Italia, Milano
...Produsert i mars, er det en honning som har en tendens til å krystallisere raskt. I flytende tilstand har den en mørk ravfarge med rødaktige refleksjoner, og når den krystalliserer, får den brune-oransje nyanser. Lukten er middels intens og frisk, minner om karamell, kaffepulver, kamille, safran. Aromaen er middels intens og vedvarende av myk karamell, tamarind, lakris. KOMBINAJONER I matlaging kan den kombineres med lagrede og krydrede oster, ferske og krydrede pølser, porchetta og cotechino, eller rett og slett smøres på brød eller toast til frokost.
Portefølje (116)
Italia, Misano Adriatico
...Osten Pecorino Romano DOP Crosta Nera er et produkt av høy kvalitet og med kontrollert opprinnelse. Med sin svarte skorpe og intense, krydrede smak, er den perfekt for å berike pastaretter, salater og forretter. Med en pakke på 3 kg, er den ideell for restauranter og store familier.
Portefølje (200)
...Parmigiano Reggiano lagret i 36 måneder. Det kalles veldig gammelt på grunn av sine intense egenskaper som minner om salte og krydrede smaker, med hint av pepper og muskat.
Portefølje (54)
Italia, Radicofani
...For smakens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta. Ferskheten av osten, kombinert med den krydrede smaken av chili, gjør dette produktet helt fantastisk. Vi tilbyr det i løs vekt og i vakuumpakket emballasje, både hele og porsjonert i halvdeler og kvartdeler. Vi tilbyr det i to formater, skålformet og rettkantet. Skålformet vekt på ca. kg. 1,5 hel løsvekt. Vakuumpakket hel form ca. kg. 1,5; ½ kg. 0,700; ¼ kg. 0,350. Rettkantet vekt hel løsvekt ca. kg. 2,2. Vakuumpakket hel form ca. kg. 2,200; ½ kg. 1,100; ¼ kg. 0,550.
Portefølje (48)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino er en lagret ost, produsert med melk av høy kvalitet og beriket med den krydrede smaken av peperoncino. Denne osten kjennetegnes av en sterk og bestemt smak, som gjør den perfekt for elskere av intense smaker. Caciocavallo al peperoncino er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Den håndverksmessige produksjonen og den unike smaken gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Portefølje (29)
Italia, Dorgali
... gi oppskriftene dine et løft. Den krydrede og spicy smaken fremhever smaken av pastaretter og passer strålende sammen med carasau-brød eller hjemmebakt brød, og tilbyr en sensorisk reise mellom tradisjonelle og glemte smaker. Enten den nytes i skiver, flak eller terninger, representerer denne osten den perfekte balansen mellom tradisjon og innovasjon, og tilfører et preg av karakter til hvert bord.
Portefølje (10)
Italia, Venezia
...Eksepsjonelt Sterk. Høyfermentert øl med fyldig og myk kropp. Aromaen er søt og perfekt balansert med et kremet og kompakt skum. Fire spesialbyggmalt og to edle humlevarianter gir elegante noter av tørkede frukter og lakris. Utmerket med rødt kjøtt som er braisert eller stekt, grillet kjøtt, røkt fisk, lagrede oster, krydrede geitoster og Sacher-kake.
Portefølje (4)
Italia, Maruggio
...{"Recommended":"Anbefalt: Rødt kjøtt, villsvin, krydrede oster, kjøtt, lam, kjøttsaus, grillmat, storfe, pølse, oster.","Color":"Farge: Purpur rød","Alcohol":"Alkohol: 13 % - 14 % vol.","Vine growing type":"Vintype: Støttet alberello","Vintage":"Høsting: Slutten av august, tidlig september","Bouquet":"Bouquet: Delikat, veldig karakteristisk","Serving temperature (celsius)":"Serveringstemperatur...
Portefølje (8)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play