Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (57)
Italia, Carmagnola
Selskapet Pasta Berruto spa ligger i via Sommariva, 139 i Carmagnola (TO), og har drevet innen pastaproduksjon med stor lidenskap siden 1881. Familien Berruto har en århundrelang erfaring innen kornmarkedet og pastaproduksjon. På det italienske markedet opererer selskapet med egne merker og kundens merker, og samarbeider med de viktigste nasjonale kjedene. Pasta Berruto spa har i mange år inngå...
Portefølje (3)
Italia, Goito
...Flexseal 300 En hydro-ekspansiv polyuretan tetningsmasse i en tiksotropisk pasta, forhåndspakket i en ekstruderbar patron med standard doseringspistoler, som skal brukes som en vannstopper i de mest komplekse eller problematiske situasjoner innen vanntetting av underjordiske områder. Dens elastiske og tetningsmessige egenskaper forblir uendret over tid. I en helt tørr tilstand krymper Flexseal...
Portefølje (275)
Italia, Barletta
...La Pasta De Cecco, kjent for sin uovertrufne kvalitet. Registrer deg på nettstedet vårt og oppdag det brede utvalget av tilgjengelige formater. Bell Italia Srl er spesialisert på engros matvarer og fungerer som en online grossist og eksportør, hvor du kan få tilgang til denne italienske kulinariske eksellensen og over 10000 andre produkter fra de mest prestisjefylte italienske merkene.
Portefølje (1)
Italia, Villafranca
...hvor den ble skapt av kokk Enrico Cosentino i 1978, da han presenterte Scialatielli i en matlagingskonkurranse og vant prisen som årets entremetier. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjøletransport Stef...
Portefølje (4)
Italia, Radicofani
...Det er en ost laget av sauemelk ved en temperatur på omtrent 30/32°C. Med denne typen bearbeiding oppnås en pecorino med hvit pasta som er litt smuldrete, med en tørr og delikat smak. Produksjonen er planlagt i to størrelser: en i skålform som veier omtrent 1,450 kg, og den andre i rett kant som veier omtrent 1,900 kg. Før kommersialisering behandles den med en svart plastcoating på skorpen. Modningen varer i omtrent 60/70 dager.
Portefølje (48)
Italia, Palagianello
Italia, Nave
...Foreslåtte kombinasjoner Aperitiffer, tartiner, antipasti, fiskesupper, fisk med sterk smak, kokte grønnsaker, krydret pasta, risotto. Merk Inneholder sulfitter. Kapasitet: 1,5 ltl Kode: 08295 Kategori: Musserende Alkoholprosent: 11% Land: Italia Region: Piemonte Druetyper: Blandede druer fra hvitvinsdruer, i balanse. Farge: Lys strågul. Duft: Delikat av markblomster, karakteristisk. Smak: Tørr, smakfull, frisk og harmonisk,...
Portefølje (46)
Vi er et selskap i Provinsen Lecce som tilbyr produkter av høy kvalitet innen konditori, spesielt mandelkaker laget håndverksmessig med bruk av sunne og ekte ingredienser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt, da vi eksporterer helt til Japan. Vi har et sortiment som spenner fra panettone til småkaker, fra påskekaker til cupeta. Derfor vedlegger j...
Portefølje (8)
...Typisk hvitvin fra Nordøst-Italia; kjent over hele verden som aperitiff og som en utmerket vin til å følge pasta, fisk og pizza. Den er godt kjent og mye elsket av amerikanere og engelskmenn.
Samsvarende produkter
Pinot Grigio - hvitvin
Pinot Grigio - hvitvin
Portefølje (1)
Italia, Albanella
Kjærligheten til Italia og dens store kulinariske tradisjon kommer til uttrykk i et rikt og grundig utvalg av gastronomiske spesialiteter fra vårt land. De beste ostene, de mest anerkjente spekematene, oljene, vinene og de søte og sure eddikene, Pasta, både tørr og fersk, dronningen av middelhavsdietten, helt frem til Mozzarella di Bufala Campana som vil vinne dere over med sin delikate smak. Et...
Italia, Bassano Del Grappa
Italiensk matvarebedrift som er ledende innen produksjon og distribusjon av tørr eggpasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) og andre spesialformater. Grunnlagt i 1960, har Pastificio vokst gjennom årene og blitt et viktig referansepunkt for både det italienske og internasjonale markedet. Nøye utvalg av leverandører og råvarer, prosess- og produktkontroller, samt moderne fasiliteter med toppmoderne produksjonsanlegg gjør det mulig å tilby kundene produkter av premium kvalitet.
