Italia, Bergamo
Italia, Ardea
...Mandelico er en ny alfa-hydroksysyre utvunnet fra mandler, og den virker på en mildere og mer skånsom måte, ved å fungere som keratolytisk uten å forårsake verken svie eller rødhet, samtidig som den opprettholder sin effektivitet. I tillegg har den dokumenterte depigmenterende egenskaper og kan brukes med suksess i behandlinger mot hudflekker. I Mandelica-linjen finnes det også flere aktive...
Portefølje (110)
...bakverk, marsipan). Rike på næringsstoffer og fiber, hjelper de med å dempe appetitten uten å føre til vektøkning, samtidig som de motvirker hyperglykemi og risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer. Her er de siste nyhetene om fordelene med mandler presentert på den årlige konferansen til American Society of Nutrition. Hva er det beste mellommåltidet for å stille sulten uten å påvirke appetitten til måltidene? De nyeste forskningsnyhetene ser ut til å etterlate lite tvil om at et av de beste valgene er å velge en håndfull mandler.
Portefølje (6)
Italia, Forlì
... også for å være den matvaren med høyest fiberinnhold. De organoleptiske egenskapene til rå, skrelte mandler er imidlertid så interessante at de kan brukes i ulike områder av matlagingen. Vi finner dem i baking og konditorvarer, i produksjon av drikker, urtete og iskrem, samt i tilberedning av forretter, snacks, første- og hovedretter. De kan også ristes, karamelliseres, males til smuler og mel, noe som viser en allsidig karakter.
Portefølje (50)
Italia, Lauro
... oppskrifter og i salte retter. Du kan bruke dem i salater, i yoghurt, i tilberedningen av søte og salte bakervarer. De er utmerkede til frokost, for eksempel tilsatt i yoghurt, men også deilige alene som snacks. Til slutt er de mye brukt i konditorfaget: utvalget av desserter som kan lages med mandler er virkelig stort, da de er en av hovedingrediensene for tilberedning av småkaker, bakverk og kaker.
Portefølje (10)
Italia, Grosseto
...Mandler med skall, skrelte mandler og mandelmel fra Spania og California.
Portefølje (3)
Italia, Partinico
... granulat, nougat, sprø snacks, osv. Operatørens autonomi i behandlingen avhenger av mengden av produktbehandlingen, så det er essensielt å kalibrere produksjonen, også for et forhold til markedet, med en forhåndsanalyse av de markedene man har i tankene, både i lanseringsfasen og i omstruktureringsfasen av selskapet. Våre konsulenter kan hjelpe deg med å planlegge disse aktivitetene, ved å velge selskaper med mange års erfaring innen det spesifikke området. Også i eventuell analyse av nye markeder, europeiske og/eller internasjonale.
Portefølje (5)
Italia, Milano
...Den ekte uttrykkelsen av italiensk kaffe Ristretto, en blanding bestående av arabica fra Brasil, kombinert med førsteklasses arabica fra Peru, avgir en uforglemmelig duft av mandler og mørk sjokolade; de små prosentene av Robusta fra Vietnam og den svært verdifulle robustaen fra Uganda som inngår i denne blandingen, skaper en fyldig crema, og den rike kroppen gir en vedvarende ettersmak, noe som...
Portefølje (8)
Italia, Barrafranca
...Minnula – Mandler med fiken og svart pepper er en naturlig blanding av sicilianske mandler fra våre beste kultivarer, smaksatt med sicilianske fiken og krydret med malt svart pepper. Sprø og intense, de er en eksplosiv blanding av smak og intensitet. Mandler kombineres med den vedvarende aromaen av fiken og svart pepper for en smakfull snack å ta med seg.
Portefølje (10)
...Nye ankomster i småkakekategorien, for å øke utvalget for de som søker glutenfritt og vegansk. Glutenfrie småkaker som er sprø, lette og aromatiske, beriket med kakao og mandler, uten laktose og egg. Håndlaget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker, med tillegg av plantefibre. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 38g eller i pakker på 150g.
Portefølje (10)
...Søtt, skrelte mandler fra Puglia Mandler fra Puglia er laget av frøet fra mandeltreet (prunus dulcis) og gjennomgår prosessen med skrelling, nøye utvelgelse og kalibrering. Mandler brukes mye i tilberedningen av søtsaker som: nougat, konfetti, kaker, småkaker, amaretti. De er rike på proteiner, vitaminer (spesielt B-vitaminene og vitamin E), essensielle aminosyrer, umettede fettsyrer og...
Portefølje (2)
...Personlig tilpassede mandeltartufater pakket enkeltvis. Emballasje i metallboks og pappeske. Vi pakker også for flyselskaper, cruiseskip, hoteller og restauranter. Boks på 750 gram for barer med personlig merke. For annen emballasje enn standard, vennligst kontakt vår salgsavdeling på tlf. +39 3477240044.
Italia, San Pietro Clarenza
... servering ved bordene i restauranter, barer, te-salonger osv.) eller i elegante pakker for utstilling på hyller eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) egg hvite (naturlige, ikke frysetørkede) Pistasj, sjokolade / Vanilje...
Portefølje (8)
Italia, Barletta
...Den økologiske gianduia cremino tilhører en linje som også inkluderer økologisk mørk gianduia med hele hasselnøtter, økologisk mørk gianduia med Puglia-mandler og økologisk melk gianduia med hele hasselnøtter.
Portefølje (10)
Italia, Palo Del Colle
...produksjon og markedsføring av apuliske mandler, skrelte, uskalte og med skall...
