Italia, Imperia
...Extra Virgin Rêuza er født fra sammenslåingen mellom to italienske kultivarer av stor verdi, og effektene er ganske forskjellige fra hverandre: Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven. Ekstra Jomfru Olivenolje · 100% italiensk olje – kaldpresset · Fått fra Biancolilla-oliven og Taggiasca-oliven · Søt og aromatisk, utmerket dressing for salater og crudités. Rêuza er et høyt utvalgt produkt: det...
Portefølje (44)
Italia, MILANO
...Olive Leccino. En oliven plukket i det pugliesiske landskapet. Den har en avlang form, og fargen varierer fra lilla til mørkegrønn. Den har en intens smak og en halvhard konsistens. Utmerket i matlaging for enhver bruk, og til patéer. "Leccino" Oliven. Beskrivelse: Velsmakende variant av små svarte oliven typiske for Italia. Bruk: Ideell for aperitiffer eller som ingrediens i forretter og blandede salater. PAKKE MED 6 1 STK = EURO 2,90 1 PALETT 10 PAKKER = 60 STK UTLØP 16/ 04/ 27 MINIMUM BESTILLING 20 PALETT...
Portefølje (229)
Italia, Capo D'orlando
... inneholder også kalium, kalsium og fiber, som alle er viktige næringsstoffer for kroppen vår. I tillegg har de lavt fett- og kaloriinnhold, noe som gjør dem til et ideelt valg for de som ønsker å opprettholde et balansert kosthold. I KJØKKENET I kjøkkenet kan kumquat brukes på mange forskjellige måter. De kan spises ferske som snacks, brukes til å lage syltetøy, eller legges til salater og retter med kjøtt eller fisk for et hint av sødme.
Portefølje (27)
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà er en fersk ost med tilsatte melkesyrebakterier, som gjennomgår en kort tørkeperiode. Til tross for at det er en halvhard ost, er den kremet og har en søt/lett syrlig smak som er ekstremt velsmakende. Vi produserer den også i varianter med chili og oliven. Det er et utmerket produkt å nyte alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombinasjon med salater eller forretter.
Portefølje (10)
Italia, Campello Sul Clitunno
... av de fleste ganer, også av barn. Perfekt rå på alle typer retter: salater, fisk, hvitt kjøtt, belgfruktsupper, grønnsaker. På stekt kjøtt, sjømatssalater, sauser og emulsjoner. Ved matlaging brukes den til å lage sauser, dipp og fritert mat.
Portefølje (9)
Italia, Castelfidardo
...Fruktig, lett ekstra jomfruolje med dufter av moden oliven som minner om gul eple eller mandelfrukt. Har en myk og delikat smak, mindre vedvarende enn andre oljer. Ideell for enhver rett; passer spesielt godt til retter med middels struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og sikori, hvitt kjøtt, dampet fisk, salater, osv...
Portefølje (4)
Italia, Maruggio
... ekstra jomfruolivenolje fra Olive Armonico til moderat smakfulle retter. Ideell for bruk på spisebordet for å berike delikate retter som Bresaola og friske salater, er den også utmerket i matlaging for å krydre fisk, risotto, pasta og steker. Den anbefales for alle retter der oljen har som oppgave å forbedre essensen uten å dekke over smakene.
Portefølje (8)
... imot er det et tegn på dens jomfruelighet (surhetsgrad på 0,4%). Ekstra jomfruolivenolje er en grunnleggende ingrediens for tilberedning av Fungo Cardoncello, samt hoveddressing for våre salater, kokte grønnsaker, bønnesupper, hvit fisk og spesielt for "Cialledde", en typisk Altamurana-rett laget med brød og andre enkle ingredienser fra middelhavskosten.
Italia, Imperia
... delikate og behagelig fruktige smak. Den passer perfekt til alle retter i middelhavskosten og kosthold, spesielt rå i salater eller med grønnsaker. Velsmakende og deilig aromatisk, fremhever L'Olio di Cannelle smaken av mat i sauser, dressinger og med alle typer kjøtt eller fisk.
... grillet kjøtt, gryteretter, salater og supper. Den typiske smaken og den intense aromaen nytes best ved å dyppe noe brød i den. Den ekstra jomfruolivenoljen "OLIOTOLA", kaldpresset fra oliven dyrket på Sicilia (Italia) og ufiltrert, er et 100% italiensk produkt. Høsteperioden er fra oktober til november, olivenene plukkes for hånd og bringes umiddelbart til oljemøllen og presses hver kveld for å sikre en veldig lav syregrad og bevare alle de verdifulle komponentene og den karakteristiske smaken, typisk for den sicilianske oljen.
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play