Italia, Acquaviva Picena
...De tørre sausene lages uten bruk av komfyr. Den enkle og raske tilberedningen gjør dem unike når det gjelder kostnader og kvalitet. De passer til alle bruksområder i matlaging, som krydder, sauser, fyll, topping og deig med andre ingredienser. Tilberedning: Bland 100 g av tørre blandingen, tilsett 200/300 g vann, avhengig av ønsket konsistens, og 10 g fersk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkjøling og frysing.
Portefølje (3)
Italia, Rivoli
...Det er en ketchup beriket med en betydelig tilstedeværelse av løk, søt og behagelig, med en lett krydret note som harmonerer med de krydrede undertonene. En krydret note og en søt tilberedning er hemmeligheten bak denne eksepsjonelle sausen.
Portefølje (9)
Italia, Torino
...Kiwi inneholder en rekke essensielle næringsstoffer og kostfiber, og er virkelig en eksepsjonell kilde til biologisk aktive forbindelser med høy næringsverdi. PRODUKTBESKRIVELSE Næringsrik og allsidig, gir den tørkede kiwi en deilig søt-syrlig smak til både søte kreasjoner. Tilgjengelig både som økologisk og konvensjonell pulver, blander vårt kiwi-pulver seg lett med andre smaker. Bland vårt tørkede kiwi-pulver inn i formuleringene dine for et løft av superfood-næring og rik smak. De har blitt brukt i tilberedning av juicebaserte drikker, gelé, syltetøy, sirup, likører og iskrem.
Portefølje (10)
Italia, Lauro
... oppskrifter og i salte retter. Du kan bruke dem i salater, i yoghurt, i tilberedningen av søte og salte bakervarer. De er utmerkede til frokost, for eksempel tilsatt i yoghurt, men også deilige alene som snacks. Til slutt er de mye brukt i konditorfaget: utvalget av desserter som kan lages med mandler er virkelig stort, da de er en av hovedingrediensene for tilberedning av småkaker, bakverk og kaker.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Portefølje (10)
Italia, Lacchiarella
...Automatisk autoklav for tilberedning av næringsmedier. Steriliseringskammer laget av rustfritt stål AISI316 med kapasitet fra 20 til 500 L, eller dobbeltkammer. Det ytre chassiset er laget helt i rustfritt stål AISI304. Autoklavene har to temperatursensorer: en plassert i steriliseringskammeret og en i jakken. Røring av vekstmediet oppnås ved hjelp av metallblad med justerbar høyde og magnetisk...
Portefølje (8)
...Olivenbladene brukes i henhold til en gammel middelhavoppskrift, der metoden for håndlaget tilberedning tilpasses. Olivetum produseres, en bitter med en søt smak laget av olivenblader og sitrusfruktskall. Den er helt laget med naturlige ingredienser. Olivenblader og sitrusfruktsblader legges i alkohol for å trekke; når det er filtrert, tilsettes karamellisert sukker til riktig modning er oppnådd. Tett, lett alkoholholdig og behagelig på smak, blir smaken bedre fremhevet hvis du smaker den kald som en aperitiff eller etter måltid, slik at du kan oppleve dens beste fordøyelsesevner.
Portefølje (2)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
Italia, Orsogna
... fisk, omeletter og frittata, tilberedning av sauser og dressinger, smørbrød, snacks til aperitiff, garnityr, pizza og calzone. Maksimal holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato. Tilgjengelighet: Generelt alltid tilgjengelig. Oppbevaringsmetode: Når åpnet, dekk til med ekstra jomfruolje, oppbevar i kjøleskap og bruk innen få dager. INGREDIENSER: Svart trøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolje; Salt; Aromastoffer; Antioksidant: Askorbinsyre. Boks med 6 stk.
Portefølje (9)
Italia, Napoli
... rett. Enkelhet og tilpasning er nøkkelordene for Naboo: - Automatisk stekesystem Ics - Multinivå steking for samtidig tilberedning av forskjellige matvarer - Smokegrill steking som gjenskaper og replikerer fordelene med vedfyring - Presis steking gjennom overvåking av temperaturen i kammeret, kjernetemperaturen på produktet og tiden - Nattmatlaging ved lav temperatur. Tekniske spesifikasjoner Kapacitet 10 x 1/1 GN Avstand mellom brett mm. 70 Antall måltider 80/150 Ytre dimensjoner mm. 930 x 825 x 1040 H...
