Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima...
Portefølje (60)
Frankrike, Bordeaux
... duft med noter av små røde bær, kirsebær og jordbær. Smaken er myk, fyldig og fruktig med krydrede noter. Delikate tanniner gir en smakfull og elegant avslutning. Passer godt til spekemat, rødt kjøtt, vilt samt oster og desserter. Serveres mellom 16 og 18°C.\n\nCépages: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%)\nProdusent: Familie Gondeau i Lansac (33710)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2020"}...
Portefølje (93)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...En generøs og smakfull amberøl som vil glede deg med sin fint krydrede karakter. Søt på nesen med delikate kryddernoter av muskat og kanel. Julestemning på 100%. Stil: Amberøl Alkohol: 6° Malter: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Humle: Challenger, Golding og Strisselspalt IBU: 18 Retter: Fyllt perlehøne, Flamandsk karbonade, Foie gras på ingefærbrødtoast, Kroketter med Maroilles Oster: Mimolette Extra Vieille Desserter: Sjokoladeis-buque, Tiramisu...
Portefølje (14)
Frankrike, Auxerre
...Nez intense røde frukter med lett krydrede og ristede noter Bouche gourmandise delikat støttet av en vakker tanninstruktur Accord metvin aperitiff, entrecôte, lam, konserverte fjærfe, faste, ikke-kokte oster Œil:intens fiolett farge, nesten svart Vinification:hevet i 6 måneder i ståltanker Domaine:Cave du Marmandais Appellation:Côtes du Marmandais Millésime:2018 Kultur:Tradisjonell Label:Kontrollert opprinnelsesbetegnelse...
Portefølje (190)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Sølvmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2017 DRUESORT: Chenin. JORDTYPE: Leire-sand. VINIFIKASJON OG MODNING: Skånsom pressing av solgule druer. Modning på eikefat med fine gjærsett for å trekke ut en kompleks struktur. BETEGNELSE: AOP Anjou Blanc. SMAKSNOTATER: Lys gyllen farge, glitrende. Aromaer av gule frukter, blomsteraktige og krydrede noter (vanilje). Fyllig munnfølelse med fylde og volum. MAT/VIN-KOMBINAJON: Fisk i saus, kamskjell, røkt skinke, oster. SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C. Kartong med 6 flasker på 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Brue Auriac
... vanilje. Den utvikler seg deretter mot krydret pepper og rosa pepperkorn. I munnen er angrepet rundt og fyldig, med krydrede noter, før den utvikler seg mot lekre noter av mørke frukter og treaktige noter som støtter en vakker og lang ettersmak. MAT- OG VINPARING: Rødt kjøtt, kjøttretter, sopp, oster SERVERING: 18-20°C LAGRING: Drikk nå eller vil fortsette å forbedre seg i løpet av 5 år...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint-jean-d'ardieres
... rødviner laget av en enkelt druesort, gamay noir à jus blanc. Disse cruene, som er lette å nyte, passer perfekt til forskjellige typer retter. Fra rå eller kokte retter, til bistroretter eller fusjonsmat, samt rødt eller hvitt kjøtt, røde frukter, oster og krydrede retter. Alle gastronomiske ønsker er gode, det er en anledning til å smake på en av deres viner MODE, CLASSIC eller CHIC, avhengig av din inspirasjon for øyeblikket.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play