Rosano tørket frukt ble grunnlagt i 1959 av Gaetano Rosano, far til den nåværende eieren, som bestemte seg for å starte en virksomhet med skalering og salg av mandler for produksjon av halvfabrikata av alle typer. Senere utvidet selskapet virksomheten til pistasj, som familien hadde eid jord siden tidlig på 1900-tallet. Arbeidet med skalering og rensing av pistasj fortsatte i mange år, frem til...
Portefølje (4)
Italia, Cortazzone
...La Baldaiassa, et italiensk selskap, ligger i kommunen Cortazzone, i et kupert område kalt Val Rilate, som er en del av Monferrina kjent som Colline dell'Alto Monferrato Astigiano. Selskapet har siden 2009 drevet med salg og bearbeiding av Tonda Gentile Trilobata-hasselnøtter, produksjon og salg av hasselnøttolje, mandler, valnøtter og piemontesiske spesialiteter både søte og salte. I selskapets...
Portefølje (7)
landbruksselskap, spesialisert på produksjon av aromatiske urter (siciliansk oregano og safran), oregano i bunter med stilker og smuldret oregano, mulighet for ulike emballasjestørrelser. skallfjerning og bearbeiding av sicilianske mandler, skrellede mandler, blancherte mandler, ristede mandler, mandelmel, mandelkremer, ekstra virgin olivenolje og korn.
Italia, Ospitaletto
... holdbarhet. Alle våre nett er giftfrie og egnet for kontakt med mat, de er teknologisk avanserte og produsert 100% i Italia. Utvalget av produkter vi tilbyr inkluderer nett med knute, stillasnett, fuglebeskyttelsesnett, frostbeskyttelsesnett, haglbeskyttelsesnett, insektsbeskyttelsesnett, rovdyrbeskyttelsesnett, beskyttelsesnett, stillasbeskyttelsesnett, skyggenett, nett for landbruk, nett for...
Italia, Paderno F.c. (bs)
... sektor: SIVILE RESTER: R.D.F tørker, C.D.R. tørker, slam tørker, rester av leire tørker, kloakk tørker. MATINDUSTRI: Nøttesteker, Kastanjetørker, Haselnøtt tørker, Mandler tørker, Peanøttsteker, Brødsmulertørker, Gresskarfrø tørker, Te tørker, Pressing korn tørker. AGRO-INDUSTRIELL: Spon - chips tørker, Medisinske urter tørker, Lærrester tørker, Kubiske og pressede produkter tørker, Bomullsfrø tørker, Eggeskall tørker, Druesteiner tørker, P.E.T tørker, polyetylen tørker, gummitørker, Havsalt tørker, Vaskefrø tørker, Hagefrø tørker, Korn tørker.
Italia, Mazara Del Vallo
Ta en gammel bakeri. Sett inn en familie som i 50 år har fulgt de gamle sicilianske oppskriftene. Tilsett ricotta, mandler, pistasjnøtter og sitrusfrukter født av solen og jorden i Sicilia. Bland dem med riktig mengde enkelhet, tradisjon og kreativitet. Du har fått en søt Rocca. Rocca Confectionery Industries ble grunnlagt for å fremme eksellensen til den sicilianske konditoriet og tilfredsstille...
Portefølje (8)
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Italia, Milano
... nøye HACCP-prosedyrer. Våre anlegg har kapasitet til å rense over 2.000 kg produkt daglig og representerer kronjuvelen av italiensk teknologi: de har evnen til å redusere bakteriell kontaminasjon med fordelen av å la frukten være levende og vital, samtidig som de opprettholder ferskheten, kvalitetskarakteristikkene og sikkerheten. Katalogen, som stadig utvides, inkluderer salg av blåskjell eller muslinger, ekte vongole, kanaler, fasolari, spiselige hjerter, venus-skrin, hårete blåskjell, havsitroner, muslinger, trøfler, sjøpinnsvin og mandler.
Aziende Agricola Miceli Domenico selger online økologisk ekstra jomfru olivenolje. Flere formater tilgjengelig. Produserer også: Siciliansk oregano malt i pose, ubehandlede sicilianske johannesbrød, sicilianske mandler med skall, valnøtter med skall, tørkede bønner, granatepler og sitrusfrukter. Besøk også nettsiden vår for å oppdage alle kampanjer relatert til våre typiske sicilianske produkter. Frakt over hele Europa med ekspresskurér.
