse : Ukraina. Emballasje : Glassflaske på 1L og 2L / Plastflaske på 1L, 2L og 5L. / Kanister på 5L, 10L, 25L / tank på 1000L.
Portefølje (44)
Frankrike, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Prunelle sauvage, sukker, vann, alkohol og anis. En dobbel macerasjon. Den første er en kald ekstraksjon. Dette er en forhånds-macerasjon på tre uker av prunellene i ren alkohol på 96% (kald ekstraksjon gjør det mulig å frigjøre maksimalt med aroma fra prunellene og gir alkoholen sin vakre purpurfarge). Deretter en andre macerasjon etter reduksjon i anisette (hjemmelaget blanding -> her ligger...
Portefølje (58)
Spania, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Kapasitet 500 m.l. Høsting 1. uke i november Første pressing, KALD EKSTRAKSJON Hvis du lukker øynene og forestiller deg et oliventre ved daggry, der fruktene begynner å endre farge og farge det grønne med svakt rødlige toner, indikerer dette modenhetsgraden til olivenen, kjent som ENVERO i tidlig høstingsfase, som gir mening til navnet mitt. Grenene på oliventrærne...
Portefølje (10)
Tyskland, Eresing
... blomster som blir til grønne, runde frukter. De har en hard skall med to steinfrukter inni. Fullvoksne trær bærer 35 - 45 kg frukter per år. Oljen utvinnes ved ekstraksjon, varm eller kald pressing, og blir deretter forsiktig filtrert og renset eller raffinert. Oljen har en lys gul til oransje farge og en sur, gressaktig og delvis kjemisk duft. Den kjennetegnes av sitt høye innhold av umettede...
Portefølje (96)
Frankrike, Moringhem
...Phycocyanin er det blå pigmentet som er utvunnet fra spirulina. En formel med en konsentrasjon på 10G/L. Kald ekstraksjon, uten løsemidler, ved mekanisk prosess. Formulert uten tilsetningsstoffer eller glyserol, er pigmentet stabilisert i agavesirup med et hint av alkohol. Ingredienser: Agavesirup, Vann, Alkohol, Phycocyanin (10g/L) utvunnet fra vår spirulina.
Portefølje (14)
Vår historie begynte i 2016 i Ayvalık med en olivenlund, etter mange år i informasjonssystembransjen, drevet av vårt ønske om å være nær naturen og leve sunt. Som Nova Vera har vi som mål å skille oss ut ved å bruke rene, bærekraftige metoder som ikke skader naturen og setter helse som vår høyeste prioritet, både i olivenproduksjon og i produksjon av olivenolje. Siden vi kjøpte alle våre hager, ha...
Portefølje (6)
Hellas, Chania/crete
...Vår eksklusive olivenoljeproduksjon skjer utelukkende gjennom mekaniske metoder, ved hjelp av kald ekstraksjon uten kjemisk behandling. Vi sørger alltid for at det endelige produktet er av høyeste kvalitet, med ekstremt lav syregrad (0,25 – 0,8) og unike egenskaper. Vår begrensede produksjon, kombinert med nesten umiddelbar pressing (innen 8 - 12 timer), resulterer i et eksepsjonelt produkt: olivenolje av utmerket kvalitet og karakteristikker, preget av en vakker, distinkt, fersk smak.
Portefølje (9)
Finland, Turku
... knuseren, med kald mekanisk ekstraksjon, som fremhever den høye næringsverdien.","Color":"Farge: Grønn","Acidity":"Syreinnhold: Lavt","Appearance":"Utseende: Grønn væske","Certification":"Sertifisering: ISO","Grade A":"Kvalitet A: Ekstra Jomfru Olivenolje","Specific Gravity @ 25°C":"Spesifikk vekt @ 25°C: 0.912-0.920","Purity (%)":"Renhet (%): 100%","Classification":"Klassifisering: Spesifikasjoner for...
Portefølje (177)
Frankrike, Toulouse
...Vår fykocyanin har følgende egenskaper: - Utvunnet fra fransk spirulina - Homogen rødblå væske - Kald ekstraksjon uten løsemidler - Ekstraksjon som respekterer den romlige strukturen til fykocyanin - Nøytral lukt og smak - Titrering i henhold til Bennett- og Bogorad-ligningene - Vegansk, glutenfri, laktosefri...