Portefølje (2)
Italia, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg ESKE for 4 Kg Beskrivelse Rosiner, Appelsin, Kandisert Sedertre, Kaffe, Piemonte Hasselnøtter IGP og Mandler dekket med 58% Ren Mørk Sjokolade, 32% Melkesjokolade eller Hvit Sjokolade.
Portefølje (97)
...Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Portefølje (8)
Italia, Trino
Siden 1981 har GELPAS vært gelato, croissanter og snacks for barer og restauranter. Med uforlignelige produkter er vi det eneste reelle alternativet for din bar! Service, kvalitet og rimelighet. Denne filosofien har alltid vært vårt faste punkt, og i dag leveres den fortsatt med lidenskap og besluttsomhet. GELPAS er spesialisert utelukkende på levering til barer, restauranter, puber og kaféer. Der...
Portefølje (9)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
Italia, S.spirito Di Bari
PugliaEat, oppstår fra behovet for å skape "en allianse mellom små" for å bygge nettverk. "Opprinnelse" og "typisitet" er essensen i våre produkter og bør betraktes som verdifulle verktøy å bruke med stolthet i disse krisetider. Den lille dimensjonen av oss alle, når den settes inn i et globalt marked, kan i dette øyeblikket være en velsignelse fordi den lar oss fullføre produktene våre før ette...
Portefølje (7)
Italia, SALZANO
... - 850 g sukker; - 250 ml vann. Valgfritt kan man også tilsette vanilje eller kanel Maskindimensjoner cm 70x45x70 Emballasjedimensjoner cm 80x60x95 Maskinvekt kg 23 Vekt med emballasje kg 27 Maksimal kokekapasitet kg 2 Koketid for maksimal last. min 25 Nominell elektrisk effekt W 3400 Nominell elektrisk spenning 230 V Frekvens Hz 50...
Portefølje (6)
...Regenererende krem med mandelsyre. Gjør huden glatt og jevn. Brukt daglig, som en fornyende behandling, gir den ny hud ved å forbedre fasthet, glatthet og glød. Takket være tilstedeværelsen av mandelsyre (utvunnet fra kjernen av mandler) har den en effektiv peelingeffekt på huden, som fjerner giftstoffer, urenheter og døde hudceller, og fremmer dermed produksjonen av nye celler for et utrolig friskt og vitalt ansikt.
Portefølje (3)
Italia, Gravina di Catania
...Krydder til første retter og kjøtt eller for å gi smak til sauser. Den ferske basilikumen, nøye utvalgt og dyrket i de grønne sicilianske åsene, er grunnlaget for denne pestoen, sammen med mandler og et lite dryss havsalt. Etter åpning, tilsett ekstra jomfruolivenolje til toppen og oppbevar i kjøleskapet. Konsumeres innen 10/12 dager. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Milano
...Face Wash & Mask er et allsidig produkt som kombinerer en dobbel rense- og gjenopprettende effekt for å vekke, friske opp og redefinere huden. Ideell for å fjerne døde hudceller, urenheter og overflødig talg, bevarer den hudens balanse og pH. Oljer fra Gulrot, Mandler, Risekli og Avokado beroliger og nærer dermis, mens ekstrakter fra Malva og Mimosa revitaliserer epidermis. Vitamin E, med sine...
Portefølje (7)
Italia, Maruggio
...Harmonisk ekstra jomfru Den typiske gullgule fargen oppnås gjennom kaldpressing av oliven, hvor olivensortene er Oliarola og Cellina. Den har en balansert smak, umiddelbart behagelig med et hint av mandler. Det er en frukt med middels intensitet, med behagelige dufter fra Middelhavet. Tilgjengelig i flasker: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – Beholder 5,00 lt. Takket være sin milde smak, passer...
Portefølje (8)
Italia, Montalto Uffugo
...De delikate tørkede fiken fra Calabria, små, med nesten usynlige frø og en uendelig sødme, bakt i ovnen og med en utsøkt siciliansk mandel inni, pakket i en boks på 200 g. Oppbevares på et kjølig og tørt sted, borte fra varmekilder og sterkt lys.
Portefølje (19)
Italia, Forli'
...Profesjonelle produkter for massasje basert på ren naturlig olje "oleicos". Albicocca nocciolo – Aprikoskjerner Avocado integrale – Hel avokado Argan – Argan Borragine – Borago Cacao – Kakao Cocco – Kokosnøtt Canapa – Hamp Crusca di riso – Ris kli Enotera – Kveldsprimula Germe di grano – Hvete kime Girasole – Solsikke Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Linfrø Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Søte mandler Nocciola – Nøtt (hasselnøtt) Oliva – Oliven Pesca nocciolo – Fersken Rosa moscheta – Nyper Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druestein ml. 250 – ml. 500...
Italia, Bronte
NCM NUTS SRL, med base i Bronte, Catania, Italia, er en ledende leverandør av høykvalitets tørkede frukter, spesialisert på import og eksport av premium produkter. Med omfattende erfaring i bransjen betjener vi kunder over hele verden, og tilbyr et bredt utvalg av tørkede frukter for både detalj- og engrosmarkeder. Vår portefølje inkluderer pistasjnøtter, mandler, hasselnøtter og mer, alle nøye...
Portefølje (21)
Italia, Bronte
Present i Bronte, kjent for sin DOP-grønn pistachio, har Spitaleri s.r.l. startet sin virksomhet med skalering av det grønne gullet, med tilhørende bearbeiding og kommersialisering av pistachio, mandler og lokale hasselnøtter. Etter år med nøye utvalg importerer vi de beste utenlandske variantene av tørket frukt i full overensstemmelse med våre kvalitetsstandarder, og garanterer produkter med...
Portefølje (2)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play