Salg av pellets og ved i pall for oppvarming med hjemlevering og håndverksmel av hard og myk hvete. Vi har tilgjengelig sertifiserte pellets i A1 og A2 av høy kvalitet og tørr ved i pall hele året. Hjemlevering av paller med pellets eller paller med ved skjer raskt i områdene rundt Vicenza og Verona. I tillegg produserer Molino Fratelli Campagnaro et stort utvalg av håndverksmel for baking og tilberedning av den tradisjonelle polenta vicentina, bearbeidet for å fremheve smakene maksimalt.
Oasi ble grunnlagt i 1989 som et matfirma spesialisert på halvfabrikata for tilberedning av varme og kalde drikker for HO.RE.CA-kanalen (barer, kafeer, restauranter, hoteller, catering). Våre hovedprodukter: bygg og ginseng, granita, kalde kremer, frappé, sorbeter med tilhørende reklammateriell og utstyr til gratis utlån.
Italia, Sammichele Di Bari
... pasta som sikrer utmerket holdbarhet under tilberedning og holder på smakene på best mulig måte. Bakevarene (Taralli og andre former) har høy kvalitet naturlige ingredienser og en innovativ produksjonsprosess som gir tarallen smak og aroma. Selskapet er sertifisert IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO.
Firmaet Onoranze Funebri Ricca Eugenia opererer innen begravelsesbransjen i provinsen Imperia. Vi tilbyr utelukkende religiøse og sekulære begravelsesseremonier og kremasjoner. Vi leverer tjenester av høy profesjonalitet som påkledning, stell, tilberedning av håndlagde og industrielle kister, forberedelse av seremonier, nasjonale og internasjonale transporter, oppsett av blomsterdekorasjoner...
Italia, San Paolo Bel Sito
... tilbud også maskiner for tilberedning, designerkopper og tilbehør. Det strekker seg til Felice Caffè Shop, kjeden med franchising av autentiske italienske kafeer, og det internasjonale nettverket av fremragende baristaer som kan smykke seg med tittelen Smakambassadører.
Italia, Bagnoli Irpino
...tilberedning og emballering i samsvar med de strengeste hygieniske regler, samt en dyp omtanke for kunden som skaper et tillitsforhold basert på kunnskap, erfaring og lojalitet. (Tilfredse kunder er den virkelige verdien av et selskap). I tillegg benytter Cavaniglia Tartufi seg av en høyt selektiv distribusjon i de mest eksklusive spesialforretningene både nasjonalt og internasjonalt, med mål om å være et pålitelig, innovativt og fleksibelt selskap som kan tolke behovene til moderne distribusjon.
Italia, Cinto Caomaggiore
... tilberedning til den kommer på forbrukerens bord. - belagt papir med fullt biologisk nedbrytbare og komposterbare materbi, ideelt for matemballasje og beskyttelse av ferske matvarer; - pergamentpapir laget av rå sulfit- og sulfatcellulose, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Egenskaper av fettmotstand, helt naturlig og egnet for kontakt med matvarer. Vi produserer også mykt emballasjepapir for beskyttelse og transport av skjøre gjenstander og elektroniske komponenter, sjokkbestandig, absorberende og ripebestandig.
Portefølje (9)
Italia, Corato
Erbenobili er et selskap spesialisert på tilberedning av fytoterapeutiske produkter som støtter kroppens fysiologiske funksjoner. I et stort laboratorium på 800 kvm forbereder vi produktene våre ved å bruke råvarer som er strengt utvalgt med respekt for naturen, mennesket og den eldste urtemedisinske tradisjonen, og vi gjør dette utvalget til et av våre produkters styrker. Dette er mulig fordi...
Italia, Foligno
... 10, 23 og opptil 90 dager, for å være nærmere kundens behov. Våre tre produktlinjer dekker, i GDO og DO, både salg i selvbetjening og bruk i delikatesse-bakeri som råvare for tilberedning av pizza i utsalgsstedet. I cateringkanalen har vi referanser som kan tilfredsstille de mest varierte markedskravene. Det som gjør produktene våre spesielle, er at hver enkelt pizzabunn, før den stekes i ovnen...
