...Il Parmigiano Reggiano DOP er resultatet av en dyktig håndverksprosess, overlevert fra generasjon til generasjon. Medlemmene produserer det etter den tradisjonelle metoden, i provinsen Mantova på høyre bredd av Po. Tilgjengelig i ulike størrelser og modninger som varierer fra minimum 14 måneder til 30 måneder med modning.
Italia, Sant'ilario D'enza
... sjelen i vår produksjon, hvor vi følger tradisjonelle metoder for å garantere produktkvalitet og autentisitet. Vi tilbyr også et spesielt utvalg av fjell-Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa-kyr, som ytterligere beriker vårt sortiment.
Portefølje (6)
Italia, Misano Adriatico
...Deilige snacks med fersk Parmigiano Reggiano, laget med DOP. 5 barer à 20g med lagret ost for en deilig smaksopplevelse. Sunn, rik på kalsium, proteiner og smak. Perfekt som et raskt snack eller som et sunt tillegg til måltidet ditt.
Portefølje (200)
Italia, MILANO
...Fra 20 og 26 måneder når Parmigiano Reggiano den modningen som er nødvendig for å uttrykke sin karakteristiske smak, men beholder fortsatt smaksnoter typiske for ung ost. Den tilbyr derfor ganen hint av smeltet smør, melk og yoghurt, kombinert med en fruktig ettersmak som minner om banan og ananas, i en delikat balanse mellom søtt og salt. Osten fremstår smuldrete og kornete, med en halmgul farge. KG 35.000 VEKT HELE FORM PRIS PER KG I EURO 7,00 UTLØP 15/10/2025 MINIMUM BESTILLING 50 HELE FORM...
Portefølje (233)
Italia, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia og pregiato miele di Tiglio. Uten tilsatt sukker og konserveringsmidler. Kun fersk sesongfrukt og håndlaget honning fra vår produksjon. 100% made in Italy. For å oppnå den beste konsistensen anbefales det å konsumere den ved en temperatur mellom 5-10 °C. Ingredienser: Pera 65%, miele di Tiglio 35% ABBINAMENTI Utmerket til å akkompagnere lagrede oster som Parmigiano Reggiano, pecorini; erborinati som Gorgonzola og Roquefort.
Portefølje (116)
...Parmigiano Reggiano 30 måneder er en konsentrat av smak, smuldrete og kornete, med en sterk aroma. Den karakteristiske smaken gjør den til en triumf for smaksløkene. Den lange modningen gjør den til et svært lettfordøyelig produkt, rikt på næringsstoffer, og egnet for laktoseintolerante og små barn.
Portefølje (3)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store er et italiensk selskap som er ledende innen produksjon og distribusjon av typiske matvarer fra Puglia, med fokus på eksport til internasjonale markeder og engros. Takket være en nøye utvalg av råvarer, som utelukkende kommer fra lokale gårder og oppdrett, garanterer vi autentiske produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment inkluderer ferske oster som mozzarella di bufala, kremet burra...
Portefølje (29)
Italia, Parma
...Greci Generelle Varelager, et banebrytende selskap innen modning av ost, hovedsakelig Parmigiano Reggiano.
Portefølje (4)
Italia, Genova
...Parmigiano-Reggiano produseres utelukkende i provinsene Parma, Reggio Emilia, Modena og deler av provinsene Mantova og Bologna, på slettene, åsene og fjellene som ligger mellom elvene Po og Reno. Dette er området som huser fire tusen gårder hvor storfeet fôres med lokalt dyrket fôr.
Italia, Bagnolo San Vito
...Parmigiano Reggiano i hele former (1. valg) Staging: 24 måneder Vekt: 37 Kg / 40 Kg Pris: € 9,60 per Kg Minste bestilling: 650 Kg Parmigiano Reggiano i hele former under valgt Staging: 24 måneder Vekt: 37 Kg / 40 Kg Pris: € 9,30 per Kg Minste bestilling: 650 Kg...
Portefølje (2)
Italia, San Pietro Clarenza
...Denne duftende og smakfulle pestoen er ideell for å lage deilige pastaretter. Den kan smøres på ristet brød eller kjeks for å lage deilige forretter og snacks. Den tilfører også aroma og smak til salater. INGREDIENSER: Fersk basilikum minimum 70%, ekstra jomfruolje, solsikkeolje, Parmigiano Reggiano (MELK, salt, KJERNING) PINJEKjerner, VALNØTTER, salt. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
...Automatisk maskin for enkel og grundig rengjøring av ost. Designet for rengjøring av skorpen, med et justerbart dybdenivå avhengig av ønsket resultat. For rivemaskinen: utfører en dyp og spesielt nøyaktig rengjøring. For salg i skiver eller biter: utfører en lettere rengjøring, uten overflødig avfall. Rengjør omtrent 350/400 former med ost av typen Parmigiano Reggiano per dag. Elektropneumatisk...