Italia, Soriano Nel Cimino
... høstet av kooperativets bønder blir behandlet eksklusivt av UniEsport, kooperativets betrodde, foretrukne partner. For å tilfredsstille kravene fra konfektindustrien har selskapet vårt vokst til å dekke et område på omtrent 9000 m2, som inkluderer ulike bygninger og anlegg for å levere våre ferdige produkter. Vårt mest kjente produkt er "Hazelnut Tonda Gentile Romana", som vi stolt har produsert i over 20 år. For å tilby våre kunder det bredest mulige utvalget av produkter, samarbeider vi også med de beste produsentene av italienske mandler, valnøtter fra Sorrento, pinjekjerner og pistasjnøtter.
Italia, Rocchetta Nervina
... den beste kultivaren i verden: taggiasca-kvaliteten som har en mild smak som minner om mandler og en myk fruktsmak i avslutningen. Vår gamle frukthage ligger i Rocchetta Nervina, en liten landsby i den italienske rivieraen på 435 meters høyde. Vi sender over hele Storbritannia gratis fra 53£.
Italia, Montelupo Fiorentino
SFIZIO ble grunnlagt av Antonio Martorana og Aya Yamada, som drevet av en felles lidenskap for god mat, bestemte seg for å opprette et lite verksted i sentrum av Montelupo Fiorentino, bare et steinkast fra Firenze, i hjertet av Toscana. Her produserer vi ulike typer cantucci og te-kjeks, nøye utvalgt med ingredienser av høy kvalitet, som italienske mandler, fiken fra Cosenza, pistasjnøtter...
Italia, Castiglione Di Sicilia
... utvalget "Linje for tørket frukt og halvfabrikata" kompletteres med pinjekjerner, valnøtter, sultaner, peanøttkjerner, cashewnøtter og revet kokos. Gjennom en grundig utvelgelse av hver råvare, med nøyaktige og omhyggelige arbeidsmetoder og kvalitetskontroller i hver fase av produksjonen, er vi i stand til å tilby et variert utvalg av halvfabrikata og råvarer for konditorier og iskrembutikker, som pesto og pistasjkrem, dekking, kakao i pulverform, instantkrem, pastaaroma, pulverbaser, topping, økologisk mandelolje, praliner av tørket frukt, fruktpasta og tradisjonelle smaker.
Italia, Pisa
I hjertet av Toscana, nær Pisa, produserer Amedei sjokolade av høy kvalitet fra utvalgte plantasjer. Sjokoladeplater, Napolitains, Trøfler og Praliner, Krem. Mørk og ekstra mørk sjokolade, melk og hvit sjokolade, sjokolade med hasselnøtter, med mandler, med frukt og ganduja-sjokolade, cru monorigin sjokolade. I tillegg til klassikerne produserer Amedei Monorigin Cru Chocolate fra...
Forberedelser for søtsaker, biancomangiare, kaker, småkaker, hurtigkremer, smørbare kremer, sorbeter, granita, mandelmelk på glassflaske (den eneste produsenten i verden), tørkede cherrytomater i olje, tomatpasta, olivenpaté. Alle forberedelser for søtsaker lages med Avola-mandel som base. Vi lager også nougat og sprø snacks basert på mandler, pistasjnøtter, hasselnøtter og peanøtter. Kanderte...
Portefølje (1)
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
... forskning og utvikling av tradisjonelle piemontesiske oppskrifter i en "glutenfri" versjon, har klart å skape en unik serie produkter med eksepsjonell kvalitet og smak. Daniel har over 30 års erfaring i bransjen og fortsetter hver dag å studere, innovere og forbedre sine bearbeidingsteknikker. Vår misjon er å tilby produkter med en unik og uforvekslelig smak til alle som lider av matintoleranser...
Italia, Lucca Sicula
... og tilhører DOP-området for Ribera-appelsiner. Vi plukker dem kun etter å ha mottatt bestillingen, og de sendes etter betaling via bankoverføring eller PayPal. For store kvantiteter må man ringe og deretter sende en forespørsel på e-post, så vil vi kunne gi svar på spørsmålene deres. Den ekstra jomfruolivenoljen er produsert og pakket av oss og utvinnes kaldt i kontinuerlige maskiner. Variantene er Biancolilla fra Caltabellotta og Nocellara. Mandler er en del av tørket frukt.
Portefølje (3)
Italia, Raffadali
La Lauricella sas er spesialisert på bearbeiding av mandler og pistasjnøtter fra Sicilia. Selskapet bruker den nyeste teknologien og kan garantere et sluttprodukt med høye kvalitetsstandarder. Vår bedrift samarbeider med dagligvarehandelen, konfektindustrien, restauranter, konditorier, iskrembutikker og catering både nasjonalt og internasjonalt.
Italia, Thiene
Produsent av maskiner for næringsmiddelindustrien. Spesifikt produserer vårt selskap sprøytemaskiner (liten, middels og stor produksjon) som er egnet for alle typer deig (smuldredeig, pisket smuldredeig, myk deig, glutenfri deig, deig med mandler eller hvilken som helst ingrediens).
