Italia, Pasturo
...Det er en myk hvit geitost med blomstrende skorpe. Teksturen er myk, glatt og kremet; smaken er behagelig og delikat. 100% italiensk melk. Gjennomsnittlig vekt: 0,250 g Minimum modning: 7-10 dager...
Portefølje (7)
Italia, Misano Adriatico
...Il HAPPY DÌ MIX DI FORMAGGI GRATTUGIATI fra 150g er en deilig kombinasjon av milde oster og intense aromaer. Ideell for å krydre pastaretter, salater eller som base for sauser, vil dette ostemikset tilføre en smakfull og kremet touch til oppskriftene dine. Nyt det i dag!
Portefølje (200)
Italia, Radicofani
...Vi anbefaler å ikke overse dette produktet. Osten, selv om den er modnet, forblir kremet på ganen, og pepperkornene inni gir en så spennende ettersmak at man kan spise den i det uendelige. Formen er laget som en rett, med en vekt på omtrent kg. 2,00. Den er også tilgjengelig i vakuumpakket emballasje (hel form kg. 2,00) (halv form kg. 1,00); (i kvartform kg. 0,500)...
Portefølje (48)
Italia, Noci
...Caciocavallo er en semi-modnet ost laget av elastisk pasta, produsert utelukkende med melk fra melkekyr, tradisjonelt formet for hånd. Navnet "caciocavallo" stammer fra det faktum at produktet modnes i par "over" trebjelker i minst 45 dager. Den har en intens gul farge, en kremet konsistens og en mild, men litt intens smak, perfekt å nyte alene eller med brød, også grillet, eller sammen med et utmerket glass vin fra Puglia.
Portefølje (10)
Italia, Ripalimosani
... NATURA: ekstraktorer for essensielle oljer i dampstrøm. LINEA APICOLTURA: rensemaskiner for pollen, maskiner for produksjon av kremet honning, flerbruksanlegg for behandling av honning. LINEA CASTAGNA: anlegg for vask, termisk behandling, pasteurisering av kastanjer; skallfjerning av både tørkede og ferske kastanjer. LINEA TARTUFO: anlegg for vask, koking og sterilisering av trøfler. LINEA LATTE E FORMAGGI: minimeierier, tørkere for ost.
Populære land for denne søkefrasen