...Utvunnet utelukkende ved mekaniske metoder, uten tilsetningsstoffer eller raffinering, som bevarer alle de gunstige egenskapene til oliven. - Rik på Næringsstoffer: Høyt innhold av oljesyre og naturlige antioksidanter som vitamin E, som bidrar til et sunt og balansert kosthold. - Høy Allsidighet: Ideell både for bruk rå, i salater, sauser og marinader, samt til matlaging, steking eller grilling, samtidig som den alltid beholder sin karakteristiske smak. Kontakt oss for mer informasjon og for å be om et pristilbud.
Portefølje (21)
... andre vegetabilske oljer. - Fått fra oliven dyrket uten pesticider eller kjemiske gjødsel, noe som gjør den til et sunnere og mer bærekraftig produkt. Bruksområder for økologisk olivenolje: - Matlaging og ernæring: Ideell for å dressere salater, småkoke, smøre på brød, osv. Gir smak og ernæringsmessige egenskaper. - Personlig pleie: Brukt i produksjon av såper, kremer,...
Portefølje (141)
Spania, Majadahonda-Madrid
...AOVE valgt spesielt for kokker og høy kvalitet kjøkken. Økologisk ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, laget av utvalgte oliven dyrket i egne olivenlunder under bærekraftige praksiser og uten pesticider. Kaldpressingsprosessen bevarer i størst mulig grad de organoleptiske egenskapene til oljen, og bevarer dens intense fruktige smak og helsefordeler. Perfekt for salater, sauser og som en siste touch på gourmetretter, gjør dens unike profil den til et essensielt valg for helse- og miljøbevisste forbrukere.
Portefølje (15)
Spania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Boilur beltzaren gatza boilur beltzarekin, boilur usainarekin og forskjellige planteingredienser, som oliven og trøffel, pakket gjennom fysiske prosesser, med perfekt tekstur og en veldig behagelig lukt og smak av boilur beltza. Det er veldig deilig for enhver type rett, spesielt fisk, salater, egg og kjøtt,...
Portefølje (76)
Spania, Cox (alicante)
...Aromatisert med timian, er disse olivenene perfekte for å kombinere med alt fra typiske murciske retter eller salater til høy gastronomi.
Portefølje (45)
Spania, Reus ( Tarragona )
...Eksklusiv olivenpasta eller paté laget med 2 varianter av oliven: arbequina og grønn, som utmerker seg med sin utrolige aroma. På grunn av sin delikate tekstur er Olivada Arbequina ideell for å smøre på toast eller kanapéer og for å lage fantastiske vinaigretter til salater. Den passer også utmerket sammen med ostefat.
Portefølje (10)
...Olivenoljen Hojiblanca 250 ml produsert av AESTAS er en ekstra jomfruolje av høy kvalitet, laget med utvalgte oliven av sorten Hojiblanca. Dette kompakte formatet er perfekt både for personlig bruk og som gave. Smaksprofilen er balansert, med friske noter av gress, eple og mandel, supplert med et bittert preg og en subtilt krydret avslutning. Ideell for bruk rått, i salater eller på brød, og også i matlaging. I tillegg er denne oljen rik på antioksidanter og sunne fettsyrer, som gir et ekstra næringsinnhold til hver rett.
Portefølje (25)
Spania, Jabalquinto
...El AOVE Finca Badenes Første høstdag er en begrenset utgave olje laget av utvalgte oliven fra olivenlunder som ligger ved bredden av elven Guadalquivir. Denne oljen skiller seg ut med sin aromatiske kompleksitet, som inkluderer noter av hvetegras, kamille og frukter som grønn banan og eple. Den balanserte smaken og den lette bitterheten gjør den til den perfekte følgesvenn for salater og kalde retter. Denne AOVE er ideell for de som søker en autentisk og kvalitetsopplevelse på kjøkkenet.
Portefølje (22)
Spania, Marbella
... og grønnsaker med klare noter av banan og tomatplante. Den overrasker på smak med sin lette bitterhet, og dens lange krydret ettersmak er et godt eksempel på dens høye næringsverdi. Den lave sletten ved Guadalquivir gir denne arbequinooljen en unik styrke og personlighet. Ideell for å forsterke smaken av tomat i gazpachos og salmorejos. Perfekt som en alliert i salater og bakverk.
Portefølje (3)
Spania, Córdoba
...KVALITET OG TRADISJON, VÅR GARANTI San Leandro er en kaldpresset ekstra jomfruolivenolje laget på møllen av vår mester. Mild med en lett krydret ettersmak og en distinkt aromatisk smak som fanger essensen av nyhøstede oliven, er denne oljen optimal for salater, fisk og grillede grønnsaker. Perfekt for et sunt og velsmakende kosthold. San Leandro ekstra jomfruolivenolje ble valgt av "BBC Good Food Magazine" som den favoritt milde og fruktige ekstra jomfruolivenoljen i en blindsmaking av mer enn 25 ekstra jomfruolivenoljer fra Storbritannia.
Portefølje (2)
Spania, Murcia
...Espinal eddik piparras er laget med utvalgte grønne chili. Med mørt kjøtt og tynn hud, er det et svært verdsatt produkt for å forbedre smaken av forskjellige belgfrukter, salater og kjøttretter. I tillegg er de utmerkede som aperitiff. Vekt: 0,180 gr...
Portefølje (178)
Spania, Muro De Alcoy
...mandel, bladgrønnsaker og nyanser av røde frukter. Aroma: Har en intens aroma av grønne oliven, grønt eple, mandler, fikentre, tomat både frukt og plante, og artisjokk. Matparinger: Passer perfekt med alle retter, spesielt salater, ferske grønnsaker, fisk, desserter, ferske oster, sauser og kjøtt.
Portefølje (8)
Spania, Chipiona
...Paprika, Tomater, Gulrøtter, Pastinakk... Blomster: Allium, Krysantemum, Liljer... Bearbeidede produkter: Olivenoljer, Sherryeddik, Oliven, Ansjos, Makrell, Muslinger, Sardiner, Tunfisk, Chorizo, Ibériske skinker, Oster, Basilikum, Pepper, Cayenne, Kanel, Spisskummen, Nellik, Laurus, Timian, Honning, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Våre produkter kommer alle fra lokal produksjon, vi velger våre partnere med omhu for å kunne tilby de beste produktene fra Andalusia.
Spania, Úbeda
... ekstra jomfruolivenolje av overlegen kvalitet som vi selger under navnet CANALLA. AOVE CANALLA ROYAL En uforglemmelig kulinarisk opplevelse er harmonien av vår AOVE, velkjent som ROYAL fra CANALLA, som kommer fra denne varianten Royal. Varianten ROYAL stammer fra Cazorla-regionen, med en ekstremt subtil sødme, og er perfekt for baking, salater, fisk, sauser, osv...
Spania, El Viso Del Alcor
...OLIBERICO er fortsatt tørr olivenolje. Interessant nok foretrekker ville fugler som spiser oliven, ville oliventrær. Vi vet ikke om vi kan stole på disse fuglene som gourmeter. Prøv den gamle iberiske oljen og døm selv, tilsett den i salater og fine måltider. Den iberiske olivenen er den som var på den iberiske halvøya før ankomsten av nye arter av superproduktive dvergoliventrær. Disse nye dvergoliventrærne som prolifererer i Spania har ikke dype røtter, så de trenger mye vanning om sommeren, noe som påvirker kvaliteten og renheten av oljen.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play