Portefølje (3)
Spania, Cadrete
...AOVE Oleazara – Lecciana-varietet. Kapasitet 250ml. Tidlig innhøsting. Første pressing. 100% KALD EKSTRAKSJON AOVE fra hundre år gamle oliventrær. Vi hjelper til med å gjenvinne Lecciana-varietet.
Portefølje (5)
...Det er produsert ved hjelp av kaldpressmetoden, også kjent som kald ekstraksjon. Ingen varmebehandling har blitt brukt under produksjonen, og ingen olje blanding har blitt tilsatt. Det er 100% ren svartfrøolje. Absolutt ingen fortynning har blitt utført.
Portefølje (1)
Spania, Muro De Alcoy
... avskilling, sentrifugering og filtrering Ekstraksjonsmetode: Kald ekstraksjon Syreinnhold: ≤ 0,8% Peroksidindeks: ≤ 20 Fordeler: Høyt innhold av vitamin E, polyfenoler og oljesyre. Dette gjør at vi står overfor en av de sunneste AOVE-ene i verden. Smak: Intens grønn, lett bitter og krydret, vedvarende i munnen med en frisk og fruktig ettersmak, toner av artisjokk, valnøtter og bitre mandler. Aroma: Har en grønn fruktighet, tomat, fersk gress, artisjokk, grønn banan og grønn pære.
Portefølje (8)
Spania, Avinyonet Del Penedès
Finca La Gramanosa produserer og kontrollerer hele prosessen med oljen, fra egne felt til kunden. Vi har 240 hektar oliventrær i Barcelona og Tarragona. Vår ekstra jomfruolivenolje høstes i begynnelsen av oktober, og er en kald ekstraksjon (under 25ºC), som gir oss en veldig grønn smak, bitter og krydret evoo. Grønn mandel, fersk gress, tomat, salat og artisjokk er de mest uttrykksfulle smakene...
Portefølje (3)
Frankrike, Paris
...HVIS DU ELSKER SPIRULINA, VIL DU ELSKE PHYCOCYANINE!!! Cellugreen er et fransk merke som bryr seg om produkter av høy kvalitet, 100% naturlige og veganske. Phycocyanine, kjent som "det blå gullet" fra spirulina, stammer fra denne. Celluboost er et 100% naturlig ekstrakt, uten fargestoffer, uten kunstige aromaer, uten syntetiske konserveringsmidler. Formuleringen er basert på kald ekstraksjon, fra...
Portefølje (2)
... produksjonsekspertise, lenge før nasjonal og europeisk lovgivning. En pakt, den samme i dag som den gang, preget av strenge regler og en streng kvalitetskontroll. Historie, tradisjon, ekthet, respekt for territoriet og miljøet er prinsippene som styrer hele produksjonsprosessen til Laudemio, fra den harmoniske driften av olivenlunder til selektiv innhøsting av frukten i sitt perfekte modningsstadium, fra knusing til malting til strengt kald ekstraksjon, frem til tapping og nøye oppbevaring av produktet.
... tilby hasselnøttoljer (varm eller kald ekstraksjon), ristet eller jomfru rapsolje, jomfru solsikkeolje, kamelinaolje, mandelolje og hampolje. Vi har også nøtte- og hampemel laget etter maling og siling av kaken, samt nøtte- og hasselnøttpasta.
Storbritannia, Shoreham By Sea
...syrebestandighet, termisk syklus, termisk sjokk, pulsasjon, trykk-syklus, høyde, korrosjon, erosjon, SWAAT, vibrasjon, støt, lekkasje, strøm vs dP, varm suging og kald suging. Komponentrenslighetslaboratoriet tester i henhold til ISO 16232-standarden, med vask, spylning, strømbanker, ekstraksjon og analyse. Partikkelanalyse kan utføres ved hjelp av en rekke analyseteknikker og instrumentering fra online optisk partikkelanalyse, mikroskopisk analyse, UV-spektrometri og FTIR.
Portefølje (6)
... har etablert med et 100 % organisk substrat, gjør at vi kun vanner med vann, uten gjødsel, for en eksepsjonell blomsterkvalitet. Til slutt, det siste året har vi opprettet et nytt selskap, CDC LAB SA, et forsknings- og utviklingslaboratorium som overholder GMP-standardene og er spesialisert på subkritisk CO2-ekstraksjon. Dette selskapet tilbyr en imponerende kald ekstraksjonskvalitet, slik at du kan skille deg ut med eksepsjonelle produkter. Vi gjør alt vi kan for å fremme kvalitet.
Portefølje (3)
Kald ekstraksjon i to faser...
To-fase kald ekstraksjon...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play