...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smaksprofil. Takket være 48 timer med naturlig fermentering, kan vi nyte både søte noter av melkek sjokolade og karamell, samt mer fruktige noter av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet. Lokasjon: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Høyde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Prosess: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell...
Portefølje (25)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Montoro
...Kastanjer med naturlig skall Pakke med 6 bokser Boks med 6 Nettovekt bokser 510g Ref:0701059 EAN:8034125102266...
Portefølje (21)
Italia, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Portefølje (48)
Italia, Monterotondo
... fint og aromatisk pulver, ideelt for bruk i tilberedning av matvarer, væsker, halvflytende og faste produkter, takket være den utmerkede løseligheten. Egnet for å lage drikker, iskrem, sjokolade, bakervarer, pasta og mye mer.
Portefølje (10)
Italia, Palagianello
...For forventninger som møter behovene til gastronomi, med fokus på bakverk, iskrem, bakeri, sjokolade, inspirert av kompetanse for internasjonal utvikling. Det finnes mer enn 100 varianter av vaniljetrær, men bare 3 store gir aromatiske belger. Pompona: mindre enn 1% av verdens produksjon, deres aromaer er ikke veldig populære for matapplikasjoner. Til stede i Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana...
Portefølje (9)
Italia, Lauro
...Sprø kjerne og naturlig smak, sjokoladebelagte mandler mix representerer en deilig snack i dragee-kategorien. Ideelle å knaske på etter måltider eller som snacks i løpet av dagen, kan disse mandlene virkelig nytes på mange måter. Du kan ha det moro med å lage smakfulle kombinasjoner, ved å bruke sjokoladebelagte mandler mix til å dekorere dine søte kreasjoner. Ikke glem at dette produktet er veldig populært blant de som elsker søtsaker, så du kan også velge å gi denne pakken som gave ved spesielle anledninger.
Portefølje (10)
Italia, Torino
... Jordbærpulver til matbruk kan erstatte kunstige aromaer, fargestoffer og søtningsmidler, og tilføre naturlig smak og farge av jordbær til produktene. Tilgjengelig både som økologisk og konvensjonell pulver, smelter vårt jordbærpulver sammen med andre aromaer, men skiller seg ut ved å fremheve fargen på sluttproduktene. I tillegg er det egnet for å bli tilsatt i ulike produkter som kaker, godteri, sjokolade, iskrem, smoothies og drikkeformuleringer.
Portefølje (10)
...Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter "Piemonte" IGP. Deigen, som har en gul farge, er beriket med kandiserte sitronskall og sultanrosiner. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter Piemonte IGP og kakao. Deigen, som har en gul farge, er beriket med mørk sjokolade. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med mandelglasur. Deigen, som har en gul farge, er beriket med sultanrosiner.
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
... produsenter av riskaker, mais og mange andre kornsorter, både søte, salte og aromatiserte. Våre produkter er laget med utvalgte og kontrollerte råvarer i hver fase og er laget på en 100% naturlig måte, glutenfrie, sukkerfrie, med lite salt, egnet for vegetarianere og veganere, og fremfor alt, uten fargestoffer.
Italia, Sovicille
... matprodukter er en essensiell del av kulturen og livsstilen til et samfunn, representerer også de senesiske søtsakene de karakteristiske trekkene ved sinnelaget, kulturen og livsstilen til folket i Siena: enkel, ærlig, original og naturlig. Fabbrica del Panforte føler seg derfor som en liten, men kraftig plante, som med sine røtter dypt forankret i Siena, vet å trekke næring for å produsere sunne, tiltalende og av høy kvalitet frukter.
...munnskyll og naturlig kosmetikk. Fellesnevneren for alle produktene i katalogen er tilstedeværelsen av Stevia i sine mange former og relaterte egenskaper. I dag har katalogen over 50 referanser, og vi håper å kunne tilby stadig nye produkter. I tillegg, fra å være en liten handelsbedrift, har selskapet også dedikert seg til dyrking av italiensk økologisk stevia på Sicilia. Spedizioni: Levering skjer...
Portefølje (10)
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Italia, Cinto Caomaggiore
... tilberedning til den kommer på forbrukerens bord. - belagt papir med fullt biologisk nedbrytbare og komposterbare materbi, ideelt for matemballasje og beskyttelse av ferske matvarer; - pergamentpapir laget av rå sulfit- og sulfatcellulose, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Egenskaper av fettmotstand, helt naturlig og egnet for kontakt med matvarer. Vi produserer også mykt emballasjepapir for beskyttelse og transport av skjøre gjenstander og elektroniske komponenter, sjokkbestandig, absorberende og ripebestandig.
Portefølje (9)
Italia, Somma Vesuviana
... bredt utvalg av: Økologisk mat med korn, belgfrukter, ris, søtningsmidler, syltetøy og fruktjuicer, sjokolade og sukkerfrie godterier, lakris, søte og salte bakervarer, krydder og sauser, drikker av ris-soya-mandel, eliksirer og bitter, fruktinfusjoner og te både løsvekt og i poser; Naturlig og økologisk kosmetikk med kremer for ansikt og kropp, faste og flytende såper, hårprodukter som farger, henna...
Italia, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi produserer dadelsyltetøy, ekstra syltetøy laget av dadler, dadlemel og dadleekstrakt (uten tilsatt sukker, uten aroma, uten fargestoffer... 100 % naturlig) i Italia i en ISO-sertifisert bedrift. Vi produserer fylte kjeks med dadelsyltetøy, sjokolade fylt med dadelsyltetøy og andre delikatesser...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play