... stand til å skaffe de beste tilbudene med det beste kvalitet-pris-forholdet. Det som gjør oss unike, er at vi følger kunden utover det enkle salget. Vi sender ikke bare et tilbud, vi følger hele innkjøpsprosessen: fra å finne det mest passende produktet for kunden, til å sende prøver og priser, til å ta imot bestillingen, til å organisere logistikk med sporing frem til levering, og vi gir etter...
Italia, Villafranca Piemonte
Med et nytt slakteri i henhold til CE-standarder, er Aimaretti en industri for slakting av svinekjøtt og produksjon av kvalitetsprodukter som salami og skinker. Aktiviteten tilbyr et bredt utvalg av delikatesser og førsteklasses kjøtt, ferskt, ekte og slaktet i samsvar med de strengeste hygieniske standardene. De beste ferske produktene, garantert og uten konserveringsmidler, for å bringe smaken...
Italia, Vomano (TE)
... innen formulering og produksjon av kosttilskudd av høy kvalitet. PNK Farmaceutici Spa forener en gruppe selskaper NTP BIOTECH, MD’E GUM og ADISTAFARMA som spesialiserer seg innen farmasøytisk sektor. Denne synergien gjør det mulig å tilby et bredt spekter av produkter med høye kvalitets- og kvantitetsstandarder og sikre maksimal tilfredsstillelse av de individuelle behovene til våre kunder. PNK...
Portefølje (55)
Italia, Marmirolo
... kvadratmeter, renovert i henhold til fellesskapsdirektiver. Siden 1999 har den produksjons- og handelsstrukturen kunnet dra nytte av lokaler og anlegg som er tilpasset høye kvalitetsstandarder. Kontortider fra 08.00 til 12.00 og fra 13.30 til 18.00. Butikkens åpningstider mandag fra 15.30 til 19.30, fra tirsdag til lørdag fra 09.00 til 12.30 og fra 15.30 til 19.30.
Italia, Potenza
... som vi bevarer verdiene og respekten for tradisjonen over tid. Fra erfaringen med valg og skjæring av kjøtt, til innpakking og håndbinding, blir våre pølser fulgt nøye gjennom hele produksjonsprosessen frem til modning og emballering. I håndverksproduktene våre kan man gjenoppdage all varmen og duften av våre røtter. Dette er egenskapene som følger oss og fortsatt inspirerer oss til å forbedre og videreføre Salumificio Bilancia.
Italia, Mugnano Del Cardinale
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
...Vår historie begynner med Peppino Ziveri som i 1950 begynte å velge ut kjøtt fra små oppdrettere i området, som han bearbeidet og solgte i sin butikk i Parma. Vårt engasjement, i dag som den gang, er å beskytte de håndverksmessige produksjonene og støtte landbrukets biologiske mangfold.
Portefølje (10)
Italia, Langhirano
...I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano...
Portefølje (3)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, driver egen og håndverksmessig produksjon, med emballasje, av typiske spekemat, inkludert pølser, capocollo og pancetta. Takket være det erfarne og dyktige personalet klarer Salumificio Lavigna å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (19)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist av spekemat, oster og mel fra Veneto-regionen som hovedsakelig eksporterer til Europa. Vi jobber for å levere produkter av høy kvalitet direkte fra små og mellomstore håndverksbedrifter til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker å tilby en komplett tjeneste og samarbeide med våre kunder for å finne det mest passende produktet for deres behov, som økologiske oster og glutenfrie spekemat. Vi kan tilby et bredt utvalg av mel, inkludert økologisk mel til pizza, brød og bakverk.
Italia, Colonnata Carrara
... di Colonnata må man alltid identifisere produsenten, fordi hver produsent har sin egen personlige bruk og mengde ingredienser for bearbeiding og modning av produktet. Vår er bygget på ufravikelige regler som har blitt etablert gjennom fire generasjoner.
Portefølje (3)
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Langhirano
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8. Blant aktivitetene: - produksjon av skinker - modning av skinker - pakking av skinker - salg av skinker - levering av skinker - pølsemakeri - skinkefabrikker...
Italia, Chiuro
... modning av Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', og utnytter fordelene av den fine og sprø luften i høyfjellet (1459 moh). Takket være et konstant arbeid, sterk lidenskap og dedikasjon fra en samlet familie og et team, oppnår produktene våre det uforglemmelige og uforlignelige preget som kjennetegner deres Unikhet og Ekspertise.
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Produksjon og handel med kjøtt og pølser...
I over et århundre, med erfaringen vi har overført i fem generasjoner, har vi operert innen svinekjøttsektoren i vår toppmoderne anlegg. Takket være profesjonaliteten til våre operatører, garanterer vi den beste kvaliteten. 100% ITALIENSK PRODUKT. Den utsøkte smaken av våre pølser og vårt kjøtt er legendarisk:...
Italia, Assemini
Risting av tørket frukt...
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Salumificio Del Vecchio, siden 1968 i Cesena, produserer høykvalitets spekemat fra svin oppdrettet med respekt for naturen: økologisk spekemat, krydret spekemat, gullspekemat og tradisjonell spekemat uten laktose og gluten, i henhold til den beste italienske og romagnolske tradisjonen: Parma-skinker og typiske pølser fra Romagna.
Italia, Termeno
... som møter behovene i denne sektoren. En viktig kanal er Private Label, som representerer 35 % av selskapets omsetning. Med en produksjon på mer enn 300 000 Speck per år, er selskapet i stand til å tilfredsstille alle behovene til dagligvarehandelen, grossisten og Horeca-sektoren. Fabrikken, som er helt renovert og utvidet, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i et eget kompleks som strekker seg...
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cerreto D'esi
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Italia, Busto Garolfo
...Rondanini, i over 95 års historie, har utviklet seg fra et enkelt pølsemakeri til en ekte matindustri. Innovasjonsprosessen innen produksjonsteknikker og innføringen av moderne skjære- og emballasjefasiliteter for produktene har på ingen måte påvirket selskapets trofasthet til de tradisjonelle oppskriftene som har sikret suksess, også i utlandet. Av denne grunn tilbyr Rondanini sine kunder et produkt som er industrielt, med utmerkede organoleptiske egenskaper og svært høye kvalitetsstandarder, men også med den uforvekslelige "smaken av gamle dager".
Italia, Novate Milanese
... kundene i valg og lasting av varer. For å motta varene direkte på sitt utsalgssted, bar eller restaurant, må man sende bestillingen via fax, telefon eller e-post. Leveringstjenesten er daglig, punktlig, gratis og utføres med kjøretøy som har kjøling. Agenzia Lombarda organiserer internasjonale forsendelser med ...
Italia, Spilinga
Selskapet som opererer etter de mest tradisjonelle og håndverksmessige produksjonsteknikkene, prøver å utvide sine horisonter ved å utvide sortimentet og markedene de ønsker å nå, takket være den kontinuerlige og konstante forsknings- og utviklingsprosessen som er iverksatt med det langsiktige målet om å begynne å markedsføre sine produkter også i utlandet. Livasì er et familieeid selskap som ble grunnlagt av ønsket fra den tredje generasjonen.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play