Portefølje (1)
Italia, Cirò Marina
...Vår Granita har mange smaker: Sitron, Jordbær, Mynte, Appelsin, Melon, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Kremen kommer i smaker som: Kaffe, Hasselnøtt, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Sorbeten har en fløyelsmyk smak av: Sitron, Mandariner, Rosa Grapefrukt, Appelsin, Jordbær og mange andre smaker etter forespørsel. Mange andre produkter som Yoghurt, Ginseng, Bygg, Te, Iskrembaser, Varm og kald sjokolade og mange flere produkter. Vårt selskap er til disposisjon for emballering av produktene med DERES MERKE og for eventuelle andre forespørseler dere måtte ha.
Italia, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
I tre generasjoner har vi hver dag gitt dere søte øyeblikk med våre småkaker, laget daglig med den samme lidenskapen og omsorgen som før. Morgensnackene, krøllene, småkakene, tricottiene, taralle, savoiardi, de fylt med fiken og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkorns cruscolotti og pancacao, er enkle og ekte produkter som kommer fra vårt personlige...
Italia, Piacenza
... være innsikten til Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte som flyttet til Piacenza. I produktene som bakes daglig og tilberedes etter tradisjonene fra høyere konditorikunst, legges det stor lidenskap og fantasi, samt kontinuerlig oppmerksomhet på ingrediensene. De beste kakaobønnene fra Venezuela, Bolivia og øya Sao Thome velges ut for å bli bearbeidet og kombinert med mandler eller hasselnøtter, og skaper en sjokolade som har blitt en søt vane for alle i Piacenza.
...rosmarin og chili. Vi tilbyr også høykvalitets IGT Salento-viner laget av druer som Primitivo, Negroamaro, Ottavianello og Malvasia. ROSE', HVIT, RØD og PASSITO. I tillegg har vi en begrenset produksjon av søte mandler fra gamle trær som vokser spredt i våre olivenlunder, som vanligvis brukes i gourmetbakst, kulinariske oppskrifter eller som snacks. Bedriften har alltid blitt drevet med stor...
Italia, Noto
Selskapet produserer 100% økologiske produkter som: olje, oliven og mandler i et uberørt område i Val di Noto (Syracuse) med sertifiseringer fra Økologisk Landbruk og transparente resultater fra jordanalyser.
Italia, Cellole
...FOOD'S BAIA er selskapet som har vokst frem fra erfaringen til tre generasjoner. Fra møtet mellom våre ferdigheter og de mest betydningsfulle produksjonsrealitetene i vårt område, Napoli og Campania, oppstår ideen om å distribuere det beste av våre håndverksmessige bakeriprodukter, både søte og salte, i Italia og utlandet. Hvetekjeks, taralli med mandler og mange konditoriprodukter. Tradisjonelle...
Italia, Palermo
...småkaker, søtsaker og frokostblandinger laget med førsteklasses mel fra Timilia, Russello og Maiorca. Det mangler ikke på linser, kikerter, mandler, hasselnøtter og andre belgfrukter og økologisk tørket frukt. Mange produkter fra siciliansk konditori: cannoli, cassata, mandelkaker, sprø godbiter og pistasjnougat. Vi elsker sunn, økologisk, velsmakende og næringsrik mat. Vårt utvalg forteller om denne lidenskapen. Besøk nettstedet vårt, og du vil bli hjulpet av vårt forbrukerkontor i alle faser av kjøpet. Rask og sikker frakt.
... er det mulig å smake og kjøpe alle produktene til fabrikkpriser, i tillegg til å besøke produksjonen og se hvordan confetti lages! Ernesto Brusa lager også bomboniere, invitasjoner, pakker og gavekurver. Ernesto Brusa er høy kvalitet confetteri, takket være en tiårig tradisjon og respekt for verdiene som ble overført av grunnleggeren. Confetti fra Varese av Ernesto Brusa blir til slik: confetti med mandler og råvarer av beste kvalitet, kombinert med en nøye og dyktig bearbeiding. Confetti fra Varese kan kun kjøpes hos Ernesto Brusa i butikken tilknyttet fabrikken.
... ingredienser av høy kvalitet, bearbeidet som tradisjonen tilsier. I lang tid har scorzetta vært blant de tradisjonelle søtsakene i Bernalda, byen i provinsen Matera som er rik på historie, tradisjoner og et turistmål i Lucania. Oppskriften på scorzetta fra Bernalda er en av de beste og eldste, og består av få og enkle ingredienser som eggehvite, sukker og mandler. Kom innom eller besøk vår nettside www.la-scorzetta.it for å kjøpe scorzette, oppdage oppskriften til Vincenzo Zito eller se hele det høye konditoriet fra konditoriet L'Orchidea.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play