Italia, Palagonia
... ligger mellom 6 og 12 %, eksklusive eventuell tilsatt salt. Brukes som en klar base for tilberedning av sauser eller for industriell viderebehandling.","Sacco asettico in Accoppiato alluminoplastico":"Aseptisk pose i aluminium-plastkompositt","Caratteristiche:":"Egenskaper:","Imballo:":"Emballasje:"}...
Portefølje (55)
Italia, Ponte Galeria
... og kuttet i henhold til strenge bearbeidingsteknikker, vil garantere smaken og konsistensen som bare denne skatten fra Middelhavet kan tilby. Ekspertkuttere deler den opp i biter uten skinn, uten svarte deler, helt trimmet, klar for tilberedning av sashimi, sushi og carpaccio. Garanti for Anisakis-fri Tunfisk sertifisert av ICCAT...
Portefølje (8)
Italia, Belpasso
...mandelpasta stang for tilberedning av drikker Ideell for å lage sicilianske granitaer eller mandelmelk, en drikk med en fløyelsmyk smak. Å nyte hver dag om sommeren og ved feiringer. Tilgjengelige formater: 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g.
Portefølje (9)
Italia, Mazara Del Vallo
...Krisallisert druesukker - fra borddruer - Representerer det komplekse sukkeret som naturlig finnes i druesaft, bestående av glukose (ca. 50%) og fruktose (ca. 50%). Dette sukkeret er det eneste druesukkeret i krystallisert form. Det brukes i konditorier, i iskremproduksjon, i tilberedning av gourmetmarmelader, og i høykvalitets hevede produkter.
Portefølje (5)
Italia, Pontecagnano Faiano
...Rik på vann og mineraler, gir den et passende tilskudd av fiber. Avhengig av sorten kan bladene være enten lysegrønne eller mørkerøde. Smaken varierer avhengig av fargen: frisk og delikat i de grønne bladvariantene, tendens til bitterhet i de røde bladvariantene. Baby leaf-varianter. Mulighet for bruk til tilberedning av blandet salat. Tilgjengelig i svarte kasser eller termosveist polystyren på 500 g og 1 kg.
Portefølje (10)
Italia, SALZANO
YC Italia din pålitelige leverandør! Vi er et selskap som opererer innen restaurantbransjen på europeisk og nasjonalt nivå med over 20 års erfaring, nå på nettet for å tilby utmerkede produkter til konkurransedyktige priser. Vi er til stede i de europeiske markedene med våre CE-merket produkter, utelukkende "made in Italy", som er synonymt med utmerket design, pålitelighet og effektivitet. Å kombi...
Portefølje (6)
Italia, Firenze
Italia, Mirabella Imbaccari
...Fra hjertet av Sicilia, plukket og pakket noen timer etter innhøsting, leveres de i store formater for profesjonelle sektorer som er opptatt av kvalitet. Den ekstreme friskheten, aromaen og duften gjør det mulig å berike hver tilberedning med bare små mengder. Tilgjengelig i papirsekker på 5-8 kg og bøtter på 0,500 - 2,5 kg.
Italia, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro med en intens og ekte smak, som representerer den perfekte kombinasjonen av tradisjonen i det italienske kjøkkenet og oppmerksomheten for miljøet. Krydder egnet for tilberedning av sauser, gryteretter og ragù. Ideell for krydder til pizza og lignende matretter. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Angiari
...Lava steinplaten er egnet for tilberedning av ulike typer mat, ved bruk av grill, ovn eller kokeplate. Den er spesielt godt egnet for et diettvennlig kjøkken som ikke krever tilsetning av fett eller andre krydder. Egenskapene til denne natursteinen gjør den passende for tilberedning av ulike typer mat, inkludert kjøtt, fisk, grønnsaker, brød, focaccia, pizza osv. Å lage mat på denne natursteinen medfører ikke utslipp av giftige stoffer. Maten som tilberedes på denne måten er derfor sunnere, og det er ingen kontakt med røyken, slik at næringsstoffene i maten bevares.
Portefølje (3)
...Passata di prunillo er laget av den typiske tomaten fra Puglia, som er dypt forankret i tradisjonen i vårt område. Den intense fargen, den syrlige smaken og den sterke duften gir oss en utmerket base for tilberedning av sauser, både med kjøtt og med fisk. Netto vekt 290 gr.