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Italia, Santa Maria La Carità
...Bearbeiding av Tørr Pasta: metoden som brukes er skånsom, og består i hovedsak av 4 forskjellige faser: Fase med elting: vi bruker utelukkende 100% italienske durumhvete semoler med høyt proteininnhold. Hver pastatype krever en passende blanding av semola og vann. Kald elting (ikke over 35°C) forhindrer "termisk denaturering" av gluten, den uvurderlige substansen som finnes i hvete. Fase med...
Italia, Latina
...Vi er et import- og eksportfirma, og vår virksomhet er å utvikle og spre matvareekspertise i verden av 100% Made in Italy. _/..Tørr pasta | kort pasta | lang pasta | fersk pasta | Matvarer | Hermetiske tomater også amerikanske formater | tomatsaus | konserver | vin fra Lazio, moscato fra Terracina | Nero d'Avola vin fra Sicilia | Kaffe, Kakao | eksotisk frukt | tørket frukt | fersk frukt...
Italia, Lemignano Di Collecchio
... for Fava til de største industrielle linjene i verden, som er beregnet for produksjon av tørr pasta. Under eget merke lager de derimot anlegg for alle de andre produksjonene: spesialtørr pasta, fersk pasta, ferdigretter, glutenfri pasta, instant pasta og couscous.
Italia, Ternate
... og dosering av både matvarer og ikke-matvarer, med mål om å skape skreddersydde løsninger tilpasset enhver type produksjonsbehov. Betydelig erfaring er oppnådd innen emballering og pakking av fersk og tørr pasta, bakevarer som kjeks, brød og bakverk, samt andre produkter som tørket frukt, potetgull, godteri, frosne varer, grønnsaker, pulver som mel, kakao, kaffe og tekniske produkter. Mondial Pack Group består av 7 selskaper som gjør det mulig å diversifisere produksjonen slik at man oppnår best mulig kvalitet til pris!
Italia, Nocera Inferire
... støtter dem i å finne det de trenger og tilfredsstille selv de mest spesielle behovene; • Forskning av leverandører for å garantere deres høye kvalitetsstandarder, og tilbyr kun selskaper som overholder de internasjonale standardsertifiseringene; • Støtte i forhandlinger for å oppnå de beste mulige vilkårene, betingelsene og garantiene. • Støtte i administrative funksjoner, innkjøp og logistikk. Våre produkter KONSERVERT TOMAT KONSERVERT BELGFRUKT TØRR PASTA EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE KRYDDER/SAUSER TIL PASTA IS KONSERVER...
Portefølje (1)
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Italia, Serradifalco
Kjærlighet og smaken av tradisjonen med håndtrukket deig, smaken av en tidløs genuinitet, gleden av enkelhet. Fersk pasta er et produkt som absolutt ikke kan mangle på våre bord. I motsetning til tørr pasta, beholder den sine ernæringsmessige verdier uendret. Fersk pasta fra Pastificio Principe representerer derfor en viktig kilde til proteiner, vitaminer og fiber for et sunt og balansert...
Italia, Padova
Å lage en utmerket glutenfri pasta er en utfordring og et engasjement som krever tålmodighet og dedikasjon. Vi driver med produksjon og handel av glutenfrie produkter, fersk glutenfri pasta, tørr glutenfri pasta. Vår pasta er produsert i Italia, og våre meltyper er 100% italienske.
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Italia, Forte Dei Marmi
... prestisjefylte DOC-viner og champagne fra både nasjonale og utenlandske vinmarker. Kjøkkenet forbereder ferdigretter med spesialiteter fra havet og landet, fersk pasta, mostarder, syltetøy og raffinerte kreasjoner av både fersk og tørr håndverksbakst, som kan nytes hjemme eller på stedet i et hyggelig miljø, hvor vennligheten til eierne er et ekstra ingrediens for å gjøre smakingen av utsøkte matretter og drikkevarer uforglemmelig.
... våre steinmalte mel, fersk og tørr økologisk pasta - Bearbeidet i vårt BioLaboratorio, i Podere Le Casacce - små kikerter fra Chianti - små varierte linser - spelt og perlet bygg - ristet bygg på ved - avskallet hirse - mel av korn og belgfrukter malt på stein - frokostblandinger - toskanske supper - Turistovernatting: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våre 2 gårder i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistovernatting i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i gårdsbutikken, Podere le Casacce - For våre gjester: måltider med våre økologiske produkter.
... luftfartsindustri. Innen mat- og konfektsektoren er vi også spesialister for pasta produsenter: reservedeler til pastapasteurisatorer, tilberedning av fersk og tørr pasta, baking av kjeks/søtsaker, perforerte plater for vinproduksjon og drueskinn. Innen meieri- og melkeproduksjon er vi spesialister på produksjon og levering av spesielle metallnett og filtre uten kant for røyking av mozzarella. Produktene...
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play