Italia, Bronte
DOSicily er det perfekte verktøyet for kommersielle aktiviteter som iskrembutikker, konditorier og restauranter, med en liste over halvfabrikata laget av pistasjnøtter og rene pastaer for tilberedning av fantastiske pistasjis, sicilianske granita med pistasjnøtter, pestoer og kremer av pistasjnøtter for fersk pasta og deilige fyllinger. Og hva med pistasjnøtten i alle sine former, i skall...
... opprette et laboratorium for tilberedning av tomatkonserver ved hjelp av strengt hjemmelagde metoder. Denne virksomheten har alltid vært drevet som en familiebedrift, og snart begynte også vi, Simonetta, Antonella, Emiliana, å bidra, og vokste bokstavelig talt opp i vår hjemlige virksomhet!
... tredje årtusenet presenterer selskapet seg på markedet med egen produksjon som spenner fra datastyrte anlegg for tilberedning og distribusjon av melk til rustfrie stålbokser for kalver, takket være kunnskapen og ferdighetene opparbeidet gjennom over tjue års erfaring med rustfritt stål. Det siste oppnådde målet, men ikke det minst viktige, er ISO 9001 og 3834-sertifiseringen med et kvalitetsstyringssystem sertifisert for metallbearbeidingssenter CTM nr. 2561/13 og bekreftelsen som sådan hos det sentrale tekniske tjenestekontoret for det øverste rådet for offentlige arbeider.
La Cuppone F.lli srl, grunnlagt i 1963, er spesialisert på produksjon av ovner og utstyr for tilberedning og baking av pizza. Den kontinuerlige forskningen og eksperimenteringen med nye apparater har ført oss til å oppfinne og patentere maskinene og ovnene som har revolusjonert måten å lage pizza på.
Italia, Reggiolo
La Camurri Brevetti er et ledende selskap innen design, produksjon, markedsføring og service av maskiner for tilberedning av filterkaffe, te, frozen yogurt, sjokolade og maskiner for kopp-sjokolade, termiske beholdere og vannbad, varmtvannprodusenter og damputtak, drikkevogn, hotellgrupper. Selskapet er sertifisert i henhold til UNI EN ISO 9001: 2008. Alle Camurri-produkter er CE-merket.
Italia, Rosate
Luigi Bezzera patenterte i 1901 en innovativ prosess for tilberedning av kaffe. Slik ble den første espressomaskinen født, som ble vist på den internasjonale messen i Milano i 1906. Bezzera produserer i dag profesjonelle og semi-profesjonelle espressomaskiner, og eksporterer til omtrent 50 land takket være et utvalgt nettverk av forhandlere.
... luftfartsindustri. Innen mat- og konfektsektoren er vi også spesialister for pasta produsenter: reservedeler til pastapasteurisatorer, tilberedning av fersk og tørr pasta, baking av kjeks/søtsaker, perforerte plater for vinproduksjon og drueskinn. Innen meieri- og melkeproduksjon er vi spesialister på produksjon og levering av spesielle metallnett og filtre uten kant for røyking av mozzarella. Produktene...
SIFAP gir konstant og daglig rådgivning på 360° om tilberedning av galeniske legemidler, og koordinerer erfarne kandidater innen de mange områdene av galenikk, og tilbyr medlemmene: - metoder for håndtering av råvarer, utstyr, apparater og laboratorier - tekniske og normative innblikk i medisinske resepter og måter å lage galeniske preparater på - koblinger til mange databaser med mulighet for...
Italia, Bari
...Selskapet SARCO ble grunnlagt i 1973 i Bari. Spesialisert i levering av kjemiske stoffer for galenisk tilberedning på apotek og et referansepunkt for kjøp av profesjonelt elektronisk utstyr for apotek: Personvekter, blodtrykksmålere, kjøleskap og den eneste forhandleren i området som garanterer teknisk støtte etter salg. Etter 36 års drift er det i dag et av de ledende selskapene innen parafarmasøytisk sektor i Puglia og Basilicata med et sortiment på omtrent 4000 artikler og kan skryte av å ha mottatt prisen "ITALIA CHE LAVORA".
Italia, Scandolara Di Zero Branco
... absolutt hygienisk sikkerhet, samtidig som smaken og egenskapene til fersk frukt bevares over tid. Våre homogeniserte flytende blandinger, sammensatt av melk, sukker og fløte i nøye dosering, er egnet for iskrem ved bruk av soft-ice maskin. Vi har også en spesifikk linje med pulverprodukter basert på gelifiserings- og emulgeringsmidler for varm eller kald tilberedning av melk- eller fruktsorbet...
