Italia, Favara
Altamarea produserer kun røkt sjømat siden 1996. I et stadig mer kjemisk og industrielt matmarked har Altamarea bevart sin håndverksmessige produksjonsprosess, noe som sikrer produktet en naturlig røyking og skiller seg fra konkurrentene. Røyking er en gammel prosess for konservering og smakssetting, hvis resultat ikke kan standardiseres, men er helt avhengig av operatørenes ferdigheter...
... eksemplarene plassert i begrenset befolkningstetthet. Selskapet selger fersk eller kald-røkt siberisk stør, men først og fremst kaviar fra siberiske og russiske arter (osetra). Det som gjør kaviaren spesiell, er friskheten og fraværet av konserveringsmidler. Kaviaren blir håndlaget etter tradisjonelle metoder, der de utvalgte dyrene brukes når kvalitetskarakteristikkene er perfekte med hensyn til...
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
Italia, Ravenna
Italia, tivoli
Produksjon og markedsføring av sjømatprodukter...
Italia, Bisceglie
Import-eksport av ferske og frosne sjømatprodukter samt ikke-frosne matvarer.
Italia, Crespadoro
Produksjon - salg av fersk og røkt ørret...
...Røkt og kokt ørret for gastronomi og Ho.Re.Ca ISO 22005:2008 DTP 035 CSQA "Kontrollert matvarekjede" Bedrift finalist Oscar Green 2010 "over kjeden" Røkt ørret og ørretfileter, kaldrøkt, varmrøkt, dampet, gratinert med fast og variabel vekt.
Italia, Pieve Tesino
Håndverksmessig produksjon av røkt pølse, inkludert den uforlignelige speck fra Tesino.
RØKT OG GODE TING...
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italia, Melzo
... Milano. Toppingen på pizzaene er alle italienske og inkluderer DOP bufallo mozzarella, fior di latte mozzarella, røkt provola, og økologisk ekstra jomfruolivenolje DOP. For mer informasjon eller for å reservere et bord, kan man ringe til nummer 3667146300.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play