Portefølje (10)
Italia, Brandizzo
...Active-O maxi er ideell for å desinfisere og deodorere rom. Den brukes i desinfiseringsprosesser av områder som har vært utsatt for brann, flom eller for periodiske desinfeksjonsbehandlinger i rom (også de som er beregnet for tilberedning, bearbeiding og oppbevaring av mat). Active-O Maxi har en timer som gjør det mulig å programmere arbeidstiden og pausetiden for generatoren. Active-O Maxi-enheten avgir en mengde ozon på 40 ppm.
Portefølje (3)
Italia, Milano
... kvaliteten. Hver kapsel er forseglet for å bevare ferskheten og aromaen av kaffen. • Kaffe i bønner og malt: ideelt for de som elsker å tilberede kaffe etter egne preferanser. Vårt utvalg av kaffe i bønner og malt er perfekt for alle typer tilberedning, fra espresso til moka. • Andre produkter: Te og urtete i blader og filter, maskiner og utstyr for kaffe av ulike slag. For en kaffeopplevelse som...
Portefølje (116)
Italia, Campo San Martino
... and chill-systemer, diskmonterte skap, smakøyer, kjølebord, boder for pizzeriaer: Afinox tilbyr sine kunder komplette linjer for tilberedning og presentasjon av mat i ulike anvendelsesområder: restauranter, hoteller, catering, konditorier, hurtigmatkjeder, kantiner. Teknologisk innovasjon, materialforskning og omsorg for produksjonen er de elementene som ligger til grunn for deres virksomhet, sammen med en ansvarlig holdning til miljøet, for å tilby kundene produkter som er både effektive og samtidig økologiske.
Portefølje (90)
Italia, Nocera Inferiore
... løsninger som er dedikert og tilpasset de enkelte produksjonsbehovene, og manifesterer seg i: • Forskning på nye produkter, både naturlige og syntetiske (naturlige aromaer og identiske naturlige aromaer); • Applikasjonstester i laboratorium og metoder for tilberedning av ferdige produkter; • Integrering av aromatiske fraksjoner med andre nødvendige ingredienser for å realisere det ferdige produktet...
Italia, Salerno
...akkurat som prosessene for bearbeiding som vektlegger viktigheten av utvelgelse av råvarer, produktkontroll, transformasjon og tilberedning. Alle faser skjer under nøye tilsyn for å sikre produksjonsstandardene i samsvar med gjeldende forskrifter. Kom og oppdag vår nye butikk, nå også Lounge Bistrot, i Piazza Portanova i Salerno, hent fra lageret for å ta med hjem, men la deg veilede av vår...
Portefølje (8)
Italia, Asigliano Vercellese
... av naturlig hybridisering, innfødt i lavlandet i Vercellese, oppdaget og selektert i Asigliano Vercellese i 1914 av Mario Maratelli, og registrert som variant i 1921 med navnet til sin selektør. Vårt selskap markedsfører utelukkende varianten Maratelli, en italiensk ris av høy kvalitet, unik, og svært godt egnet for tilberedning av risotto, supper og paella.
Portefølje (2)
Italia, Borgo Veneto Pd
... Scodosia, hvor vi viderefører kunsten å bearbeide landbruksprodukter. Her dedikerer vi oss til å forberede halvfabrikata for næringsmiddelindustrien, og garanterer produkter klare for tilberedning (1^ gamma avansert). Vi tilbyr et variert utvalg av ferske produkter, nøye bearbeidet og klare til industriell bruk, tilgjengelig i praktiske poser på 5 kg: - Gresskar: Tilgjengelig skrelt og delt i to...
Portefølje (9)
Italia, Erbusco
... organiserer fritids- og sportsarrangementer. Italcatering har en utmerket organisasjon som kan garantere opprettholdelse av måltidstemperaturen, fra tilberedning ved matlagingssentret til forbruksstedet, ved bruk av enkelt- eller flerportionsenheter.
... imot er det et tegn på dens jomfruelighet (surhetsgrad på 0,4%). Ekstra jomfruolivenolje er en grunnleggende ingrediens for tilberedning av Fungo Cardoncello, samt hoveddressing for våre salater, kokte grønnsaker, bønnesupper, hvit fisk og spesielt for "Cialledde", en typisk Altamurana-rett laget med brød og andre enkle ingredienser fra middelhavskosten.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play