Italia, Guardiagrele
...Halvfabrikata for produksjon av den tradisjonelle maiskaken fra Varese, Amor Polenta. Format: 15 kg Dosering: 100%...
Portefølje (91)
Italia, MILANO
...L'Amaro Montenegro er en italiensk amaro som ble produsert for første gang i 1885. Produksjonen skjer ved anlegget i Zola Predosa, i provinsen Bologna, tilhørende Gruppo Montenegro S.r.l., som også eier andre merker som Vecchia Romagna, Bonomelli, Cannamela, Buton, Rosso Antico, Polenta Valsugana, Olio Cuore, Tè Infrè. Disse blandes deretter med alkohol, vann og sukker for å oppnå det endelige...
Portefølje (233)
Mr Pilo Gourmet Food er et selskap med base i Cagli, som ligger i innlandet i Marche-regionen, og tilbyr typiske sprø bakverk, snacks, pizza-bunner, focaccia-bunner, sandwich-bunner og generelt bakevarer, som har originaliteten i oppskriftene og den endelige kvaliteten på de ulike produktene som sine kjennetegn. Alle våre produkter er ATM og bør oppbevares utenfor kjøleskapet og unna varmekilder.
Portefølje (10)
Italia, Forlì
... lage supper og gryteretter med grønnsaker, men kan også brukes i tilberedningen av spesielle pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå bokhvete er det også mulig å lage utmerket brød. De skrelte bokhvete-frøene trenger ikke å bløtlegges; det er tilstrekkelig å skylle dem under rennende vann og koke dem i en gryte med saltet vann (forhold: 1 del bokhvete og 2 deler vann) i 20-30 minutter, til vannet er helt absorbert.
Portefølje (50)
Italia, Colonnata Carrara
...men også smurt på reker, scampi, svärdfisk, havabbor og varme brødskiver, polenta og i steking av både pommes frites og ovnsbakte poteter. Lardo-krem – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, pepper, hvitløk, krydder og aromatiske urter. Bearbeidet kaldt. Uten gluten, uten laktose, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer.
Portefølje (3)
Italia, Schio
...Ciliegiolo... en annerledes vin fra Toscana. Visuelt intens rød, nesten ugjennomtrengelig, fruktig, med behagelige noter av kirsebærsyltetøy, moden bjørnebær, lett krydret, hvit tobakk, og først og fremst svart pepper. På ganen, omsluttende, balansert, harmonisk, elegant og fin, med en beundringsverdig silkeaktig tannin. En flott vin som kan kombineres med pelsvilt, en overdådig villsvin i salmi med polenta og lagrede oster, en lagret toskansk pecorino.
Portefølje (3)
Salg av pellets og ved i pall for oppvarming med hjemlevering og håndverksmel av hard og myk hvete. Vi har tilgjengelig sertifiserte pellets i A1 og A2 av høy kvalitet og tørr ved i pall hele året. Hjemlevering av paller med pellets eller paller med ved skjer raskt i områdene rundt Vicenza og Verona. I tillegg produserer Molino Fratelli Campagnaro et stort utvalg av håndverksmel for baking og tilberedning av den tradisjonelle polenta vicentina, bearbeidet for å fremheve smakene maksimalt.
Italia, San Giorgio Canavese (to)
produksjon og salg av DOCG-viner og bordviner, klassisk metode og brut musserende viner, passito, polenta og kjeks laget av gamle piemontesiske maissorter, honning, syltetøy og sauser laget av oss, sjokoladebiter med passito, produksjon av gavepakker og dåpsgaver, organisering av arrangementer for grupper og skoler, læringsgård...
Italia, Macerata
... tillegg til de klassiske rettene, frascarelli, polenta med klippfisk, kalvekjøttsmage og bønner med svor. Ble grunnlagt i 2007 av Agnese og Mario, som tilbyr en typisk maceratese matlaging der smakene fra fortiden blir fremhevet og gjort unike. I løpet av disse årene har Agnese og Mario utmerket seg med kvalitet og pris, og oppnådd stor suksess innen catering, bursdagsfester, bryllup og dåp. Ekte, som å være hjemme!
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, Fondi
...SALSER FRA MEDITERRANET KLARE TIL BRUK Ideen Å lage "klare til bruk" sauser for å lage de mest populære rettene fra kystområdene i Middelhavet på få minutter, som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Supper, Kremede supper og Polenta. Tradisjonen Å bruke kun de eldste råvarene fra det mediterranske kjøkkenet som: Fiske fra Middelhavet FAO 37, Olivenolje fra Itri (lt), Datterino-tomater...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Solesino
Produkter: Polenta og Gnocchi alla Romana...
Italia, Fubine Monferrato
polenta fra den tiden...
Italia, Polverigi
Italia, Bolzano
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play