Italia, Parabiago
...Fra det lille laboratoriet for fersk pasta med produksjoner på 20 kg / t til industrielle linjer med 300 kg / t fersk pasta. I dag kan vi levere nøkkelferdige pastaprodusenter og industrielle pastaprodusenter for produksjon av fersk, tørr og glutenfri pasta. Vi har en pastamaskin for hvert behov. Fra fylte pastamaskiner, presse- og ekstruderingsmaskiner til pastabehandlingsutstyr som pasteurisatorer, rister og tørkere.
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Spighe Molisane er en produsent av fersk, egg, tørr og økologisk pasta i omtrent 10 år. Produktene, av høyeste kvalitet, har håndverksmessig bearbeiding og er hovedsakelig regionale spesialiteter.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Italia, Brienza
...Campania), vil vi være stolte av å la dere prøve dem! Vårt mål er å aldri stoppe: Vi er unge og tror virkelig på dette "eventyret", og vi vil hele tiden legge til nyheter i produktkatalogen vår. Ikke gå glipp av dem og... ikke nøl med å kontakte oss!! På vår nettside finner du: Håndlaget honning og syltetøy, lucanske taralli, håndlaget tørr pasta, glutenfrie produkter for celiakere, trøfler, oster, IGP-oster fra Sarconi, sprø paprika og mange andre spesialiteter.
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AV MELK I TANK, EKSPORT AV - TØRR OG FERSK PASTA - KJØTTPRODUKTER OG SKINKER - KAFFE - PELTE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUKTJUICE, LANGTIDSBEVARTE MELK I 1,5 LITER OG 0,5 LITER, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLJER.
Mitt selskap produserer tørr pasta, mandelsmør og durumhvete semule, ved å bruke utelukkende økologiske produksjonsmetoder med råvarer av høyeste kvalitet. Gården ligger i Lombardia og dekker et areal på omtrent 80 hektar. Vi har 40 ansatte og er aktive på 8 utenlandske markeder.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play