Italia, Caltagirone
...Du er på rett sted. Ortoledda "konserver i olje" har vært produsent og distributør siden 1994, med lidenskap og dedikasjon har vi bevart tradisjonen for tilberedning av artisjokker i olje. Glasskrukker med artisjokker i olje Glasskrukkene med artisjokker i olje er egnet for familiær bruk, og du kan lage hvilken som helst oppskrift som inkluderer denne konserveringen i olje. Mange bruker dem til å...
Italia, Villafranca Di Verona
Pizzeria Civico2 har i mange år vært et av referansepunktene i området når det gjelder tilberedning av tradisjonelle og spesielle pizzaer. Menyen er veldig omfattende og inkluderer også fullkornspizza og pizza med lang heving, begge svært lette og lettfordøyelige, akkompagnert av et utvalg av lokale italienske håndverksøl og tyske øl. Pizzeria Civico2 kjennetegnes av et enkelt, men kvalitetsrikt...
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Italia, Pietrelcina
... alltid vært opptatt av ektheten og friskheten til våre grønnsaker, og vi streber hver dag etter å oppnå fortreffelighet. Derfor blir hver prosess, fra utvelgelse til tilberedning, fra aromatiske bad til innlegging, alltid utført med samme omhyggelige omsorg. Det er derfor det å sette på bordet produktene fra Bella Contadina gir hver middag den ekte smaken av tradisjonen. Fra et målrettet prosjekt fra vårt selskap har utsalgsstedet “Bella Contadina Pietrelcina” av D’Andrea Francesco blitt etablert, med alle de typiske produktene fra Pietrelcina og alle de beste sertifiserte produktene.
Italia, Jerago Con Orago
Ingrossotisane.it er en nettbutikk som er opprettet av aktører i bransjen for å tilby en kvalitetsservice, rask og presis levering til skjønnhetssalonger, spa og skjønnhetssentre, tisanerier og steder dedikert til servering av drikkevarer til publikum, forhandlere gjennom spesialiserte butikker og emballører av te, urteteer, infusjoner og avkok, samt en rekke tilbehør for tilberedning av likører. Katalogen er i kontinuerlig utvikling, med nye forslag og oppdateringer av priser og produktutvalg. Følg oss, så kan du tilby kundene dine det beste markedet har å by på.
Italia, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio er en restaurant som ligger i sentrum av Marina di Pisa og spesialiserer seg på tilberedning av retter med fersk fisk som fullt ut gjenspeiler den kulinariske tradisjonen i området. Vi har alltid tilbudt våre kunder retter av høyeste kvalitet, servert på vår terrasse med havutsikt. Inne i lokalet arrangeres også lunsjer og middager for bedrifter, jubileer...
For mer informasjon, besøk www.officinaromagna.com. Kullgrilling for tilberedning av fisk, kjøtt og grønnsaker. ROMAGNA-kjøkkenene er laget med fokus på detaljer...
Selskapet ESPOSITO snc er spesialisert på bearbeiding av norsk torsk, stokkfisk og klippfisk. Spesielt innen bearbeiding og tilberedning av stokkfisk og klippfisk med bløtlegging og filetering. Et styrkeområde for selskapet er det brede distribusjonsnettverket som muliggjør markedsføring av produktet over hele landet. I sin bransje har selskapet en nasjonal betydning.
Italia, Volpiano
Cuki Cofresco S.p.A. opererer på markedet for produkter til oppbevaring og tilberedning av mat, med merkene Cuki og Domopak innenfor bredt forbruk, og med merket Cuki Professional innenfor profesjonell sektor. Cuki Professional representerer en spesifikk avdeling for å best mulig imøtekomme profesjonelle kunder med alle behov relatert til matbeholdere i aluminium, plast og papp. Det tilbyr et...
Italia, Bergamo
.../eller turisme fra utenlandske EU-land. Studenter i praksis hos italienske bedrifter får muligheten til å verifisere, utdype og forbedre sin grunnleggende utdanning, praktisere italiensk og lære teknikker for tilberedning og servering av italienske agro-alimentære produkter. Praktikantene er alle over 18 år fra hotellfaget (servering, bar, resepsjon og hjelp i kjøkkenet). Praktikantene blir tildelt hoteller basert på deres språkferdigheter og avdeling.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play