Italia, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEL, SEMIFERDIGE PRODUKTER OG FORBEDRINGSMIDLER FOR ET MARKED I KONTINUERLIG UTVIKLING Molino Magri, grunnlagt i 1929 og lokalisert i Marmirolo, Mantova, har i fem generasjoner videreført lidenskapen for Kunstmaling fra far til sønn. Molino Magri er et møllefirma som, gjennom bearbeiding av utvalgt hvetemel, produserer et bredt spekter av profesjonelle meltyper for baking, pizzeria...
Portefølje (56)
Italia, Guardiagrele
...Halvfabrikata for produksjon av pinsa romana. En blanding basert på hvetemel, soyabønner, ris og surdeig. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portefølje (91)
...Hvis du ikke har plass i kjøleskapet... ingen problem!! Vi er det eneste selskapet som produserer og selger Pinsa Romana ved romtemperatur med en holdbarhet på 6 måneder! Interessant pris, frakt over hele verden!
Portefølje (3)
Italia, senigallia
...vi tilbyr håndstekte pizzabunner og pinsa for food service, samt frosne pizzaer for GDO under merket "MAGNIFICA ROTONDA" og også som private label. Våre pizzaer er stekt på refraktær stein.
Portefølje (1)
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana er en rett rik på historie, hvis opprinnelse går tilbake til det gamle Roma. Nyutviklingen av oppskriften har gjort dette produktet unikt: deigen er laget av en blanding av mel, som hvete, ris og soyamel, med en høy prosentandel vann, surdeig og uten tilsetning av tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. De viktigste egenskapene er: - oval form - sprø kant - høy fordøyelighet oppnådd gjennom heving i 48-72 timer. Prosjektet Pinsa 2.0 har som mål å lage et tradisjonelt produkt i moderne stil, tilgjengelig for alle!
Italia, Rocca Grimalda
... Pinseria. Pinsa romana er en oval pizza som er svært lettfordøyelig, laget med hvetemel, soyamel og ris, sprø utenpå og myk inni, lavkalori og lavglykemisk. I tillegg til den klassiske tradisjonelle pizzaen er vi spesialister på pizza i pala. Ingrediensene vi bruker til fyllingen er av aller høyeste kvalitet. Vi er spesialister på grillmat og har alltid et bredt utvalg av fiorentina-biffer, tomahawk...
Vi er et håndverkslaboratorium som ligger i Lombardia, i kommunen Seveso, omtrent 22 km nord for Milano, i den lave Brianza, helt dedikert til produksjon av den forkokte bunnen til Pinsa i alle dens formater. Med produksjon menes i detalj: dosering av ingrediensene, deigblanding, heving, utbaking, steking og pakking av produktet. Fra vårt lokale sørger vi for å imøtekomme forespørslene fra våre...
Vårt selskap tilbyr typiske produkter fra den italienske bakeritradisjonen som: Kikertefarinata, Ostefocaccia, Høy pizza, Ligurisk pizzata, Genovese focaccia og Romersk pinsa. Råvarene er alle nøye utvalgt, og produktene våre inneholder ikke konserveringsmidler eller andre stoffer for å bevare produktet. Produktene blir forberedt ved forvarming, deretter hurtigfryst og oppbevart ved -18 grader.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play