Spania, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Envero Arbequina Oleazara. Kapasitet 500 m.l. Høsting 1. uke i november Første pressing, KALD EKSTRAKSJON Hvis du lukker øynene og forestiller deg et oliventre ved daggry, der fruktene begynner å endre farge og farge det grønne med svakt rødlige toner, indikerer dette modenhetsgraden til olivenen, kjent som ENVERO i tidlig høstingsfase, som gir mening til navnet mitt. Grenene på oliventrærne...
Portefølje (10)
Spania, Cadrete
...AOVE Oleazara – Lecciana-varietet. Kapasitet 250ml. Tidlig innhøsting. Første pressing. 100% KALD EKSTRAKSJON AOVE fra hundre år gamle oliventrær. Vi hjelper til med å gjenvinne Lecciana-varietet.
Portefølje (5)
Spania, Muro De Alcoy
... avskilling, sentrifugering og filtrering Ekstraksjonsmetode: Kald ekstraksjon Syreinnhold: ≤ 0,8% Peroksidindeks: ≤ 20 Fordeler: Høyt innhold av vitamin E, polyfenoler og oljesyre. Dette gjør at vi står overfor en av de sunneste AOVE-ene i verden. Smak: Intens grønn, lett bitter og krydret, vedvarende i munnen med en frisk og fruktig ettersmak, toner av artisjokk, valnøtter og bitre mandler. Aroma: Har en grønn fruktighet, tomat, fersk gress, artisjokk, grønn banan og grønn pære.
Portefølje (8)
Spania, Avinyonet Del Penedès
Finca La Gramanosa produserer og kontrollerer hele prosessen med oljen, fra egne felt til kunden. Vi har 240 hektar oliventrær i Barcelona og Tarragona. Vår ekstra jomfruolivenolje høstes i begynnelsen av oktober, og er en kald ekstraksjon (under 25ºC), som gir oss en veldig grønn smak, bitter og krydret evoo. Grønn mandel, fersk gress, tomat, salat og artisjokk er de mest uttrykksfulle smakene...
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play