Tyskland, Balingen
...Kompakt kommersiell kjøttkvern for salgsdisk og tilberedningsområde Carneoline FW N22/82 kommersiell kjøttkvern, kverner rått, kokt eller røkt kjøtt. Selv marmorert kjøtt – i varm eller kald form – bacon, innmat, svor og grønnsaker kan kvernes. Matbehandlingsanlegg vil oppnå perfekte resultater, og maskinene kan rengjøres raskt og effektivt. Denne kraftige kjøttkvernen er en av favorittene blant...
Portefølje (190)
Finland, Turku
Østerrike, Wien
...Vi anbefaler Ramsa gresskarkjernemustard til kraftige kjøttretter, kald svinekjøttsteke, kjøttlabber, brettljause og som en delikatesse også til marinaden av potetsalat. Personalets hemmelige tips: smør ferskt rugbrød med gresskarkjernemustard, legg på bacon og nyt.
Portefølje (8)
Frankrike, Paris
...Dette havsaltet med naturlig bacon-smak og intens røkaroma vil gi dine retter en dristig smakdimensjon for en ny opplevelse. Vårt salt høstes for hånd i saltvannene i Messolonghi, nordvest i Hellas, i hjertet av en av Europas viktigste verneområder. Renset, tørket og lagret utendørs etter tradisjonelle metoder, bevarer det alle sine sporstoffer og mineraler. Den milde røyking, 140 timer kald...
Portefølje (21)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play