Ukraina, Novomoskovsk
...GHI smør, 500 ml Sammensetning: Melkfett 99%. Produktet er klart til bruk. Perfekt for steking. 455 gram/500 ml. Næringsverdi per 100 g av produktet: Fett – 99,0 g, hvorav 1,5 g er mettet. Proteiner - 0,2 g. Karbohydrater - 0,5 g, hvorav sukker 0,01 g. Energiverdi per 100 g av produktet: 894 kcal (3740,5 kJ) Bruk av produktet: "GHI smør, 500 ml" er ideelt for steking, baking og tilberedning...
Portefølje (44)
Ukraina, Chernihiv
...Gule Erter Polert produsert i henhold til DSTU 7701:2015. Gule Erter Polert lages ved å fjerne det ytre skallet fra ertefrøet. Det brukes til å lage supper og puréer. Samt som en ingrediens i matindustrien for tilberedning av matkonsentrater, erteflak og tørr ertepuré. Et godt produkt som inneholder stoffer nødvendige for en organisme. Behandlings- og profylaktisk produkt: normaliserer...
Portefølje (7)
Ukraina, Ternopil
...Hurtigkull fra den nye generasjonen av Pini Kay-briketter. Den 'rørformede' designen med det sentrale luftkammeret er spesifikt utviklet for å forbedre luftstrømmen og sirkulasjonen, noe som betyr at det er mer oksygen tilgjengelig for å forbedre forbrenningsprosessen. Disse firkantede kullbrikettene er perfekte for grilling og tilberedning av måltider med ekte varme, både innendørs og utendørs...
Portefølje (7)
Ukraina, Bila Tserkva, Kiev Region
...Pannen er laget av støpejern, har tykke vegger og en tykk bunn, Den er perfekt for jevn tilberedning av retter uten å brenne, Den er motstandsdyktig mot skader og tillater bruk av metallkniver, SKU:O2860-P2-C Diameter, mm:200 Vekt, kg:1.41 Veggtjukkelse, mm:3.5 Høyde, mm:35 Bunntjukkelse, mm:4.4 Utstyr:med glasslokk Vekt, g:1410 Type:Tradisjonelle stekepanner Serie:Optima Materiale:Støpejern Lokk:Spis...
Portefølje (200)
...LINSE Vi tilbyr det største utvalget av linser til kjære kunder som bor i enhver krok av verden. Dette utvalget av linser brukes mye i tilberedning av deilige linse-suppeoppskrifter og er veldig populært. Linser vi eksporterer og leverer tilbys til nominelle priser.
Portefølje (7)
Ukraina, Kyiv
... pakken), og den er praktisk å ta med seg på jobb. Du kan også ha den "i reserve" på kjøkkenet for rask tilberedning. Det bør bemerkes at holdbarheten til frysetørket mat er lang, og samtidig bevares smaksegenskapene. Hvordan smaker det? Soppsuppen har en delikat kremet smak og intens aroma. Den rike buljongen metter kroppen raskt og varmer perfekt. Tilberedt etter den klassiske oppskriften kan den deilige soppsuppen fra Panfruit trygt serveres ved festlige anledninger. Tilberedningsmetode: Kast oksygenabsorberen.
Portefølje (19)
Ukraina, Dnipro
...Retortemballasje er en myk matemballasje, som er et utmerket alternativ til vanlige bokser under produksjonen av hermetisk mat. Den brukes til: produkter som krever sterilisering, som: grøt, gryterett, hermetiske varer, supper, sauser, babymat (grønnsak- og fruktmos, supper, pasta, samt korn, kjøtt, paté), dyrefôr. Rask tilberedning er den viktigste fordelen med slike retter.
Portefølje (10)
Ukraina, Kharkiv
...Vi er glade for å tilby deg en tradisjonell fransk rett - Escargot. Vi velger nøye ut de beste sneglene til dette, og koker dem deretter i vann med krydder og supplerer med forskjellige sauser. Tilgjengelige sauser: Bourguignon-snegler, Dorblu-saus, Nøttesaft, Lime-chili-saus, Italiensk tomatsaus, Sennepssaus, Soppsaus, Sitron-saus. Etter tilberedning fryser vi dem og pakker dem vakuum. Vi...
Portefølje (5)
Ukraina, Kyiv
... energikildene for menneskekroppen. Sukker produseres hovedsakelig fra sukkerroer eller sukkerrør. Sukker er hovedingrediensen for tilberedning av søte retter og drikker. Det tilsettes te, kaffe og kakao for å gi dem en søt smak som reduserer den standard bitterheten. Sukker fungerer som et godt konserveringsmiddel for tilberedning av ulike produkter fra frukt og bær – syltetøy, marmelade, gelé. Den ernæringsmessige verdien av 100 g produkter er 1666,4 kJ eller 398 kcal (karbohydratinnhold) – 99,8 g. For mer informasjon, vennligst kontakt oss.
Portefølje (27)
Ukraina, Kharkiv
...Lammet oppdrettes i opptil 12 måneder før det slaktes. Dette gir en kjøtttype som er yngre og mer mørt enn sau. Derfor er tilberedningstiden for lam betydelig kortere. ... Mer markant, mer kjøttfull og mørkere, er kjøttet ideelt for langsom tilberedning, som gryterett eller couscous.
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play