Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (57)
Italia, Castellamare
Italia, Forlì
... proteine vegetali il ferro e i sali minerali che caratterizzano questo legume. La farina di lenticchie porta con sé le proprietà benefiche tipiche di questi legumi. La farina di Lenticchie Rosse può essere utilizzata sia per prodotti salati che per i dolci soprattutto in Oriente. è particolarmente adatta alla preparazione di polpette vegetali e falafel gnocchetti tagliatelle. In India viene utilizzata molto si preparano degli gnocchetti chiamati mangodi. Oppure in abbinamento ad altri ingredienti lessati come ceci, fave o patate.
Portefølje (50)
Italia, Milano
...Fettuccine er lik tagliatelle, flatere og kortere. Denne "grønne" versjonen med erte mel er en kilde til proteiner og vitaminer (spesielt A og E, men også B1, B2, B9, C, K og folsyre). Grønne erter inneholder forskjellige mineraler (kalium, jern, fosfor, kalsium, magnesium, svovel, natrium og sink) og er lave på fett. De er også rike på løselig fiber, stivelse og sukker, og er et ideelt matvalg for kroppen vår.
Portefølje (4)
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Italia, Trento
...Allsidigheten til Salsa Bruna er total: den kan serveres med steker, braserte retter og andre retter som vilt, rødt og hvitt kjøtt, tagliatelle, grønnsaker, potetmos. Tilført under tilberedningen er den utmerket for å gi smak til gryteretter og kjøtt i saus. Løs opp 35 g av produktet i ½ liter kaldt vann og kok opp mens du rører kontinuerlig over moderat varme, i 5 minutter eller mer, til du oppnår ønsket konsistens. Kombiner den med skiver av kjøtt eller andre retter. For å lage gryteretter eller kjøtt i saus, tilsett Salsa Bruna Bauer som den er, eller etter å ha fortynnet den i vann.
Portefølje (9)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Bassano Del Grappa
Italiensk matvarebedrift som er ledende innen produksjon og distribusjon av tørr eggpasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) og andre spesialformater. Grunnlagt i 1960, har Pastificio vokst gjennom årene og blitt et viktig referansepunkt for både det italienske og internasjonale markedet. Nøye utvalg av leverandører og råvarer, prosess- og produktkontroller, samt moderne fasiliteter med toppmoderne produksjonsanlegg gjør det mulig å tilby kundene produkter av premium kvalitet.
Italia, Fisciano
... Pasta Løsninger for Profesjonelle: • Uovertruffen Friskhet & Kvalitet: Vår unike dobbelpastauriseringsprosess garanterer forlenget holdbarhet (opptil 150 dager) uten konserveringsmidler, noe som sikrer konsekvent fersk og deilig pasta. • Omfattende Utvalg & Spesialiteter: Fra klassisk tagliatelle og tortellini til deilige regionale spesialiteter, tilbyr vi et variert utvalg for å tilfredsstille...
Portefølje (3)
Italia, Carmagnola
... inngått en kommersiell allianse med multinasjonale Webcor Group, og takket være dette samarbeidet utvider de sine kommersielle muligheter med blikk mot det afrikanske og mellomøstlige markedet. Fabrikken har et produksjonsavdeling som lager forskjellige typer pasta: pasta laget av durumhvete, makaroner, trikolor pasta, tortelli, tørr fylt pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, eggpasta...
Portefølje (3)
Italia, Gemmano
... med tradisjonelle retter som deilige tagliatelle med ragù. Vi har tilgjengelighet av rom og mini-leiligheter, og vi kan være deres utgangspunkt for deres vin-tur. Vi er omtalt i de viktigste italienske guidene og har mottatt priser og anerkjennelser fra internasjonale konkurranser.
Italia, Caraglio
...ved å bruke utelukkende naturlige og ekte råvarer for å bevare smakene fra gamle dager. I vår detaljhandel i Caraglio, bare noen kilometer fra Cuneo, er alle de typiske pastasortene fra det italienske kjøkkenet tilgjengelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, eggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er laget utelukkende med naturlige...
... hjemmelagde spesialiteter som Tagliatelle med gåsesaus, rådyr eller villsvin, Pappardelle med gåsesaus, rådyr eller villsvin, Gnocchi med trøffel, med gåsesaus, rådyr eller villsvin, Blandet grill av kjøtt, de utmerkede bruschettaene med umbrisk olivenolje, Crescia eller brød med pølser, hjemmelaget spekk, med barbozza, med skinke, med koteletter. Bygningen består av 5 soverom og 1 rom for funksjonshemmede. Hvert rom har: bad, 4 senger inkludert en dobbeltseng og 2 enkeltsenger, skrivebord, TV.
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
På Ristorante Bar Da Gino kan du smake på typiske toskanske viner og lokal mat i et vakkert miljø som innsjøen Chiusi. Husets spesialiteter er: hjemmelagde tagliatelle med sesongens sopp, pici i alle lokale varianter, med and, med aglione, med sopp... og i tillegg, innsjøfisk som tegamaccio og brustico. Fra verandaen, som vender ut mot innsjøen, kan man se det omkringliggende landskapet helt til provinsen Perugia. Chiusi, en etruskisk by, inviterer deg til å oppdage de arkeologiske funnene fra apes grav, som ligger 1 km fra restauranten.
Hotellet Ristorante Monte Bove, som ligger i hjertet av Monti Sibillini, har koselige og karakteristiske rom utstyrt med alle fasiliteter. I restauranten kan du smake på typiske spesialiteter fra Marche, som grillet kjøtt, tagliatelle med trøffel, tradisjonell bruschetta, svinefilet i søt-syrlig saus, grillet ørret og mange andre karakteristiske retter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play