Enogastronomi - Typiske Calabrese Håndverksprodukter
Juridisk adresse i Roma, mens distribusjon og produksjon skjer direkte i Calabria i Crotone (KR). Til tross for den strenge håndverksmessige produksjonen, benyttes alle de mest moderne teknikkene for hygienisk konservering i transformasjonsprosessen.
Engros - Frakt over hele verden.
calabriascerra samarbeider med et selskap for bearbeiding av...
...Klassisk rød/grønn paprika og cornetto,
Opprinnelse: Italia
Kategori: I
Måleenhet: kg
Tilgjengelighet: ÅRLIG
Referanseprisen er per kg og er gjenstand for periodiske markedsvariasjoner.
...Sangiovese 97% (Colorino og Canaiolo 3%). 12 måneder i franske eikefat, 4 måneder i rustfrie ståltanker. Aroma: kompleks og luksuriøs, med presise noter av pepper og kardemomme. Gullmedalje MUNDUS.
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, med en rubinrød farge og violette refleksjoner, tilbyr et fruktig bouquet med hint av rød frukt (kirsebær og plomme) og krydder (svart pepper) kombinert med en lett balsamisk note av mynte. I munnen viser den en god struktur med myke tanniner og en behagelig friskhet. En behagelig rødvin, allsidig i kombinasjoner, perfekt for hverdagsbruk.
... er det den velsignede regionen i lavlandet ved Po-elven som gjør culatello til et unikt mesterverk. Kalde og tåkete vintre, vårbriser, brennende og fuktige sommerdager, og skiven vil være intens rød, ha en duft av fioler, av vått gress, en rik smak, fast og ren sødme. Til slutt er det i våre modningskjellere på Podere Bottone i Busseto at etter minimum 12 måneder, men avhengig av kjeller og sesongmessige forhold også 16-18 måneder, vil de være perfekte.
...Ciliegiolo... en annerledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, nesten ugjennomtrengelig, fruktig, med behagelige noter av kirsebærsyltetøy, moden bjørnebær, lett krydret, hvit tobakk, og først og fremst svart pepper. På ganen, omsluttende, balansert, harmonisk, elegant og fin, med en beundringsverdig silkeaktig tannin.
En flott vin som kan kombineres med pelsvilt, en overdådig villsvin i salmi med polenta og lagrede oster, en lagret toskansk pecorino.