Portefølje (47)
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
Italia, Soragna
Sarca, med hovedkontor i Soragna, pakker hard- og halvhard ost, Parmigiano Reggiano og Grana Padano i folie og poser under Cryovac-vakuum. Transportorganisering i Italia og i utlandet med containerlaster, stykkgods, montering, lagertjenester og fraktplattformer.
Andre produkter
Ost
Ost
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
...salg av landbruksprodukter og produksjon av dyrefôr, for eksempel for melkekubesektoren tilknyttet Parmigiano Reggiano. Salg av ved og pellets i paller er i vekst, med mulighet for kundene til å benytte seg av hjemlevering.
Portefølje (9)
Italia, Bibbiano
...Ostefabrikken har adresse i Via Vittorio Veneto 4, naturligvis i Bibbiano (RE), og hver dag produseres det i gjennomsnitt 16 former av Parmigiano Reggiano (nesten seks tusen i løpet av et år), merket med registreringsnummer 629. I butikken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" foregår det direkte salg til publikum av Parmiggiano Reggiano, smør og ricotta. Til tross for hva som har skjedd i andre...
Italia, Montechiarugolo
Jeg presenterer meg, jeg er Giorgio Bonati, og sammen med min sønn Gianluca driver vi vår gård i Parmas landskap. Vi er en familie av bønder og oppdrettere i fire generasjoner. I dag har vi omtrent 100 kyr som produserer melk som vi omdanner til Parmigiano Reggiano i osteprodusenten. Deretter modner vi produktet i et modningslager. Vi produserer vår Parmigiano Reggiano kun med melk fra våre kyr...
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, som ligger langs Via Emilia mellom Reggio Emilia og Parma, produserer smør laget av fløte med en uforglemmelig smak, da det er samlet fra mer enn 150 meierier som produserer Parmigiano Reggiano. I tillegg til å tilby alle mulige smørtyper, er selskapet også modner Parmigiano Reggiano (som de også produserer) og Grana Padano, solgt både i hele former og pakket vakuum...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi er spesialisert på modning og porsjonering av italienske oster og mer. Vi kan tilby en komplett pakke med oster: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i ulike modninger, porsjoner og revet. Mange italienske DOP-er: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sveitsiske oster, harde oster, myke oster, geite- og sauoster, Provoloni, unge melkoster, semi- og supermodnede oster.
Italia, Guastalla
I Guastalla, mellom Reggio Emilia og Parma, forener et familieeid selskap de to beste tradisjonene i Emilia Romagna, kulinarisk kunst og ingeniørkompetanse. Bertazzoni er arving av den gastronomiske arven fra regionen, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddik. Av denne grunn bruker de som elsker å lage mat Bertazzoni-kjøkken og kokeplater, bygget med lidenskap og kompetanse av kjøkkeneksperter.
Italia, Torino
... kvalitetsprodukt. Produktutvalget fra PAMA er resultatet av en nøye utvelgelse av produsenter som er spesielt opptatt av kvaliteten på råvarene, og spenner fra representative og prestisjefylte merker som Parma-skinke og Parmigiano Reggiano, til mer hverdagslige produkter som kan bringes til bordene våre hver dag, samt nisjeprodukter fra regionen, et resultat av kontinuerlig forskning for å gjenskape gamle og glemte smaker. PAMA tilbyr det mest komplette utvalget av spekemat og oster, i stand til å tilfredsstille selv den mest kresne gourmet.
... muliggjøre en sterk vekst i produksjonen av Parmigiano Reggiano: i 1960, med 107 medlemmer, var melkemengden 20.000 kvintal for en produksjon av 3.700 former per år; i 2005 økte antallet medlemmer til 24, melkemengden nådde 165.000 kvintal og produksjonen var 30.000 former per år; i 2017 var medlemmene 16, melkemengden var 215.000 kvintal og produksjonen var 36.000 former per år.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Milano
... utenlandske produkter som Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverte matvarer, ekstra jomfruolje med svært lav syreinnhold, italiensk og spansk skinke (jamon iberico), bresaola, og frossen fisk (argentinske reker). Ved å markedsføre produkter som er reservert for nisjemarkeder, har vi bygget opp en viktig portefølje av spesialiserte distributører både i Italia og i utlandet, som gradvis gjør det mulig...
...Vårt selskap ble grunnlagt i 1998 som engrosdistributør av rå Parma-skinker og Parmigiano Reggiano, derav navnet: PRO.PAR. I løpet av årene, ved å følge markedstrendene og tilegne oss erfaring innen næringsmiddelindustrien, har vi diversifisert målene våre. I 2008, i samarbeid med syriske produsenter, importerte vi direkte kapers i lake fra Syria. I 2010/2011, på grunn av de alvorlige politiske...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play